Bu konuyla ilgili edindiğim bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum.Yaklaşık 1.5 aydır gece gunduz laptopları arastırıyorum.En son acer 5920g 702g25mn de karar kılmıstım.ta ki acer ın Antalya' daki bayisine gidene kadar.O güne kadar her yerde acerın bu modelinin ekran kartının 8600 gt olduğunu biliyordum(zaten her yerde ozellikle acerın sitesinde de yazıyor.)uzun lafın kısası ürün ellerinde olmadığı için KONT'u aradılar.(bildiğiniz gibi acer 'ın türkiye distribütörü)bu esnada ekran kartının GT değil GS olduğunu öğrendim ve bunu iki kez sordurttum.Çıkıp evime geldikten, internetten tekrar arastırdıktan sonra tekrar KONT' u aradım ve karşıma çıkan yetkili bu ürünün GS olduğunu savundu.Bu konusşma yaklaşık 10 dk sürdü ve detaylı bir konusmanın ardından yanlış yazıldığını kabul ettiler.Bende acer almaktan vazgectım tabi.şimdi asus F3Sa'da karar kıldım, bakalım bir kaç gün içinde alıcam gibi... Bu arada ati 2600 hd dahili 512Mb(turbocache1280) ve geforce GT8600 512 Mb dahili (1280turbocache) arasındaki farkı bilen uzman arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirebilir mi? şimdiden teşekkürler.....
Farkı bilmiyorum ama acer t7700 işlemcili olanında 8600 GT var diye biliyorum....