Şimdi Ara

ACER 5920G AÇILIŞ PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisyar açılırken hoş geldiniz yazısından sonra mavi ekran geliyor ve resetleniyor. o ekran gelmeden bluetooth tusuna basıp kapattıgımda bilgisayar açılıyor. sorun ne olabilir?? işletim sistemi xp pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansenol -- 15 Ocak 2008; 15:14:25 >

• bilgsayarı güvenli modda çalştır ,bluetooth sürücüsünü kaldır bide öle dene ...sorun kesin bluetooth kaynaklımı bakalım.
  • bluetoothla alakası yok galibaa ordan denedim kalkmıyo ordan bide hiç bişeye yapmadan açıldı bazen açılıyo bazen açılmıyoo 2-3 satırlıkk bişe yasıyooo mavi ekranda açılış müziği geliyorr mzik bitmedennn o ekran geliyo resetleniyoo ne olabilir acaba?
  • Acaba orda(mavi ekranda) yazan şeyin ne olduğunu söyleyebilr misin ?? Yani ne tür bir hata olduğunu bilme açısından diyorum ?

Bu arada blututu kapatıp , bilgisayr açtıktan sonra blutu açıp kullandığın zamn herhangi bir problem yaşıyor musun dosya yükleme veya alma açısından ?
  • windows logen.. proces sistem işlemi beklenmeyen bir şekilde sona erdi falan diyooo hata kodlarıda varr 2 sn duruyoo bu kadar yasabildim bluetoothun çalışmasında sorun yok
  • sorun bluetoottan değil galibaa bazen açılıo basen açılmıyo bunu anlamadım daha pcyi 2 gün önce aldımm xp yaptımmm şimdi ne bu anlamadımm ne yapcaz arkadaşlar?
  • Blututla ilgil bütün driverları kaldırıp yeniden kurman gerekiyor olabilr bir de internet üzerinde en son sürümleri indir meyi dene ??

Bütün blututla alakalı driverları kaldırdıktan sonra bilgisyara reset atıp kur !!!
  • format attım gene yapıyo sorun nerde anlamadım :S
  • arkadaşım vistayı kaldırıp sanırım xp kurmuşsun sana sorunun sata dan oldugunu solim.pc açılırken biosa gir sata özelligini kapat ve yeniden başlat bide öle dene.eger ondan degilse kesin güncel biostandır.acerin sitesinden ortalardan bi bios yükle en sonuncusunu degil aynısı bende de yapmıştım.en son bios sürümünde bi sorun vardı snırım. saygılarrrr....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

arkadaşım vistayı kaldırıp sanırım xp kurmuşsun sana sorunun sata dan oldugunu solim.pc açılırken biosa gir sata özelligini kapat ve yeniden başlat bide öle dene.eger ondan degilse kesin güncel biostandır.acerin sitesinden ortalardan bi bios yükle en sonuncusunu degil aynısı bende de yapmıştım.en son bios sürümünde bi sorun vardı snırım. saygılarrrr....

bence bios dan sata ayarına getirmeden xp sata driverlarını kur sonra bilgisayarı kapat tekrar açarken ahci konumuna getir (yanlış yazdım ama bunun gibi birşey işte)

bundan sonuç alamazsan xp kurduktan sonra ilk önce sata driver yükle ve bilgisayarı tekrardan başlat. biosdan ayarla sata özelliğini. sonra diğer driverlarını kur. forumda iyi arama yaparsan eğer ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. sadecenotebook sitesinde de birşeyler bulabilirsin.

kolay gelsin şimdiden

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.