Şimdi Ara

ACER A6 6GB RAM 500GB HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkda Belirttiğim Laptop Çok Hoşuma Gitti Ancak AMD Laptop Deneyımım Hıç Olmadığından Kararsız Kaldım

Oyun Bilgisayarı Demelerine bakmıyorum Okadar Yüksek Bir makine Değil Ekrankartı Şişirme Bunun Farkındayım Zaten Ben Günlük Olarak ve Ekstra Başlıca Onlıne Oyunları Oynamak İçin Kullanacağım

Oyun Oynamak İçin Evdeki PC Zaten Yeni Toplanıldı Bu Ekstra Net Üzerindeki Oyunlarda Kullanacağım

Kimse Tavsiye Etmezse Bütçeyi Aşıp

Asus X550JK-XO012D i5-4200H 4GB 500GB 15.6 2GB 128Bit Bunu Almayı Düşünüyorum

Tavsiye Edermisiniz Yorumlarınızı Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My.Lanet -- 5 Nisan 2015; 7:50:03 >

• Amd A6 işlemcisi i5 ile i7 arasında diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum.Ama diğer seçenek teki cihazın işlemci modeli ve ekran kartı şayet nvida gtx 850 M ise güzel cihaz o modelinde sdd yok yanlış bilmiyorsan.Fiyatı da 1700 ile 2200 arası siteler de free doss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şahsi fikrim evde oyun için masa ustu var diyorsanız boşa yuksek fiyata laptop almanın bir anlamı yok.Gündelik isler için filim vs vs için normal bir cihaz almanız bence daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: My.Lanet

Öncelikle Merhabalar İyi Çalışmalar

Başlıkda Belirttiğim Laptop Çok Hoşuma Gitti Ancak AMD Laptop Deneyımım Hıç Olmadığından Kararsız Kaldım

Oyun Bilgisayarı Demelerine bakmıyorum Okadar Yüksek Bir makine Değil Ekrankartı Şişirme Bunun Farkındayım Zaten Ben Günlük Olarak ve Ekstra Başlıca Onlıne Oyunları Oynamak İçin Kullanacağım

Oyun Oynamak İçin Evdeki PC Zaten Yeni Toplanıldı Bu Ekstra Net Üzerindeki Oyunlarda Kullanacağım

Kimse Tavsiye Etmezse Bütçeyi Aşıp

Asus X550JK-XO012D i5-4200H 4GB 500GB 15.6 2GB 128Bit Bunu Almayı Düşünüyorum

Tavsiye Edermisiniz Yorumlarınızı Bekliyorum.

Merhabalar.

Bende her 2 model laptopda var. Asus'u kullanmak için Acer'ı ise hediye için aldım. Açık yüreklilikle ve tarafsızlıkla söylemeliyim ki 2 modelde günlük işler, internet vs. rahatlıkla kullanılabilir. Her iki ürünede Win 8.1 ve diğer programları kurdum. Kurulum esnasında beni şaşırtan olay Asus' un ısınarak fanının sürekli çalışması Acer'ın ise sürekli serin ve sessiz çalışması oldu. Ayrıca Acer'ın malzeme kalitesi ve klavye dizilimi daha güzel. Acaba Acer'ı mı kullansam diye de düşündüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.