Şimdi Ara

Acer A515-51G-51R7 i5 8250u FHD Ekran 8 gb ram 1tb Hdd Mx150 Windows 10 - 3059 TL - KİPA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
5
Favori
7.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Melange

3399 tl ye satılıyor 300 tl zam gelmiş
    hocam memlekete ekonomi yokki,en b..n şeye bile günlük 300.-tl zam geliyor zaten,geçen caminin tuvaletine gittim söylemesi ayıp 1.-tl yazıyordu çıkarken %50 zam gelmiş,1,5.-tl yazıyordu,o yüzden dedim en b..n şeye bile zam geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 13 Eylül 2018; 18:31:9 >
  • Acer'dan bu aralar güzel indirimler oluyor. Herkesin kendi bütçede istediği ve iyi bilgisayar buluyor. Bende Acer Aspire 3 315-41G aldım ben en fazla 2000TL arıyordum fakat özellikleri hoşuma gidince 300 TL ekledim bu bilgisayarı aldım. Benim 3000TL bütçem olsaydı ve bu bilgisayarı almasaydım alırdım vAllah'a. Hem 4GB hediyeli birde. Alanlara da hayırlı olur inşallah. Kimin gözü kinse uzak tutsun bilgisayardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 13 Eylül 2018; 19:7:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunSets

Acer'dan bu aralar güzel indirimler oluyor. Herkesin kendi bütçede istediği ve iyi bilgisayar buluyor. Bende Acer Aspire 3 315-41G aldım ben en fazla 2000TL arıyordum fakat özellikleri hoşuma gidince 300 TL ekledim bu bilgisayarı aldım. Benim 3000TL bütçem olsaydı ve bu bilgisayarı almasaydım alırdım vAllah'a. Hem 4GB hediyeli birde. Alanlara da hayırlı olur inşallah. Kimin gözü kinse uzak tutsun bilgisayardan.
    İzmir'den aldırdım, MNG kargoya verildi. 64 lira istemişler. Verilirken bir kağıt imzalatmışlar taşınırken bir şey olursa sorumluluk kabul etmiyorlarmış. Kargodan bana gelene kadar diken üstündeyim şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir türlü sorunu çözemedim laptopu dün aldım teşhirdeydi ama temizdi zaten görevli hiç açılmadı dedi sorun şu laptopu kullanmaya başlarken hem açılış süresi çok uzun sürüyor hem de disk kullanımı hiçbir şey yapmamama rağmen %99 seviyelerinde bu da kasmaya sebep oluyor sizce ne yapmalıyım ?
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Youtube'da kargoların rezaletlerini gördüm inşallah sıkıntısız elinize ulaşır. Bende bilgisayarı beklerken öyle idim fakat bana Hepsiexpress le gelmişti. Dağıtımda olunca insan ister istemez heyecanlanıyor.

• Özellikle bilgisayar diye belirttik, koruma için şişirilmiş bir şeye koydurduk ve üzerine Dikkat kırılabilir falan da yazdırdık. Bunca şeye rağmen hala tedirginsem bu kargo firmalarının rezilliğini gösteriyor maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • major41 M kullanıcısına yanıt
    Windows 10'dan kaynaklanıyor olabilir. Masaüstü bilgisayarımda da sürekli bu sorunla uğraşıyorum windows 10'da. Bence 8.1 proya geçin ya da önce format atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 13 Eylül 2018; 20:2:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İçindeki disk nasıl bir marka ise o donanımın en zayıf halkası diyebilirim. Biraz idare et alışırsın veya ssd tak canavar olsun.

Bu arada Gebze Center migros mu aldığın yer ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • derince kipadan aldım
    Evet 1 teşhir de orada vardı. Dediğim gibi o hantal durum disk yüzünden ve arıza falan değil. Ssd şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    aradığınız cevap 4 mesaj yukarıda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major41

arkadaşlar bir türlü sorunu çözemedim laptopu dün aldım teşhirdeydi ama temizdi zaten görevli hiç açılmadı dedi sorun şu laptopu kullanmaya başlarken hem açılış süresi çok uzun sürüyor hem de disk kullanımı hiçbir şey yapmamama rağmen %99 seviyelerinde bu da kasmaya sebep oluyor sizce ne yapmalıyım ?
    Teşhir ürünü olmasıyla alakası yok. İçiniz ferah olsun. Bende de aynı problem oldu. Şu an normal çalışıyor.

%100 disk kullanımı ile ilgili sıkıntınızı gidermek için geri planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın. (windows search, hızlı geri getirme vs...)

Google dan windows 10 %100 disk kullanımı yazarsanız bir çok çözüm yolu bulabilirsiniz.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-850-evo-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html?OM.zn=category_top_sellers-w21&OM.zpc=MZ-75E250BW&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Şu ürünü alıp windowsu buna yüklemeyi düşünüyorum gerek varmıdır acaba? Hazır indirim e denk gelmişken halledeyim diyorum. Birde bizim bilgisayara uyumludur değilmi linkteki ssd

• Arkadaşlar bilgisayar çok hoş ama ssd takacağım

m2 ssdlerde en yüksek versiyonu destekliyor mu sitede bilgi bulamadim ?

Veya orta yollu şu m2 ssd işimi görür mü ?

www.hepsiburada.com
    WD 240GB Sata Green M.2 SSD WDS240G2G0B Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/wd-240gb-sata-green-m-2-ssd-wds240g2g0b-p-HBV00000AVMZI?magaza=Yenisey

• iandi İ kullanıcısına yanıt
    anakartta m2 slot var. pcie slotu. sata ssd takarsanız mevcut hdd yi kullanamazsınız. hem hdd hem de ssd kullanmak istiyorsanız m2 slota uygun ssd alın. pcie x4 desteği mevcut.
    bu yüzden 850 evo sata değil de 970 evo m2 tercih edin.
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    ne oldu hocam son durum hala sipariş alındı yazıyo bende
  • Kristaldeniz kullanıcısına yanıt
    Sipariş vermiştim iptal ettim. Dediğiniz ürünü alacağım çok sağolun bilgi için.

• Arkadaşlar, kutusunu açmamış olup da satmayı düşünen varsa, talip olabilirim.

Kutusunu açılmış olanlar da temizse olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waldis -- 14 Eylül 2018; 14:32:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

ne oldu hocam son durum hala sipariş alındı yazıyo bende
    Benimki iptal hocam maalesef. Teshirler içine sinmedi yeğenin kapalı kutu bulamadık. Teslimatı sonraki güne ertelemiştim iptal etmişler.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.