Şimdi Ara

Acer A501 Stok Rom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İnternet üzerinde o kadar arama yapmama rağmen bir sonuç alamadım içinde türkçe bulunan bir rom bulamadım.. Deneme amaçlı a500 için ics yükledim onda da türkçe desteği yok şimdi stok roma dönüp ics için güncelleme beklemek istiyorum ama stok rom bulamadım bana yardımcı olabilirmisin ?

• Aşağıdaki link a501'in GEN1' stock romdur. 3.2.1 içindir.

http://cdn.acer.futuredial.com/Acer_A501_0.000.00_4.510.01_COM_GEN1H_1317713003245_31a73d8d.zip

ICS'den geri dönmek için aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekir:
    ICS'den geri dönüş yapıyorsanız tablet açıklamayacaktır bu romu (HC GEN1) yükledikten sonra. O yüzden romu yükledikten sonra aşağıdaki videoda
    anlatılan işlemleri yapın.
    http://www.youtube.com/watch?v=QwyGSwmzVtM

Acer a501 için ics güncellemesi henüz dağıtılmaya başlanmadı. Acer güncellemeleri dağıtmaya GEN1 yüklü cihazlardan başlıyor. Yani bu romu yüklerseniz dünyada a501 için ilk ics güncellemelerini alanlardan olacaksınız.Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 2 Haziran 2012; 11:55:12 >

• Destegin icin tesekkur ederim.. tableti elime alir almaz yukleyip test edecegim.. saolasin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arşiv Bozuk çıktı ne yazık ki :( başka bir rom buldum fakat dil paketinde türkçe yok dil paketi yükleme şansım var mı ?

Kernel Version 2.6.36.3+
    Acer_a501_4.027.15_com_gen1
  • Şimdi indirip bakıyorum.
  • Biraz araştırma yaptım. Yabancı forumların birinde romlar paylaşılmış. Paylaşan kişinin yazmış olduğu bir nokta ise şu, yanlış anlamış da olabilirim.

Yüklenilen zip arşivleri hata veriyor ise Acer Update Decryter ile fixlenebileceğini yazmış.

"If you have an error opening the zip file, use Acer Update Decryter to decrypt the file, and try to open it again. Files downloaded from "cdn.acer.futuredial.com" have to be decrypted for exemple."

Burada yazılana göre acer update decryter ile ilk göndermiş olduğun romu fixledim sorunsuz olarak açıldı ve update.zip dosayasını içinden alıp cihaza kurmaya başladığımda ise sorunsuz olarak %80'lere kadar rahat bir şekilde geliyor fakat sonrasında ilerleme göstermiyordu.

forumlardan ilgili gördüğüm romları indirdim ama deneme şansım olmadı henüz. Son gönderdiğini de indirim sorunsuz gözüküyor sanırım. Akşama yükleyip bilgi veririm.

• evet doğru acerin sitesinden indirilen romlar şifreli. Alttaki rom sorunsuz.
  • Gerek senin gonderdigin gerekse benim buldugum hic bir romda turkce yok :( ya romlari kendim modifiye edicem yada servise gondericem baska bir cagre bulamiyorum...

Aslinda a500 icin turkce rom bulup a501 dil paketinin icine atsak nasil bir sonuc aliriz?

Buldugum bir diyer romda sadece ingilizce ve almanca vardi. Cihazi ilk aldigimda ingilozce ve turkce rom vardi uzerinde turkiye icin cikarilmis bir rom sanirim..

Tavsiyen nedir? Gen1 romda bekleyeyim mi yoksa servisemi gondereyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bekle. Türkçe olması çok birşey ifade etmiyor bana sorarsan. ICS güncellemesi almak için playden acer iconia update programını kur tablete.
  • Bende Amerikadan a510 getirtmek istiyorum kullananlar tavsiye eder mi? 450 dolar civarı fiyat iyimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdicigerim -- 4 Haziran 2012; 11:17:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

Bence bekle. Türkçe olması çok birşey ifade etmiyor bana sorarsan. ICS güncellemesi almak için playden acer iconia update programını kur tablete.

Tesekkurler tavsiyelerin icin... ssolasin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.