Şimdi Ara

Acer AS5745G-7744G50MNKS yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    (TURBO BOOST İLE 2.93 GHZ)
    2 GB NVIDIA GT420M Ekran Kartı
    4 GB DDR3 1066 MHZ RAM
    500 GB SATA HDD
    15.6” (1366x768) LED Ekran
    WINDOWS 7 Home Premium
    Acer AS5745G-7744G50MNKS
    bilgisayarın özellikleri bunlar bilgisayardan çok anlamam ama ekran kartı için iyi söylenmiyor 2 gb olmasına aldanmayın filan deniyor fiyatı 1500 lira oyun oynarken kasar mı sizce ve bu i7 nin eski versiyonuymuş satıcı arkadaş öle dedi sizce i5 in yeni versiyonu mu alınmalı yoksa i7 den vazgeçilmemeli mi son olarakta bilgisayar tavsiye etmek isterseniz fiyat aralığım 1400 ile 1800 arası şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aöl09 -- 7 Ocak 2012; 1:31:22 >

• bendede aynı karttan var pc performansım genel itibariyle iyi kartı yeniye nazaran düşük gözükebilir,denemek lazım.işlemcisi 1. nesil i7 olsada 4 çekirdek 4 sanal 8çekirdekten oluşur yani 2.nesil sandy bridgeler gibi sadece hızı 1.73 turboyla 2.8'e kadar çıkıyor yeterli performansı verir.bu revizyon pc'ler de genelde bu kartlar kullanıldı,gt 420 ve gt 425 serisi.benim arkadaşımda da sony aynı işlemcili gt 425m kartlı pc'si var.benim imzamdaki leptop onunla yeri geldiğinde ondan iyi performans verdiği oluyordu.performans önemli bunun ne yapacağını denemek lazım fiyatı uygun ama oyun düşünüyorsan işi şansa bırakma 2. nesil i5 daha iyi kartlı bir leptop önerilebilir.mesela acelen yoksa vatanda indirim kovala yakında olurhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-320981-y570-core-i5-2430m-240ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58153 1600 den aşağıya düşüyor veya beklemeyeyim diyorsanhttp://www.pcdepo.com/asus-n55sf-sx236v-notebook-urun6780.htmlhttp://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-651xtr-notebook-urun6968.html

• işte bende onu merak ediyorum sence birinci nesil i7 ve bu ekran kartı mı yoksa 2. nesil i5 daha gelişmiş bi ekran kartı almak mı daha mantıklı benm oynycağım oynlar pes nfs warcraft bu kart yetrli midir. okuduğum bazı formlarda 4 çekrdekli olması çok önmli şu anda pek yaygın değil ama ilerde 4 çekrdeklere göre uygulamalar yapılacak deniyor tabi ne kadar doğru bilmiyorum
  • dediğin oyunları yksek ayarda oynarsın son çıkan oyunları da en kötü orta ayarda oynatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aöl09

işte bende onu merak ediyorum sence birinci nesil i7 ve bu ekran kartı mı yoksa 2. nesil i5 daha gelişmiş bi ekran kartı almak mı daha mantıklı benm oynycağım oynlar pes nfs warcraft bu kart yetrli midir. okuduğum bazı formlarda 4 çekrdekli olması çok önmli şu anda pek yaygın değil ama ilerde 4 çekrdeklere göre uygulamalar yapılacak deniyor tabi ne kadar doğru bilmiyorum

1.nesil işlemcilerin tamamı sorunlu olduğu için intel geri çağırıp revize etti bildiğim kadarıyla bahsettiğin fiyat aralığında yeni nesil i7 alman oldukça zor bu yüzden sorunsuz yeni nesil i5 işlemci ve daha gelişmiş bi ekran kartı olan bi model varsa tabi ki onu tercih etmelisin bence
  • iki kişide bunu alacağına i5 in yeni versiyonu ve daha iyi bi ekran kartı almak mantıklı diyor bende öle yapacak gibiyim ama dolar fiyatlarındaki yükselme olayı beni korkutmuyor değil artık kısmet diyip bekliyelim ne yapalım
  • i5 alınabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER ASPIRE AS6935G-643G25MN
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende var tavsıye etmem çok ısınıyor pes 2012 orta pes 2013 dusuk sevıyede calıstırıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.