Şimdi Ara

acer 5750g hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün itibariyle taksitle 1300tl ye acer 5750g i5 sizce iyimi ben karar veremedim deiştirme şansım var aşşada özellikleri yazıyorum.

acer 5750g intel core i5 2450m
    işlemci: 2.50 turbo 3.1
    bellek: 4gb ddr3
    sistem türü: 64 bit
    ekran kartı: nvidia geforce 610m 1gb paylaşımsız
    hdd: 640 gb
    hd led ekran
    dolby ses

pek anlamıyorum bukadarını yazabildim sizce fiyat açısından ve performans açısından iyimidir yoksa deiştirmemi önerirmisiniz teşekkürler

• Hemen değiştir. Hem fiyatı çok yüksek hem de ekran kartı modeli çok düşük. Oyun için yetersiz.
  • ekran kartı düşükmü nvidia ve 610m bu arkadaş galiba acer düşmanı benım acer konumada alma falan yazmış :D
  • acer düşmanlığı iile ne ilgisi var ekran kartı düşük demiş vede doğru söylemiş...ayrıca işlemcisi bir önceki nesil...1300 lira gibi bir rakam bence fazla bu ürüne..aynı fiyata dell 5520 veya lenovo z580 serilerinden birini alabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerozkurtt61

ekran kartı düşükmü nvidia ve 610m bu arkadaş galiba acer düşmanı benım acer konumada alma falan yazmış :D

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları performans sıralaması. Üründeki ekran kartı giriş seviyesinde, oyun için yetersiz bir kart. Düşmanlıkla alakası yok. Aynı paraya daha iyi donanıma sahip ürünler alabilirsin. Aldığın ürün hem 2. nesil hem de ekran kartı vasat.

• arkadaşım aynı fiyata ben acer aspire 5755g aldım 6 gb ram 2 gb ekran kartı i5 işlemcili pc iyi ama galiba değiştirecem çünkü bluetooth desteklemiyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asnaeb -- 1 Kasım 2012; 0:00:09 >
  • Ekran kartının ram kapasitesi önemli değil. Daha çok performansı ve modeli önemli.
  • cevaplarını için teşekkür ederim olumlu yada olumsuz cevaplarınızı göz önünde bulunduruyorum ama ben bu makinayı taksitle aldım dediğim gibi çok oyun oynayan biri deilim genelde film çok izlerim 720p birde photoshop kullanıyorum internet falan yani oyun delisi biri deilim tek oynadığım arada bir world of tanks duymuşsunuzdur kurulunca 11gb oluyor onu rahatlıkla oynayabiliyorum 1 kere kasıntı olmadı ve pc nin sesi çok hoşuma gitti başka marka alma şansım yok ama dediğim gibi bir üst modelini istersen deiştirebilirim dedi bilgisayarcı tanıdık zaten bir üst modelide 5755g tek farkı ise 2gb ekran kartı 128bit işletim sistemi olması bu yüzen fark olarak 250tl istiyor benim için şu önemli artık pc bana uzun zaman gitsin beni yarı yolda bırakmasın yani bu koşullar altında kullanıyorum pcyi 250tl için deiştirmeye gerek varmı ilerde deiştirmeye kalksam satmakta zorlanırmıyım diyeri dahamı kolay satılır 2gb ekran olduğu için bunlar rahatsız ediyor beni öbür yandan dediğim gibi oynadığım world of tanks 11gb lık onlina bir oyun kasıntısız oynuyorum zaten cevaplarınız için çok saolun.

• Ekran kartı modeli daha yüksekse diğer model de alınabilir. Yalnız ekran kartının ram kapasitesi değil '' modeli '' önemli.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim içim rahat etsin diye 5755g modelini aldım 2gb geforce 630m paylaşımsız ekran kartı 8gb dd3 ram world of tanks da hiç takılma yapmıyor yüksek grafikte rahat oynuyorum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.