Şimdi Ara

Acer A500 ve A100 İCS 4.0 Güncellemesini aldı (yükledim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bari onun linkini koyda millet faydalansın.
  • Haklisin hocam.peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arAnıza yeni katıldım dün itibari ile turkcellden a501 modelini aldım cihazı aldığımda direk güncellemeleri kontrol ettirdim 355 mb güncelleme buldu indirdi kurmadı 2. ye denedim yine aynı şekilde indirdi ama kurmadı 3. de kurdu. sonra tekrar 8mb lık bir güncelleme geldi 1.de kurdu yine güncelleme geldi 8mb onuda indirdi ve kurdu 3. de yine 8mb lık güncelleme geldi ve indirdi ve kurdu. sonrasında da güncelleme yok diyor hala 4 de geçiş yapamadım ne yapmam gerekiyor anlayamadım. resmi olarak güncelleme gelmedimi cihaza?
  • Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Birakaç sorum olacak. acer a500 üm var .3.2.1
    kernel
    2.6.36.3+
    model numarasında G100w yazıyor bu tablete ne yüklenmiş çözemedim.
    Sizin anlattıklarınızı yapmaya çalışıyorum tablette tablet hakkında kısmında yukarda syteö update gibi bir ibare bile yok. resimlerden gördüğüm kadarı ile sistem update tüm tüm tabletlerde mevcut ama benim ekranda çıkmıyor. ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

a501 cihazı kullanıyorum orjinal nasıl geldiyse cihaz üstünde o rom 3.2.1 kurulu, otomatik güncelleme diyorum güncelleme yok diyor. Bu cihaza android 4 kurabilmek için hangi yolları izlemeliyiz anlatırsanız çok sevinirim, Şimdiden teşekkürler.
  • Beyler araniza yeni katildim sijildim bu isten yokmu çözüm bulan bu ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.