Şimdi Ara

ACER 6530G DERNEĞİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
5
Favori
104.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    acer beraberinde eski 8 serisi driverları veriyor ancak şu an ati'nin 9 versiyonlu driverları çıkmış durumda
    yanlış kodlanan driverlar bu tür ilginç sorunlara neden olabilir
    windows 7'yi yükleyince son driverları kendi otomatik buluyor windows update yapınca müthiş birşey
    kesinlikle deneyin, eğer sorunlarınıza son vermek istiyorsanız
  • abi bende windows 7 var zaten üstelik mobility modderla 9.1 i kurdum yalnız windows 7 kendi bulduğu driver tam performans driveri değil mobility modder 9.1 i güzelce mobil hale getiriyor o şekilde yapın ama o yukarda yazdığım farklı bi olay bi bakıverin
  • hadi yaa, bu bilgisayar zaten ilginç birşey
    ben de diyecektim modder ile kur diye ama belki kafan karışır diye dememiştim
  • arkadaşlar bios ayarları son değil sanırsam sitede yeni bir sürüm var... ki bios güncellemede baktım oda eski dedi ama nası yüklenecek anlamadım. pcde 3216 va bios yeni sürümü 3222 cıkmıs yükledim ama nasıl install edilcek..
  • valla ben yüklerken korkudan öldüm birşey olacak diye
    yükledikten sonra winpflash açıyorsun wph uzantılı dosyayı gösteriyorsun alttan ikinci kutucuğa birinci kutucuk ise yedeklenecek bios'u nereye koymak istediğin
    bu işlemi yaparken batarya da fiş de takılı olacak
    elektrikler kesilirse yaparken büyük ihtimal bilgisayar servislik bozulur
    hatta bazen hiçbirşey yapmana gerek kalmıyor herşeyi doğru yapsan da bios update'den sonra kafayı yiyor bilgisayar
    bu riskleri göze alman gerek maalesef
    daha sonra flash bios tuşuna bas
    geçmiş olsun
  • abi bios performans için o kadar önemli bir etmen değil, bir bakayım ben sitesinden update edeyim bakalım yeni bişey yeni bi menü koymuşlar mı biosa update etmeye değmeyecekse gerek yok
  • biosda bu kadar durmam fare bazen tıkanıyor geçmiş pc kullanımım ve arastırmam sonucu biosdan olduğu belirtildi ve acer yeni bios sürmüş... bios performansa etkili bildiğim kadarıyla ama tabi tam bilmiyorum
  • of be walla ben pes ettim bu alet beni delirtti, bu ne ya paso program yanıt vermiyo hatası, %100 işlemci kullanmalar, call of duty 5 i açtım tekleye tekleye oynamalar. uleynn o kadar parayı rezil olmak için mi verdim hani bunun işlemcisi en iyinin bi altıydı, hani 4 gb ram vardı. ewdeki 3 senelik celeron bile daha hızlı be :D

Şu windows 7 konusunu bi arkadaş şöle detaylı anlatsa inanın çok büyük sevaba girecek.

taabi eğerki windows 7 doğru tercihse?

Saygılar..
  • Anlatıcak pek bişey yok sanıyorum sadece download var onu da google'a bile yazsanız çıkıyor windows live hesabınızla giriş yapıp çekebiliyorsunuz bana sorarsanız bu makinenin hakkı windows 7 64 bittir en azından deneyin

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/beta-download.aspx

şu sayfadan downloada başlamanın ilk adımı gerisi zaten kolay
  • Arkadaşlar makinenin içini açtım fotograflarını çektim şimdi eklemeyi düşünüyodum ama makinem .nef formatına ayarlı kalmış fotoşop yükler yüklemez fotografları atarım
  • Bugün itibarı ile ben de 6530G kullanıcısıyım

Şuan driverları vs. yüklüyor kendisi içeride, yüklemeler bitsin ilk izlenimlerimi yazarım

Yalnız aklıma takılan bir şey var:

Laptop almaya giderken aklımda 5930G vardı, 9600 GT ekran kartı olan... Fakat hiç bir yerde bulamadım o modeli, o yüzden 6530G de karar kıldım. HD3650'nin 9600GT'den daha güçsüz bir kart olduğunu biliyorum fakat 4GB ram ve işlemcinin kalitesinden umutluyum biraz. Oyunseverler deneyimlerini paylaşırsa sevinirim, mesela Crysis hangi ayarlarda 20+ fps ile oynanabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heretic -- 12 Şubat 2009; 1:03:43 >
  • Heretic tamamen işletim sistemine bağlı bi de bu akşam bir olay keşfediyorum gibi, oyunun ayarlarını yükselttikçe daha mı hızlı oynanıyor ne anlamadım dead space meduim ayarlarda 1366x768 şahane oynanıyor, crysis medium ayarlarda 1366x768 rahat oynanıyor bu söylediklerim windows 7 için diğer işletim sistemlerinde bu performansı göremedim crysis de hatta 4-5 ayar yüksek ayarda gene kasmadı anlayamadım acayip bi durum ama o vistayı sil yüklemesi bitsin bi recovery cdsi yap sonra onu sil windows 7 yükle
  • Doğru diyorsun da Windows 7 için driverları falan bulmak zor olmuyor mu? Her şey (dokunmatik tuşlar vs.) çalışıyor mu?

Biraz çekindim doğrusu, ama hayatta kullanmayacağım programların da bilgisayarımda yüklü olmasını istemiyorum.

Bir de dokunmatik ses ayar tuşunu çalıştıramadım nedense
  • Hepsi çalışıyor o dokunmatikler valla bende xp de de çalıştı ses tuşu garip nası çalıştığını anlamadım parmağını tut üstünden kaldırma yavaşça azaltıyor ya da artırıyor sesi ya da böyle belirli araklıklarla bas o şekilde oluyor windows 7 çoğu driveri kendi buluyor ama bi keere bütün driverları bi klasöre açıp o klasörü gösterip olayı bitiriyosun bi tek geriye ekran kartı kalıyor onu da mobility modderla halledersin ( windows 7 de buluyor ama ati'nin çıkardığından iyi olmaz herhalde diye düşündüm )
  • @tunai windows 7 için yükleyip çalıştırdığın driverların hepsinin linkini koyarsan bende dahil yüklemek isteyenler için kolaylık olur...
  • windows 7 için driver üretilmedi arkadaşlar
    vista driverları windows 7 beta sürümüne uyumlu
    vista driverlarını indirip windows 7 de kullanabilirsiniz(şu anki build 7000 sürümünde)
  • arkadaşlar sizden bi ricam olacak olaya vakıf bir arkadşımız zamanını ayırıp bize ne yapmamız gerektigini acıklayıcı bişekilde 6930 derneginde oldugu gibi anlatırsa cok makbule geçecek.saolsun cok arkadışımız yorum yapıyor ama detaylı olmadıgı için benim gibi fazla bilgi sahibi olmayan arkadaşlar(en azından ben) ne yapacagımızı bilmiyoruz.konuyla ilgili arkadaşların bilgilerini bizle paylaşması çok güzel olur.şimdiden teşekkürler...
  • iyi forumlar arkadaslar.. bende yarın alıcam sanırm 6530g.. bütün yazılanları okudum sanırm herkes bişeylerden şikayetçi.. 5930 ve 6930 hiç bi yerde kalmamıs (teknosa'larda) ayrıyetten başka bi bilgisayarcı 6530 almıs we alır almaz yedekleyip, formatlamış vista kurmus tekrar.. sorunsuz çalıstıgını söledi.. ne ses, ne ısı, ne kasıntı..

aldıgım zamanki tecrübeleri tekrar yazarım.. kolay gelsn herkese..
  • 1450 ye sıfır kutu içi bir arkadaşım satıyor alayımmı ACER AS6530G-844G64MN modeli ????
    acil cevap
  • o fiyata zaten bulamazsın sıfır kutusunda veriosa hiç kaçırma al
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.