Şimdi Ara

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.211
Cevap
5
Favori
88.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet konu açılmış ama fazla ilgilenilmemiş ilk mesajda değişiklikler yapsak güzel olur, notebooka sahip olan arkadaşlardan daha fazla paylaşım bekliyoruz. (bilgi, fotoğraf, yorum vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chavshin

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulutu

Now, I bought ACER 4820TG(Timeline) which is Window 7.
    I will install window XP on ACER 4820TG(TimeLine) but
    I can't find driver on anywhere.

What should I do?

Please help me for this.

hayırdır ya win 7 yi niye beğenmedin ki..

Beyler kullandığım programlar sadece XP prof destekliyor. Bu cihaza Xp yüklemenin yolu nedir? Bilen bi vatandaş yok mu?
  • quote:

quote:

quote:

Now, I bought ACER 4820TG(Timeline) which is Window 7.
    I will install window XP on ACER 4820TG(TimeLine) but
    I can't find driver on anywhere.

What should I do?

Please help me for this.

hayırdır ya win 7 yi niye beğenmedin ki..

Beyler kullandığım programlar sadece XP prof destekliyor. Bu cihaza Xp yüklemenin yolu nedir? Bilen bi vatandaş yok mu?

Eğer driverları yoksa ki acer ın sayfasında yok ya tek tek parçaların xp driverlarını bulacaksın yada windos 7 içinde sanal xp çalıştırıcaksın xp de çalışan programlarını ordan yöneticeksin

• MERHABALAR ARKADAŞLAR.. BENDE YAKLAŞIK 3 HAFTA ÖNCE BU Makinayı BİMEKSTEN ALDIM. İLK HAFTA AÇILIŞ VE PROGRAMLAR YAVAŞ ÇALIŞTIĞINDAN BİMEKSE BAŞVURDUM VE HARD DİSK PROBLEMİ TESPİT EDİLDİ VE ÜRÜNÜ DEĞİŞTİLER.

SİZLERDEN RİCAM ŞU AN AÇILIŞ SÜRESİ ORT. 45SN. 55 SN. ARASI DEĞİŞİYOR SİZDE DE BU SÜRELERDEMİ?

ÖNERİLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA BİOS AYARLARINI GÜNCELLEDİM. 1SAAT SONRA COLL OF DUTY TAHMİNİMCE ISINMA YÜZÜNDEN MAKİNA KAPANDI.

SON OLARAKDA GÖREV YÖNETİCİSİ KISMINDA KAYNAK İZLEYİCİSİ BÖLÜMÜNDE DONANIM HATASI DİYE BİR GRAFİK VAR BURADA BAZEN İNİŞLİ ÇIKIŞLI BİR GRAFİK
    OLUŞMAKTA BU NORMALMİDİR AÇIKLIYABİLİRMİSİ,NİZ LÜTFEN
  • quote:

Arkadaslar bir sorunum var...foruma giremiyorum...kullanıcı adıyla giriş yapmış olmama rağmen forumda cevap yazarken beni dışarı atıp yetkiniz yok diyo... Komple çıkıp yeniden giriyorum ama burda da beni dışarı atıyor... Iki kullanıcı adı aldım.. Farklı e postaile... Ama yine aynı sorun u yaşıyorum... Yardım lütfen..

Arkadaşım bu tür soruların yeri burası değil öncelikle!
    Ayrıca notebook hakkında bir olumlu bir olumsuz, birbiriyle çelişen yorumlar yapmışsın, hiç tutarlı gelmiyor bana senin yazdıkların! Biraz sakin ol, iyice anlamaya çalış, sanıyorum ki notebook kullanımı konusunda bazı eksikliklerin var ve ayarlarını tam manasıyla istediğin şekilde yapamıyorsun. Sana tavsiyem Chip gibi dergilerin verdiği Windows 7 Etkin kullanım Klavuzu kitapçıklarından bul ve Acer'ın kendi kullanım kitapçığı ile beraber bu kılavuzlardan yararlanarak etkin bir kullanım yaratmaya çalış. Her şeyi buradan sorarak halletmen imkansız çünkü senin sisteminin hangi ayarlarla çalıştığını tam manasıyla bilememiz mümkün değil...

• Seagate 500 Gb 7200 hdd taktım ve bakalım atılan taş ürkütülen kurbaaya değecek mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirbay

Seagate 500 Gb 7200 hdd taktım ve bakalım atılan taş ürkütülen kurbaaya değecek mi...

Windows puanlarını paylaşırsan seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirbay

Seagate 500 Gb 7200 hdd taktım ve bakalım atılan taş ürkütülen kurbaaya değecek mi...

Demişim ve merak edenler için de işte sonuç:

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirbay -- 15 Temmuz 2010; 18:13:58 >

• Bu teste kayda değer bir artış olmamış gibi. Ama program ve oyunların loading sürelerinde kendini hissettirir.
  • SEVGİLİ HAKAN DORE...... MERHABA ÖNCE AÇILIŞ SÜRESİ 30-60 SN ARASI NORMALDİR YÜKLENEN PROGRAMLARIN AÇILIŞ BİLGİLERİNE ETKİSİNE GÖRE BU SÜRELER DEĞİŞEBİLİR
    OYUN OYNARKEN MAKİNA KAPANDIYSA %99 ISINMA NEDENİYLE HAVALANDIRMAYA DİKKAT ET!!!
    GÖREV YÖNETİCİSİ KISMINDDA KAYNAK İZLEYİCİ BÖLÜMÜNDE DONANIM HATASI KISMI YEŞİL ÇİZGİLER OYNUYORSA SIKINTI OLMAZ MAVİ GENELDE DÜZ ÇİZGİDİR...YEŞİL ÇİZGİ YAPTIĞIN İŞLEME GÖRE DEĞİŞECEKTİR...SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi star1981 -- 16 Temmuz 2010; 0:04:55 >
  • arkadaşlar klavye ve touchpadi eş zamanlı kullanamıyorum laptopta
    sizde de böyle bir durum var mı çözümü nedir
    klavyeyi kullanmaya başladığım anda touch pad ile mouse u kontrol edemiyorum
    harici mouse ile kullandığımda sorun yok ancak bu problemi çözmem lazım lütfen yarımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: [][][]

arkadaşlar klavye ve touchpadi eş zamanlı kullanamıyorum laptopta
    harici mouse ile kullandığımda sorun yok ancak bu problemi çözmem lazım lütfen yarımcı olun

Nasıl yani touchpad açıkken klavye tuşları çalışmıyor mu?
  • Bugün bende Bimeksten 1620 liraya 4820GT alarak aranıza katıldım. Fayda-maliyet-estetik açısından şu an ülkedeki en alınası laptop.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anycall

Bugün bende Bimeksten 1620 liraya 4820GT alarak aranıza katıldım. Fayda-maliyet-estetik açısından şu an ülkedeki en alınası laptop.

hayırlı olsun keşke akşamı bekleseydin gece kuşu kampanyasından yararlanırdın 100 lira falan daha ucuza gelirdi
  • Ya bende almayı düşünüyorum ama elden alacağım için 100 tl zarar etmekte istemiyorum. Transfer çıkmaza girdi
  • evet benim de artık 4820TG 'm var :) Yalnız bu 1333mhz olayına kesinlik veren var mı? şimdi ram.lar 1333mhz olarak çalışıyor mu bu alet ile :) Ben mağazanın tekinden aldım. 3GB , i5,320gb sabit diskli olanı (4Gb, 500GB disk olanı kalmamış ellerinde). Ram.i söküp 2gb'lık taktırdım ve 4 GB oldu. Ancak ram.ları acer'in kendi sitesinden bakarak sipariş ettik. Orada 1066mhz diyordu, ve yeni 2 GB'lık ram 1066mhz, diğer 2GB'lık 1333mhz kaldı :D Eğer 1333mhz çalıştırıyor diyorsanız, her iki ram.i de satıp , yeniden yeni bir 1333mhz 2Gb'lık Ram alacağım :D

Bu arada alet güzel, direkt oyun oynadım :P

• benim acelem vardı. elden almak için 60-70 lira zararı göze aldım açıkçası. Ama şimdi fark ettim siyah ekranda 1 tane stuck pixel var. mavi minicik bir nokta. neyse nazarlık olsun. makina çok hoşuma gitti
  • Arkadaşlar bu hdd bölme işini nasıl yapacağız. Acaba format mı atmak gerekir. Yedek ve sürücü disklerini almıştım bilgisayarı ilk açtığımda. Ben bilgisayara bir iki programdan başka bir şey kurmadım. Acaba norton partitation magic ile 50 ye 450 bölsem sorun olur mu acep? Bu arada acerin çoğu programını hiç kullanmadım. Acaba işe yarar bir şey yoksa hepsini silsem mi? Kullanışlı olduğunu düşündükleriniz hakkında bilgi verir misiniz? Sizin işinize yarayan var mı? Hangilerini silsem performans artışı olur?
  • İşine yaramıyacağını düşündüğün ne varsa çöpe yollayabilirsin ki, pişman olursan Acer'in sitesinde driversların yanı sıra bütün aplikasyonlar mevcut.
    İstersen önceden bir imaj alıp, ne zaman istersen imajı aldığın zamanki duruma dönebilirsin ama bunun için harici bir depolama aracı gerekli malum.
    Diski bölmek için de Windows 7 nin kendi bölme fonksiyonunu kullanabilirsin, başka bir programa ihtiyaç yok zaten. Üstelik bunun için format falan da gerekmez, çalışan Windows içinden bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp yönet/disk yönetimini seçerek bir kaç kolay adımla dilediğince bölebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirbay -- 17 Temmuz 2010; 10:46:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnkmlogt

quote:

Orijinalden alıntı: [][][]

arkadaşlar klavye ve touchpadi eş zamanlı kullanamıyorum laptopta

Nasıl yani touchpad açıkken klavye tuşları çalışmıyor mu?

hayır klavyeyi kullanırken touchpad çalışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.