Şimdi Ara

ACER 6530G DERNEĞİ (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
5
Favori
104.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet FN + İleri/geri tuşu ekran parlaklığını ayarlıyor otomatik
  • EPOWER managmenta aıt 2 programı bırden kaldırdım..
    su an hala PILdeyken kılıtlenme sorunu devam edıyor.. bu sefer bı suresonra oldu ama..
    guc ayarlarına baktım, sabıt dıskı kapatmadır bılmemenedır hepsını "hıcbır zaman" olarak ayarladım, yıne aynı sorun.. sarjdayken sorun yok..
    nedendır arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 8 Ekim 2009; 19:39:35 >
  • ilk kez senden duyuyorum bunu nasıl bişe hala anlamadım bir şu numarayı ara bi danış +90 (216) 444 2237
  • Selamlar. Elimde Aspire 6530G 844G64Mn Dizüstü bilgisayar mevcut. http://forum.donanimhaber.com/m_29707152/mpage_1/key_/tm.htm linkinde Aspire 6530G için verilen xp sürücüleri, benim makineme uyumlu olur mu bunu öğrenmek istiyorum. Keza bir 844G64MN bir de 844G64Mn modelleri mevcut. İnternette aradım ancak bir sonuca ulaşamadım. Son çare olarak buraya yazıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim..

İyi günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münsal

Selamlar. Elimde Aspire 6530G 844G64Mn Dizüstü bilgisayar mevcut. http://forum.donanimhaber.com/m_29707152/mpage_1/key_/tm.htm linkinde Aspire 6530G için verilen xp sürücüleri, benim makineme uyumlu olur mu bunu öğrenmek istiyorum. Keza bir 844G64MN bir de 844G64Mn modelleri mevcut. İnternette aradım ancak bir sonuca ulaşamadım. Son çare olarak buraya yazıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim..

İyi günler..

Xp yüklemeyin ! Konumuzda nedenleri mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunai

quote:

Selamlar. Elimde Aspire 6530G 844G64Mn Dizüstü bilgisayar mevcut. http://forum.donanimhaber.com/m_29707152/mpage_1/key_/tm.htm linkinde Aspire 6530G için verilen xp sürücüleri, benim makineme uyumlu olur mu bunu öğrenmek istiyorum. Keza bir 844G64MN bir de 844G64Mn modelleri mevcut. İnternette aradım ancak bir sonuca ulaşamadım. Son çare olarak buraya yazıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim..

İyi günler..

ya demek kolay da kullandıgım tonla program var, wın7 de cıakcak sorunlarla ugrasacak dehset zamanım yok..
    bunlar duzgun calısacak mı?

nero ultımate - vısıon ve bazı encodelarını kullanıyorum.
    proshow
    paıntshop x2
    sony vegas
    vdub
    xilisoft
    Frıtz

bu programlar sorunsuz olacak mı wın7 de? yoksa gunlerımı verıp ayarlarla veya baska versıyonlarıyla mı ugrasıcam?
    oturup oyun oynasam sadece oyunum calısıyorsa sorun yok derım..

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: Tunai

quote:

İyi günler..

ya demek kolay da kullandıgım tonla program var, wın7 de cıakcak sorunlarla ugrasacak dehset zamanım yok..
    bunlar duzgun calısacak mı?

nero ultımate - vısıon ve bazı encodelarını kullanıyorum.
    proshow
    paıntshop x2
    sony vegas
    vdub
    xilisoft
    Frıtz

bu programlar sorunsuz olacak mı wın7 de? yoksa gunlerımı verıp ayarlarla veya baska versıyonlarıyla mı ugrasıcam?
    oturup oyun oynasam sadece oyunum calısıyorsa sorun yok derım..

Dostum win7 demedim kaldı ki çalışır o programlar vista da çalışmıyor mu ? Onlardan geçtim "oturup oyun oynasam sadece oyunum calısıyorsa sorun yok derım.." bu cümleyi hiç yakıştıramadım ben bunun üstünden mi burada mesajlarımı atıyorum 64 bitinden 32 bitine kurmadığım işletim sistemi kalmadı xp nin bu makineye göre olmadığını söylüyorum öyle makine uçtu çıldırdı fln olmuyor gerçekten xp bu makinenin hakkı değil

O programlar illa ki çalışır çalışmıyorsa üreticilerinin hatası benle alakası yok

• yok @tunai ornek verdım zaten,, oyun oynasam sadece sorun olmasa muhabbetınde,, sadece senın yazın ustune dondum genel olarak.
    demek istedigim herkesın kullandıgı programlaqr farklı olup wın7 ıle uyumlulugunda sorunlar olabılır.
    ha vısta dersen sorunsuz olmalı evet,, ama herhangı bır sorunda ugrasmaya tırstım ben pc ıle,
    hem xp suruculerını bıle verıyor orjınal sıtesınde ama su an pıl durumunda bır sure sonra neden kılıtlenme yapıyor anlamadım,ama galıba soyle; eger 2-3 dakka hıc dokunmazsam alete pıl durumundayken o zaman kıtlenıyor yoksa kıtlenmıyor, yanı guya pılı korumaya alıyor.. ama guc yonetımınde boyle bır ayar yok tabı hepsı acık.
  • quote:

yok @tunai ornek verdım zaten,, oyun oynasam sadece sorun olmasa muhabbetınde,, sadece senın yazın ustune dondum genel olarak.
    demek istedigim herkesın kullandıgı programlaqr farklı olup wın7 ıle uyumlulugunda sorunlar olabılır.
    ha vısta dersen sorunsuz olmalı evet,, ama herhangı bır sorunda ugrasmaya tırstım ben pc ıle,
    hem xp suruculerını bıle verıyor orjınal sıtesınde ama su an pıl durumunda bır sure sonra neden kılıtlenme yapıyor anlamadım,ama galıba soyle; eger 2-3 dakka hıc dokunmazsam alete pıl durumundayken o zaman kıtlenıyor yoksa kıtlenmıyor, yanı guya pılı korumaya alıyor.. ama guc yonetımınde boyle bır ayar yok tabı hepsı acık.

Genelinde sorun çıkmıyor, çıkanı da zaten düzeltebiliyorsun uyumluluk vs ile, o donmanın sebebi başka şeyler de olabilir donanımsal olmayabilir

• Bende şuan Xp kullanıyorum vistaya göre götürüsü olmadı aama epeyi bir getirisi oldu mesela daha fazla ses çıkıyor cihazdan xp kullanırken götürüsü sizde ne oluyor onu anlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutince13

Bende şuan Xp kullanıyorum vistaya göre götürüsü olmadı aama epeyi bir getirisi oldu mesela daha fazla ses çıkıyor cihazdan xp kullanırken götürüsü sizde ne oluyor onu anlayamadım?

Daha fazla mı ses çıkıyor ?

Yanlışın olmasın dostum, vistada hem ses ayarları tam oluyor hem de ses daha kaliteli ve fazla çıkıyor

Ayrıca benim bahsettiğim ses programlar vs değil, işlemci, pil tüketimi, sıcaklık, ve hddlerimizin performans olayı bunlar vistada sorunsuz durumda

Uyumululuk sorunu vs de yaşamadım, bu saatten sonra da yaşayacağımı sanmıyorum bir getirisi daha direct x 10

Genel açıdan bizim makine xp için değil vista için üretilmiş ve daha rahat çalışıyor vista da önerimdir ki xp den vazgeçin

• XP de ses daha az cikiyor.. bende harici hoparlor de oldugundan sorun yapmamistim bunu. ama su pildeki kitlenme layi can sikti..
    bunu halletsem gerisi onemnli degil su an

acikcasi ben kullanmiyorum laptopu ailem kullaniyor ve ilk defa pc kullanmaya basladilar ve tamemen XP ye yeni alistilar, vistaya donemezler..

Bu "PILDE KITLENME SORUNUnu bilen var mi XP kullanicilarindan?
  • quote:

XP de ses daha az cikiyor.. bende harici hoparlor de oldugundan sorun yapmamistim bunu. ama su pildeki kitlenme layi can sikti..
    bunu halletsem gerisi onemnli degil su an

acikcasi ben kullanmiyorum laptopu ailem kullaniyor ve ilk defa pc kullanmaya basladilar ve tamemen XP ye yeni alistilar, vistaya donemezler..

Bu "PILDE KITLENME SORUNUnu bilen var mi XP kullanicilarindan?

Acer'i aradınmı telefonunu yazmıştım ben foruma bir önceki sayfada galiba... Onu bir ara olmadı bana p.m at
  • Selam arkadaşlar yine ben. Eylülün 7sinde pc yi garantiye verdik. Ekimin 13ü oldu hala ses yok hala ses yok. 33 iş günü geçerse yeni pc veriyorlarmış. Nasıl hesaplanıyo bilmiyorum. Yeni pc alma hakkım var mı benim bilgi verirseniz sevinirimç. Sağolun şimdidenn...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan_arcelik

Selam arkadaşlar yine ben. Eylülün 7sinde pc yi garantiye verdik. Ekimin 13ü oldu hala ses yok hala ses yok. 33 iş günü geçerse yeni pc veriyorlarmış. Nasıl hesaplanıyo bilmiyorum. Yeni pc alma hakkım var mı benim bilgi verirseniz sevinirimç. Sağolun şimdidenn...

hafta sonlarını ve arada geçen resmi tatiller varise onlarıda çıkarıp hesaplanıyor.
  • merhaba arkadaşlar aslında uzun süredir kullanıyorum pc yi ama çok fazla araştırma geregi duymamıştım çok fazlada anlamam bilgisayar işlerinden ama bi kaç sorum olacak yardım edebileceğinizi düşündüm
    -öncelikle hala vista 32 bit yüklü
    -ekran kartının güncellemerini internetten bulamıyorum vista kendi kendine yaparmı bu güncellemeyi
    -L4D oyununda ya da mirrors edge de ufaktan da olsa kasmalar mevcut bunun BİOS olaylarıyla alakası var mı
    birde PCI express 2.0 la pc mizin ne alakası var açıklarsanız gerçekten çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekken5

merhaba arkadaşlar aslında uzun süredir kullanıyorum pc yi ama çok fazla araştırma geregi duymamıştım çok fazlada anlamam bilgisayar işlerinden ama bi kaç sorum olacak yardım edebileceğinizi düşündüm
    -öncelikle hala vista 32 bit yüklü
    -ekran kartının güncellemerini internetten bulamıyorum vista kendi kendine yaparmı bu güncellemeyi
    -L4D oyununda ya da mirrors edge de ufaktan da olsa kasmalar mevcut bunun BİOS olaylarıyla alakası var mı
    birde PCI express 2.0 la pc mizin ne alakası var açıklarsanız gerçekten çok sevinirim

Anlamıyorsanız kurcalamayın fazla ama gene de tarif edeyim aygıt yöneticisinden ekran kartını bulup driver güncelle deyip güncelletebilirsiniz ekran kartı driverini internete bağlıyken

l4d oynadım bi kaç ufak ayar çek kasmalar gider olmadı multi-core rendering mi öyle bi özellik var onu kapatıp dene bi

Pci express 2.0 ekran kartlarının takıldığı portun adıdır

• tunai çok teşekkürler son sürümünün zaten kullanımda olduğunu söyledi peki benim biosu güncellemem performans bakımından (hem oyun hem de diger işler için) gözle görünür bi fark yaratırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekken5

tunai çok teşekkürler son sürümünün zaten kullanımda olduğunu söyledi peki benim biosu güncellemem performans bakımından (hem oyun hem de diger işler için) gözle görünür bi fark yaratırmı?

Yaratabilir burda yarattığını söyleyen arkadaşlar var ama bende bir etki olmadı

Dediğim gibi l4d için ufak bir kaç ayarla oynamak yeterli oluyor
  • @gimmeluck

Bu bilgisayara bende bir sürü işletim sistemi kurdum. Şu ana kadar en rahatı Windows 7 64bit. XP kurulu iken benim makinede de çakılmalar oluyordu. Benim buna kendi bulduğum çözüm ise wireless adaptörü kapatmak yada daha sağlam bir sürücüsünü bulup yüklemek. Çünkü çakılmaların sebebi wireless adaptörünün sürücülerinin uyumsuzluğu... Denemek için wirelessı kapatıp bilgisayarı öyle kullan. Eğer sistemin yeniden donarsa o zaman başka sebepler ararsın.
    Ancak yinede XP önermem. Bence Windows 7 kurup kullandığın programların Windows 7 uyumlu olan versiyonlarını ara. İnan XP nin sorunları ile boğuşmaktan daha kolay gelecektir.

@tekken5
    Arkadaşım BIOS unu en kısa zamanda güncelle. Çünkü kendi kişisel deneyimlerime göre BIOS update öncesi ile sonrası arasında dağlar kadar performans farkı oluyor. En basitinden Mirrors edge deki takıntılar gidiyor.

---------------

Bu arada bu bilgisayar üzerinde Raid 0 deneyen arkadaş var mı? Ben bir arkadaşımın makinesinde denedim. Raid 0 oluşturdum. Oluşturduğum harddisk alanının yazma hızı benchmarklarda 134MB/sn ye ulaştı. Bu hafta içerisinde kendi bilgisayarımda da Raid 0 kullanmaya başlayacağım. Sonuçları burada paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.