Şimdi Ara

ACER 5920 / TOSHİBA A200-1AH ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toshiba kullanıcılarının fikirleri önemli olduğundan konuyu buraya da açtım.

Arkadaşlar herkese kolay gelsin. 2 gün içinde dizüstü bilgisayarımı alıyorum. Yanlız 5 saattir forumda konuları tek tek okuyorum ve kafam iyice uçtu artık. Son kez, bu 2 makineyi kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini istiyorum.

Şunu da belirtmek isterim. Oyun oynamak için almıyorum ( Evde pc'im var) Ama yoğun olarak grafik ve coğrafi bilgi sistemleri kullanıcam. Bu amaçla hangisini seçmeliyim sizce?

Göz atmanız için linkleri veriyorum:

TOSHIBA A200-1AH:http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29754

ACER 5920:http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30499

Yardımlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lizard35 -- 3 Kasım 2007; 19:52:02 >

• Arkadaşım ACER den şaşma derim bu model 10 numara al mumnun kalacaksın....
  • ben toshibayi tercih etim sony ile toshiba arasinda gidip geliyordum toshibayi tercih ettim ustune saglik bakanligi kampanyasini ogrendim cabasi oldu

bence toshiba ama sen bilirsin
  • ikiside iyi kalbinin sesini dinle
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

ikiside iyi kalbinin sesini dinle

kalbini.degil.aklini.dinle
    toshibatoshibatoshibatoshibatoshibatoshibatoshiba
  • delldelldelledelldell bu nasıl:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakc89

delldelldelledelldell bu nasıl:D

turkiyeden.dell.de.alinmaz.hp.de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan001 -- 4 Kasım 2007; 0:31:01 >
  • acer daha düşük fiyata çok daha fazla özellik sunuyor.ama toshibadan çok memnunum.ben sağlık bakanlığı kampanyasından aldım1700ytl ye geldi bana baya kelepir yani piyasaya göre.piyasadan alacak olsam acer 5920 t7700 alırım hiç düşünmeden...fakat imzamdaki makineden çok memnun olduğumu bir kez daha belirteyim
  • Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim tekrar.
    Giderek tercihim acer'a kayıyor.
    Benim için oyun değil performans çok önemli.

Sonuçta;

+t7700 2.4 ghz.
    + 250 gb. HDD
    + 8600 GT (512 mb.)

özellikleri olan bilgisayara ayda sadece 13 ytl daha fazla vererek ACER'ı almak daha mantıklı geliyor.
    Ama TOSHIBA'nın da makinesi fena değil ona da diyeceğim yok!!!
  • bence acer al bende toshiba var ama dediin gibi aynı fiyata daha fazla ozellık sunuo acer ama toshıbada cok guzel gercekten cok memnun olmama ragmen acer almak ıstedım bımeks problem cıkarttı al aceri eger memnun kalmazsan memnunıyetle takas yapabılırız seninle hatta aradakı farkı verebılırım sana teklıfımı dusun eger kabul edersen erkaneskicioglu@hotmail.com a msg atabılırsın gorusmek uzere..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.