Şimdi Ara

ACER ASPİRE 1652WLMi 1.7gh/1GB ram/ATI RADEON X300/100gb hdd 1296$ + KDV (nakit: 2.093 YTL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konu defalarca konuşuldu. Hayır, turist olarak yurtdışından -abartmadıkça- getireceğin 1-2 dizüstü bilgisayara birşey demezler.

Konuları saptırmayalım, Acer 1652 hakkındaki konu, gümrük vergisi verilir mi verilmez mi'ye dönüyor. Biraz araştırmacı olup, forumda daha önce bu konu konuşulmuş mu, tartışılmış mı bakalım.
  • ben bu laptopı almayı dusunuodum ve hepsiburadadan siparis verdim 1 hafta sonra bu urunu sitelerinden kaldirdilar sonrada paranizi geri alın yada baska urun secin dediler.. internetten alisverismi.? belki olur ama hepsiburadadan asla...
  • arkadaslar bu dizustunu nereden alabilirim hiçbiryerde yok, tükenmiş
  • dostum bu laptop yok yani hicbiryerde.. ben alcaktim anlattigim gibi alamadim ama iyikide alamamisim diyorum cunlu 10 gune kadar. 16vm aliyorum. ayni fiyata ve bu asusuta ne ararsan var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iasonion

Bu konu defalarca konuşuldu. Hayır, turist olarak yurtdışından -abartmadıkça- getireceğin 1-2 dizüstü bilgisayara birşey demezler.

Konuları saptırmayalım, Acer 1652 hakkındaki konu, gümrük vergisi verilir mi verilmez mi'ye dönüyor. Biraz araştırmacı olup, forumda daha önce bu konu konuşulmuş mu, tartışılmış mı bakalım.

evet.....at çantana getir , kimse birşey demez , ben tahta 2 metre kutusnda 2 tane elektro getirdim , hiçbirşey olmadı....sadece kontrol etcez diye birkaç saat tuttular , sonra aldım gittim.......30kürü kilo idi sadece gitarlar...

şidide acer travelmate 4404 getirtecem dayıma

amd turıon64 1.8GHZ 1MB CACHE , 1gb ddr 333 , ati x700 , 120gb hdd.....fiyatı sadece 1000usd , yani 1350ytl...burada alsam bunu kaç paraya çıkarım kim bilir.....2 katı fiyata heralde...hem garanti sorunu da yok...1 yıl uluslararsı garanti var..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.