Acer 5745G kullanıcısıyım bilgisayarımda aşırı bir ısınma klavyenin sol tarafı felç ve touchpad kısmı dahil sıcaklıktan el değmiyor ayrıca soğutucu kısmındaki koruyucu hava çıkış plastikler sıcaklıktan eridi bu nasıl bir pc dir hala çözemedim fan çıldırasıya çalışıyor güç tasarrufunda yüksek performansa alsam patlayacak heralde ısı değerlerini de koyayım yorumu siz yapın işlemci İ5 6gb ram 2 gb ekrankartı 64 bit[simage][/simage]
Bilgisayarın temizlenme zamanı gelmiş. Eğer garantisi varsa direk teknikl servise yollayın.Tozdan dolayı sesli çalışır zaten. Yoksada siz fanı temizleyin ve termakl macunu yenileyin.Ayrıca o ızgara nasıl eridi anlamadım ilginç fotoğraf koyabilirmisiniz merak ettim.
bu ne yaa.. sen şey yap bi.. şey... ha... varsa güncel biosunu ara bence ve biosa girip standart ayarla al. bilmem artık otomatik hız arttırımı falan varsa kapa yani. fanı da bi kontrol et, hava emiş ve akış yollarını da. ......
böyle bir problem varsa hiç açma bile o bilgisayarı hemen yolla servise.Yoksa başını duvarlara vurabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion_ysc
bu ne yaa.. sen şey yap bi.. şey... ha... varsa güncel biosunu ara bence ve biosa girip standart ayarla al. bilmem artık otomatik hız arttırımı falan varsa kapa yani. fanı da bi kontrol et, hava emiş ve akış yollarını da. ......
biosu çok dandik ya bunu hiç bişey görünmüyor ki bu değerler normalin baya bi üstünde garantisi var olmazsa göndereyim ama bana çok geç ulaşacak onu düşünüyorum birazda
ya bu fan falan çalışıyor dimi hava akışını bi kontrol et elinle. madem garantisi var zaten hiç uğraşma aslında önemli bi sorun bu bence...
ses kartında da sorun var müzik dinlerken sesde cızırtı oluyo pc donuyo yavaş hareket ediyo sonrasında ses gidiyo bida gelmiyor :D:D çöpe atacazda onu ister
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme