Şimdi Ara

ACER 6530G DERNEĞİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
5
Favori
104.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bahsettiğim bilgisayarın herşeyi birebir benimki ile aynı sadece bluetooth yok onda. ve evet ikimizin işlemciside Amd truion x2 ZM84 yani 2,3 ghz. aramızdaki terk fark bende bluetooh olması onda olmaması. diğer donanımsal özellikler birebir aynı. he birde onun bilgisayarının kapağındaki acer yazısı ışıklı benimki diil.
  • İlginç durum gerçekten, acerin şu makinelerin özelliği olayına el atması gerek sitesinde de adam gibi bilgi vermemiş zaten

Windows 7 64 bit v7000 torrent linki

http://www. t o r r e n t z .com/4fd45625f5e2717ee31be0b0a667eda797ebb4a9

boşlukları silin

Listeden bi site seçiceksiniz ordan torrenti çekebilirsiniz

Hala isteyen olursa nrg formatında kalıp çıkardım bi siteye yükleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunai -- 15 Şubat 2009; 21:13:13 >
  • merhaba arkadaşlar,
    bugün itibari ile teknosa istanbul kanyon'dan, camekan içindeki teşhir ürününü epey kontrol ederek almış bulunuyorum. içerenköy, kadıköy ve istinyapark teknosa'larda da sadece teşhirler kalmış.

as5930G tamamen bitmiş, as6930g'nin ise açık teşhir ürünü duruyor kanyonda.

şimdi sorularıma geçim. bu bilgisayarla birikte tonlarca gereksiz yazılım yüklenmiş. ben bunları sıradan siliyorum. ancak ne sildimse artık, şu klavyenin üzerindeki dokunmatik tuşlardan bazıları çalışmamaya başladı.

acer arcade deluxe'ü kaldırdım şimdi, oyunların hepsini kaldırdım. microsoft visual c++ var iki tane, onlar da ne? kaldırayım mı? ben c'de kod falan yazmıyorum sorcak olursanız :)

acer empowering technoogy'i kaldırmıyorum. o kalkınca tüm uygulamalar kalkarmış. ben ses ayarlarını sevdim. harbiden pop-klasik-rock olarak ayırabiliyor.

acer grid vista? gün gelir lazım olabilir, nasıl olsa arkada çalışmıyor sanım.

parmak izimi bir türlü tutturamadı ama tutturacağı ümidi ile bio protectionı da bıraktım. microsoft works ne, NTI backup now, NTI media maker 8 ne? bunlar lazımlı şeyer mi?

ve son orak SPBA8?

teşekkürler :)

• Abi bence tüm mesajları oku zaten cevapladık bunları şimdi buraya bişey yazsam olmaz konuyu okuyarak bi fikir edinebilirsin
  • Arkadaşlar Vista home premiumdaki yavaşlık probelmini nasıl çözdüğümü anlatıcam aslında belki sizde bundan kaynaklı değildir ama benim kurulum ayarında şöyle bir şey yapılmış şarja takılı ayarda cpu hızı en düşükteydi..

Çözümü

Fn+F3 basıp Empowering Technology penceresi acılıyor ordan güç Planı sekmesinden Fişe takılı sekmesini seçiyoruz ve Cpu hızını en yükseğe getiriyoruz ve makinamız inanılmaz hızlanıyor :D belki siz bunu yaptınız ve yinede yavaş geliyordu ama ben şuan çok memnumun :D crysis warhead oynadım ve mediumda mükemmler highda ise sadece ara videolarda biraz akış bozukluklar oluyor...

Şimdi bide sizden gereksiz olan programların hangisi olduğunu öğrenmek istiyorum onlarıda silip şimdilik format atmadan devam etmek istiyorum windows 7 nin kararlı sürümü çıktığında kullanıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhaktas

/>

"küçük sürüm" diyemeyiz aslında; BT atıp yerine CPU'yu 2.0 yerine 2.3 yapmışlar aynı fiyatta bırakmışlar. Mavi'nin verdikleri; 2.0/Teknosa'nın verdikleri; 2.3.

ayrıca ilk kurduğum sistemi, ADOBE CS3 çalışmaları yüzünden berbat ettim, hantal oldu sistem, yedek alacam diye çok uğraştım; ama gerek yokmuş.
    ÖNEMLİ BİLGİ: makinada hazırlanan recovary cd ile makinayı yeniden kurduğunuzda, İKİNCİ HD ye dokunmuyor, aynen bırakıyor. Partion'lara bile dokunmuyor, ben vistada ilk sistemde birinci harddiski birleştirip 1 tane yapmıştım, böylece iki HD gözüküyordu. Hala öyle... (Bu çok güzel birşey, bir önceki makinamda bu durumdan çok çekiyorduk; herşeyi sıfırlıyordu.)

buraya drvları sistemden söküp yerleştirdim, gayet light oldu. Makinalarımızla gelen orjinal vista drvlarımızdır, ayrıca, son bios güncellemeside vardır içinde. (yanlız biliyorsunuz benim makina da BT olmadığı için, içinde o yok!)
    27.0 MB sıkıştırılmış halidir; açılmış hali: 87.9 MB

http:/****.com/files/198479606/acer6530G_drv.rar.html

hocam senin temel puan nasıl 5 oluyor yaw bende 4.7 oda grafik kartım hd 3650 den kaynaklı birde 4.9 var oda işlemci nasıl bu kadar yüksek sende ?

• abi ben önceki sayfaların hepsini okudum ancak hangi yazılımların gereksiz olduğuna dair pek bir şey bulamadım.

bluetooth meselesi ise karmakarışık. basıyorum bana-mısın demiyor. virtual surround sound (e) tuşu arcade tuşu falan da aynı şekilde.

fn+f3 de çalışmıyor.

arkaplanda bu tip hareketlere atlaması gereken bir program çalışmıyor ya da sildim, ama hangisi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuthkfl

abi ben önceki sayfaların hepsini okudum ancak hangi yazılımların gereksiz olduğuna dair pek bir şey bulamadım.

bluetooth meselesi ise karmakarışık. basıyorum bana-mısın demiyor. virtual surround sound (e) tuşu arcade tuşu falan da aynı şekilde.

fn+f3 de çalışmıyor.

arkaplanda bu tip hareketlere atlaması gereken bir program çalışmıyor ya da sildim, ama hangisi?

ozaman şöyle yap kardesim sag altta sagatin yanında pil şeklinde olan icona sag tıkla üstte epower management var ona tıkla bu işlemi ordan yap ordada yoksa silmişsindir demek oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhaktas

quote:

Orjinalden alıntı: sendrom1905

hocam senin temel puan nasıl 5 oluyor yaw bende 4.7 oda grafik kartım hd 3650 den kaynaklı birde 4.9 var oda işlemci nasıl bu kadar yüksek sende ?

benim ilk kurduğumdan beri böyle.. senin cpu 2.0 olmasın..

/>

hayır hocam yaa 2.3
     ACER 6530G DERNEĞİ

• Bende disk 3.0 almış acayip windows 7 64 bitte

ACER 6530G DERNEĞİ
  • Arkadaşlar bende blue notebookumu 4gün önce teknosadan aldım NFS undercoverı low detailde oynuyorum yine kasma yapıyo.Özellikleri süper diyerek aldım fallout3 te bile kasma yapıyo.Kafayı yemek üzereyim lütfen bana biri akıl versin ne yapabilirim?Değiştirme gibi bir durum olurmu?Benden daha düşük özelliklere sahip notebooklarda sorunsuz çalışan oyunlar burada deli gibi kasıyor.Seste bir sorun yaşamadım ama çıldırıcam lüfen yardım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tunai

Bende disk 3.0 almış acayip windows 7 64 bitte

ACER 6530G DERNEĞİ

hocam bende durum düzeldi puanlar 5.0 a yükseldi ben yukarda bahsettiğim hızı arttırma işleminden sonra puanı güncelleştir dedim ve gercek puanları gördüm suan en düşün 5.0 var ve makina cidden cok hızlandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgn464

Arkadaşlar bende blue notebookumu 4gün önce teknosadan aldım NFS undercoverı low detailde oynuyorum yine kasma yapıyo.Özellikleri süper diyerek aldım fallout3 te bile kasma yapıyo.Kafayı yemek üzereyim lütfen bana biri akıl versin ne yapabilirim?Değiştirme gibi bir durum olurmu?Benden daha düşük özelliklere sahip notebooklarda sorunsuz çalışan oyunlar burada deli gibi kasıyor.Seste bir sorun yaşamadım ama çıldırıcam lüfen yardım...

hocam teknosadan gelen recovery yüklemede sanırım hep aynı sorun var arkadaşda ordan aldı 2 gündür oda kafayı yioo bana alma diee cok söyledi ama dinlemedim aldım ve sorun yaşadım ama şuan düzeldi anlattım şekilde yap yani sadece bir ayar hatasıymış şöyleki yüksek performansda sarja takılı iken cpu kullanım ayarı minumunda onu maximum yapman lazım onun içinde sag alt taraftaki pil seklindeki icona tıklayıp acer epower managementtan ayarını yap ok ...

Bu arada şuan photoshop cs 3 corel draw x4 ve flash acıorum aynı anda film actım ve msn ve explorerda 8 sekme acık ne donma nede kasılma yapıor

• windows puanlarına o kadar takmayın, bende 3.0 diyor (windows 7) Harddiskim yavaşmış
  • meraba arkadadaşlar 14 şubat itabariyle bende teknosadan acer 6530 aldım. sistem puanı 5.0 laptopumdan mennunum. Ama oyunlardan istediğim performansı alamadım gibime geliyor. Cod 2 yükledim 1024-768 aa kapalı dışarıda 150-200 içeride 300 sistede 100-75 arası fps aldım. Bunun yanında Cod4 ve Cod5 de yükledim. İlginç olan cod5 le cod4 ün grafik ayarlarının aynı olmasına rağmen cod5 in daha performanslı çalışması ikiside 800 600 de ama cod4 den istediğim verimi alamadım. Bunun yanında belki olur diye GTA 4 ü yükledim. malasef baya kastı . Belki olr diye ekran kartının son driverini yükledim . bunun yanında microsoft fireworksu güncelledim. Oyunda bir nebze olsun iyileşme. Yaklaşık 40-50 fps sanırım. Yani oyunu oynayabilirsiniz. Ama çatışmalı sahnelerde açıkçası heyecanı bol sahnelerde büyük bir ihtimal kasar. Birde laptopumu soğuk odadada bıraktım. Bir nebze daha iyi oynattı oyunu :D
    Oyun olarak böyle . Birde yazılımsal olarak ele alacak olursak açıkçası diğer arkadaşlarında belirttiği gibi aşırı gereksiz yazılım var Ben bunların çoğunu kapadım. Bu sırada olacakki malesef Touchpad im çalışmamaya başladığını farettim. Harici mouse kullandığım içinde geç anladım. Driverini baştan yükledim ama bir faydası olmadı . Bunu nasıl halledebilirim Yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: Heretic

windows puanlarına o kadar takmayın, bende 3.0 diyor (windows 7) Harddiskim yavaşmış

yaw şöyle bişi var ama sanırım windows 7 de puanlar 5.9 üzerinden diilde 10 üzerinden :D yani puan bayaaaaaa kötü görünüoo ama kesinlikle ayarla ilgili bir problemdir...

Yaw aslında microsoftun ürünü nede olsa ne yapsa yeridir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yumurcak302

meraba arkadadaşlar 14 şubat itabariyle bende teknosadan acer 6530 aldım. sistem puanı 5.0 laptopumdan mennunum. Ama oyunlardan istediğim performansı alamadım gibime geliyor. Cod 2 yükledim 1024-768 aa kapalı dışarıda 150-200 içeride 300 sistede 100-75 arası fps aldım. Bunun yanında Cod4 ve Cod5 de yükledim. İlginç olan cod5 le cod4 ün grafik ayarlarının aynı olmasına rağmen cod5 in daha performanslı çalışması ikiside 800 600 de ama cod4 den istediğim verimi alamadım. Bunun yanında belki olur diye GTA 4 ü yükledim. malasef baya kastı . Belki olr diye ekran kartının son driverini yükledim . bunun yanında microsoft fireworksu güncelledim. Oyunda bir nebze olsun iyileşme. Yaklaşık 40-50 fps sanırım. Yani oyunu oynayabilirsiniz. Ama çatışmalı sahnelerde açıkçası heyecanı bol sahnelerde büyük bir ihtimal kasar. Birde laptopumu soğuk odadada bıraktım. Bir nebze daha iyi oynattı oyunu :D
    Oyun olarak böyle . Birde yazılımsal olarak ele alacak olursak açıkçası diğer arkadaşlarında belirttiği gibi aşırı gereksiz yazılım var Ben bunların çoğunu kapadım. Bu sırada olacakki malesef Touchpad im çalışmamaya başladığını farettim. Harici mouse kullandığım içinde geç anladım. Driverini baştan yükledim ama bir faydası olmadı . Bunu nasıl halledebilirim Yardım ederseniz sevinirim

touchpad Fn+F7 ile kapatmış olmayasın ordan açmayı dene istersen... bi öneri

• quote:

Orjinalden alıntı: sendrom1905

quote:

Orjinalden alıntı: Tunai

Bende disk 3.0 almış acayip windows 7 64 bitte

ACER 6530G DERNEĞİ

hocam bende durum düzeldi puanlar 5.0 a yükseldi ben yukarda bahsettiğim hızı arttırma işleminden sonra puanı güncelleştir dedim ve gercek puanları gördüm suan en düşün 5.0 var ve makina cidden cok hızlandı

Abi ben zaten windows 7 o programlar alakası bile kalmadı makinenin

Windows 7 puanlaması 10 dan değil 7.9dan

• Sendrom arkadaşım saol ya sesi açmayı çalışırken bastım herhalde saolasın :)
  • Zannediyorum bende ikiside seagate ( st kodlu çünkü ) ve ikisinin de kodları aynı birebir eş hddler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.