Şimdi Ara

ACER AS7750G ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arlanmazz

Bu laptopu dün vatan bilgisayarda indirime girdi. alacaktım ama stoklar boşanmış :) alamadım yani başka bahara erteledik :)

Laptop özellikleri bakımında çok iyi ama bir 7741G kullanıcısı olarak tuşlardan tut touchpad e kadar, flat çerçevesinin boşluğu falan eliyüzü düzgün bişe arıyorsan malzeme konusunda cidden sınıfta kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakmor

quote:

Bu laptopu dün vatan bilgisayarda indirime girdi. alacaktım ama stoklar boşanmış :) alamadım yani başka bahara erteledik :)

Laptop özellikleri bakımında çok iyi ama bir 7741G kullanıcısı olarak tuşlardan tut touchpad e kadar, flat çerçevesinin boşluğu falan eliyüzü düzgün bişe arıyorsan malzeme konusunda cidden sınıfta kalır.

bu kadar kullanıcı yorumu okudum bu ürünle ilgili ilk defa kötü yorum yapanı gördüm :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dakmor

quote:

bu kadar kullanıcı yorumu okudum bu ürünle ilgili ilk defa kötü yorum yapanı gördüm :S

Bizim sayfaya beklerim o zaman Olay ürünün F/p si değil malzeme kalitesi.

• AS5750G-2414G64M
    64 bit
    İşlemci İmalatçısı : Intel
    İşlemci Türü : Core i5
    İşlemci Modeli : i5-2410M
    İşlemci Hızı : Intel Core i5 2410M 2.3 GHz, Turbo Boost ile max. 2.9 GHz 3MB Cache
    Bellek (Ram) : 4+4 8GB 1333 MHZ DDR3 Kington Ram
    Desteklenen Bellek Kartı : Memory Stick - Güvenli Dijital (SD) Kart - Memory Stick PRO - MultiMediaCard (MMC) -xD-Resim Kartı
    Sabit Sürücü Kapasitesi : 640 GB
    Sabit Sürücü d/d : 5400
    Optik Sürücü DVD : Super Multi Sürücü ( Çift Katman )
    Ekran Boyutu: 39,6 cm (15,6")
    Görüntü Ekranı Türü : 15.6" / 1366x768 high-brightness (220-nit) Acer CineCrystal™ LED-backlit TFT LCD, çerçevesiz dizayn
    hdCP Destekli :Var
    Grafik Denetleyici İmalatçısı : NVIDIA
    Grafik Denetleyici Modeli : GeForce GT 520M, Up to 1760 MB TurboCanhe
    Grafik Bellek Kapasitesi : 1 GB
    Grafik Bellek Teknolojisi : DDR3 SDRAM
    Grafik Bellek Erişilebilirliği : Atanmış
    Wi-Fi Standardı : IEEE 802.11b/g/n
    Ethernet Teknolojisi :Gigabit Ethernet
    Web Kamerası : Var 1280x1024 3MP
    Mikrofon : Var
    HDMI : Var
    Toplam usb Bağlantı Noktası Sayısı : 3
    USB 3.0 Bağlantı Noktası Sayısı : 1
    VGA : Var
    Ağ (RJ-45) : Var
    İşaret Aygıtı Türü : Touchpad
    Hücre Sayısı : 6 hücre
    pilin Kimyası : Lityum İyon (Li-Ion)
    Pil Kapasitesi : 4400 mAh
    Maksimum Pil Çalışma Süresi : 4,50 Saat
    Bluetooth : Yok
    Dahili 3G Modem : Yok

Ekran Kartın Sistem Bilgilerinde Bunlar Yazıyor

ACER AS7750G ?

Puanlama

ACER AS7750G ?

Ek Olarak NOTEBOOK SOĞUTUCU Kullanıyorum

Cooler Master A510 Özellikleri Tavsiye Ederim

Metal yüzey ile soğuk havanın soğutucunun tüm yüzeyine yayılması ile notebookun tamamını soğutabilen özel dizayn.
    Maksimum soğutma ve sessiz çalışma.
    Fan hız kontrolü ile istenen fan hızını ayarlayabilme özelliği.
    Ayarlanabilir yükseklik özelliği ile kullanıcı için en uygun görüş açısı sağlayabilme.
    12"~15" ~17" notebooklar ile uyumlu.
    2 adet USB 2.0 port
    Yüzeyde kullanılan kauçuk materyal ile notebookların kaymasını engelleme özelliği.
    Materyal: Alüminyum ve Plastik
    Ebat: 380 x 300 x 10~50 mm
    Ağırlık: 700g
    Operasyon Derecesi: 8.5 derece
    Güç: USB 5VDC
    USB Port: USB2.0 / 1.1 x 2
    Uyumluluk: Geniş ekran notebooklar dahil 122-17e tüm Notebooklar ile uyumludur
    Fan Ebatı: 90 x 90 x 25 mm
    Fan Hızı: Yüksek: 2000 RPM
    Orta : 1500 RPM
    Düşük : 1000 RPM
    Fan Ses Seviyesi (dB-A): 15~20.5dBA
    Fan Kullanım Ömrü: 50,000 saat
    Kablo Uzunluğu: 500 mm A 510 olarak da bilinir.

Bilgisayardan çok memnunum ama sınırları zorlamak istiyorum :) Performans arttırmak için ne yapmam lazım.. SSD Alasım var bide...

• http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-as5750g-2435g75mnkk-intel-core-i5-2430m-24ghz-5gb-750gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd761052&categoryId=98

arkadaşlar linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum ama acer hakkında geniş bilgim ok ısınma sorunu falan var mı? oyunları rahat oynatırmı bu bilgisayar sizce? (cod serisi crysis gta vb.)
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum fiyatı 1600 liraydı arkadaşımla gittik bu fiyata göre süper bilgisayar filan dedi. Ama şunu sormak istiyorum ben oyun için de kullanacağım alacağım bilgisayarı. Yüksek gereksinimleri olan oyunları açabilir mi? GTA IV gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nino_desconocido -- 13 Eylül 2012; 18:23:22 >
  • up up up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.