Şimdi Ara

Acer A515-51G-51R7 i5 8250u FHD Ekran 8 gb ram 1tb Hdd Mx150 Windows 10 - 3059 TL - KİPA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
5
Favori
7.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olabilir de o statik elektriği nasıl alacağız? Bir de gizli batarya b.ku çıkardılar. Kapağı açsan bu sefer de garanti sıkıntısı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Olabilir de o statik elektriği nasıl alacağız? Bir de gizli batarya b.ku çıkardılar. Kapağı açsan bu sefer de garanti sıkıntısı olabilir.
    Batarya vidalı olan yerde mi yoksa etiket olan yerde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

Cihazı 1 saat kapalı şarj edin. Sonra açıp bakın Azda olsa dolmuş mu?
    Hala %0. Sitede aspire one modeli için olan ilgiye göre turuncu ışık batarya boş olduğu içinmiş. Yani asıl mesele bataryanın şarj olmaması

• quote:

Cihazı 1 saat kapalı şarj edin. Sonra açıp bakın Azda olsa dolmuş mu?
    Hala %0. Sitede aspire one modeli için olan ilgiye göre turuncu ışık batarya boş olduğu içinmiş. Yani asıl mesele bataryanın şarj olmaması

• Akbell kullanıcısına yanıt
    Ben cihazla en fazla yarım saat uğraştım o kadar. Maalesef unuttum alt bölümünü. Elinde olanlar bilgi verirse iyi olur fakat müdahale etmeyin sakın. Zaten garanti dışı yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

• Yazılımsal olarak çözmeye çalışıyorum donanıma dokunmam.. Acaba format mı atsam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Deneyin. Umarım işe yarar.

• Normalde iso ile sıfırdan format atardım ama şimdi pcnin içindeki sıfırlama ile deneyeceğim bakalım.

Böyle bir şey başıma çok önceden Samsung cihazımda geldi. Normal kullanırken ekran kartı güncellemesi yaptım (ati) sonra batarya şarj olmamaya başladı. Bir de ekran ışığına müdahale edemiyordum. Eski sürüme dönünce düzelmişti. Umarım sizde de böyle olur da sıkıntı çıkmaz.

• Windows 10 un bazı surumlerinde şarj olmuyordu. Kapalı şarj ediyordum, oluyordu.

Üzüldük. 😖

• quote:

Windows 10 un bazı surumlerinde şarj olmuyordu. Kapalı şarj ediyordum, oluyordu.

Üzüldük. 😖
    Kapalı olunca da olmuyor bunda. sıfırlama yapıyorum 10 dakikadır %94te

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Kapalı olunca da olmuyor bunda. sıfırlama yapıyorum 10 dakikadır %94te

Alıntıları Göster
    Nasıl %94

• pphammer kullanıcısına yanıt
    Hazırlık aşamasıymış o. 5 dakika önce yeniden başlattı, şuan bilgisayar sıfırlanıyor yazıyor %1 hala.
    Kendi sıfırlama işlemi çok yavaşmış ha. Kendim format atsam çoktan bitmişti. Windows 10 pro yüklesem sıkıntı çıkar mı garantiden falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 15 Eylül 2018; 18:53:52 >
    İşletim sistemi kurmak, değiştirmek garantiye etki etmez. Recovery i sıfırlama yeter. Olur da iade falan durumu olursa kendi sistemini yükler verirsin.

• Hocam çok geç :( Recovery falan gitti normal format attım az kaldı bitecek. İade olursa ne olacak şimdi sorun yaparlar mı bunu, kurduğum windows da orijinal..

• quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

İşletim sistemi kurmak, değiştirmek garantiye etki etmez. Recovery i sıfırlama yeter. Olur da iade falan durumu olursa kendi sistemini yükler verirsin.
    Hocam benim windows 10 prom vardı. Şuan bu pcye format attım kurdum ama garip bir şekilde hala win10 single language var ve kendi anahtarımı girmeden etkinleştirildi yazıyor. Galiba kutudan çıktığı haliyle olan Windows geri geldi. Anlamadım ama neyse.

Bu arada format da işe yaramadı hala pil dolmuyor

Yazılımsal ihtimal maalesef çok düşüktü ama denediğiniz iyi oldu yine de. Stok sıkıntısı olacağı için sizin için en uygunu servisle görüşüp onlara göndermek olacak sanırım.

• Aldığımız Migros kabul etmiyor iade edelim dedik sorunlu ürün diye onlar da servise gidin dedi. Bi hevesle uyguna laptop aldık başıma gelene bak.. İnşallah serviste çözülür ve işlemler uzun sürmez.

Siz sanal market aracılığıyla mı yoksa reel mağazadan mı aldınız? Sanal market ise paşa paşa iade almak zorunda.

İlk zaman yazdığım 2 problemden biri çıkacak. Servisin olduğu yerde tanıdık varsa elden teslim ile daha kısa sürede işlem yaparlar.

• Bizzat mağazadan alındı.
    Maalesef İstanbul'da kimse yok. Keyfim iyice kaçtı, o kadar üründen buna denk geldim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.