Ağırlık : 2.6 KG Bellek Yuvası : 2 Bluetooth : Var Chipset : Intel Dahili 3G Modem : Yok Ekran Kartı Hafızası : 2 GB Ekran Boyutu : 15 - 16 Ekran Kartı : nVIDIA GeForce GT420M Harici 2 Gb Ekran Özelliği : 15.6" / 1366x768 high-brightness (220-nit) Acer CineCrystal™ LED-backlit TFT LCD, çerçevesiz dizayn Ethernet : 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan Fax Modem : Yok Firewire : Yok Garanti Süresi : 2 Yıl Sabit Disk Hızı : 5400 RPM Sabit Disk Kapasitesi (GB) : 640 GB Hdmi : Var İşlemci Tipi : Intel Core I5 İşlemci / Hızı : Intel Core i5 460M 2.53 Ghz 3 MB Cache İşlemci Hızı Aralığı : 2 Ghz - 2.9 Ghz İşletim Sistemi : Windows 7 Premium Wireless : WiFi 802.11b/g/n Kamera : Var Klavye : Türkçe Q Numerik Klavye, TouchPad Marka : Acer Optik Sürücü : DVD Super Multi Sürücü ( Çift Katman ) Taşıma Çantası : Notebook Çantası+ Notebook Soğutucu Fan+ Mouse HEDİYE Parmakizi Okuyucu : Yok Pil Ömrü : 6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi Sistem Belleği MHz : 1066 MHz Sistem Belleği : 4 GB Usb Sayısı : 3 Adet
bu modeli almayi dusunuorm ekran karti ve rami cazip geldi fiyatida uygun sizin baska onerileriniz varmi max 1.500 ve oyun perfrmansi benim icin onemli
acerin ekran kartinin 2 gb olmasi bi fark yaratmio ? NVIDIA GeForce GT 540M + Intel GMA HD daha mi iyi bu konuda kararsizim p,bell almayi dusunmuorm ama asus kafami karistirdi
gt420 2gb değildir.1gb'dir,gerisini ramden kullanır.İster 10gb olsun yine bir şey fark etmez.1gb gt420 ile 10gb gt420'nin performansı aynıdır. gt540 çok daha iyi bir karttır. Ayıca PB'yi de Acer üretir,Acer düşünüp PB düşünmemenizi anlamadım.
2gb harici diyince aldandim o zmn .. Pbln kalitesinden cok supheliyim arkadasim 1 aylik pb bilgsayarinin ekranin acarken ufak bi dokunuslar kirdi ve sonra 300 ml odeyp yaptirdi ondan dolayi ön yargim var o markaya
ben aldım üründne memnundum taki pilin şarj almadığını fark edene kadar
aynısı bende var gerçekten hızlı bir laptop cod blackops-hot pursiut gibi oyunları takılmadan oynatabiliyor orta seviye seçeneğinde.