Şimdi Ara

Acer 5920G ye Ati HD3650 takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda açılan konuları okudum bu modelin uyumlu olduğunu biliyorum ama bu ekran kartını takıp hala verimli bir şekilde kullanan var mı diye soracağım ben de almayı düşünüyorum ATİ HD3650 512 MB VG.86M06.004 parça kodu bu. alayım mı ne önerirsiniz?

• Anladığım kadarıyla sizde mxm slotu mevcut yoksa anakartamı entegre,ekran kartı düşündüğünüze göre oyun düşünüyorsunuz bu alacağınız kart çokda iyi değil masaüstü kartlarla karıştırmayın.Giriş seviyesi kartlar takılabilir mevcut olan kart nedir sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 25 Temmuz 2012; 11:46:04 >
  • mxm 2 slotu var ekran kartı entegre değil acer 5920g forumunda da zaten konuşuluyor bu konu ama ısınma problemi olduğunu söylediler. oyun amaçlı kullanmayacağım
  • ozaman takılabilir normal kullanım için ekran kartının iyi olması gerekmez işlemci yeterli geliyorsa sorun yok
  • tşekkürler ürünü aldım bakalım gelince deneyeyim
  • nerden ve kaç paraya aldın ürünü?
  • sağ ol.
    peki ürünü denedin mi?
    ben 8600m gt olanları denedim. birkaç firmadan alıp denediklerimde titreme sorunu oluyordu. sıfır kartlardı bunlar. refurbish olanlardan tabi.
    acaba 3650'de de benzer sorun olabilir mi diye düşünüyorum. benim makinem de 5920g.

denediysen performansı nasıl acaba? 8600m gt ile aynı seviyede görünüyor. bazen biraz altında bazen de üzerinde performansı varmış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymand

sağ ol.
    peki ürünü denedin mi?
    ben 8600m gt olanları denedim. birkaç firmadan alıp denediklerimde titreme sorunu oluyordu. sıfır kartlardı bunlar. refurbish olanlardan tabi.
    acaba 3650'de de benzer sorun olabilir mi diye düşünüyorum. benim makinem de 5920g.

denediysen performansı nasıl acaba? 8600m gt ile aynı seviyede görünüyor. bazen biraz altında bazen de üzerinde performansı varmış gibi.

Hocam ben ürünü denemedim ama forumda ve yurtdışı sitelerde deneyenler uyumlu olduğunu söylüyor. Bende 8600m GS var.Boşta 80 derece,yükte 110 u geçiyor. O verdiğim linkteki sanırım sıfır kartlar. 3650 55 nm olduğu için daha az ısınması gerekiyor diye düşünüyorum.Açıkcası bu saatten sonra oyun değil normal günlük işlerimi halledeceğim bu laptopla. Laptop çok güzel ama şu ısınma sorunu olmasa daha da güzel olacak.En ufak HD videoda bile çok ısınıyor. O linkteki adam baya satmış karttan.Bende almayı planlıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.