Şimdi Ara

ACER ASPIRE 3503NWLMi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşletim sistemi:Linux
    Ekran:15.4”WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD (1280x800 pixel)
    Ekran kartı:64MB shared VGA
    Hard Disk:60GB
    Sistem Hafızası:512MB (2 x 256)
    Sürücü:DVD-DUAL Double Layer
    İletişim:802.11g Wireless kablosuz iletişim, 56K Fax/Modem, 10/100Mbps LAN
    Arayüz:3x USB 2.0, Audio Systems with 2 Built-in speakers, Built-in microphone
    Batarya:Li-ion
    Ağırlık:2.8 kg.
    Garanti:2 Yıl

Acer ın bu ürünü hakkında birşeyler yazmak istedim. Ürünü yaklaşık bir ay önce aldım. Ekran CyberBrite ama ben diğer ekranlardan farkını göremedim. görüş açısı çok kötü,parlaklık normal, keskinlik normal, dvd-rw ında dvd yazmak mümkün değil. Denemediğim dvd multimedia kalmadı. çektiği cd leri kendi bile okumuyor. cd okuması da keyfine kalmış, Sistem stabil ve performansı yeterli. wriless toshibalarla karşılaştırırsak zayıf. pi süres,n, alırken 2 saat dediler. yaklaşık 45dk gidiyor.

• Vazgeç celeron bu arkadaşım
  • Biraz daha para biriktrip daha iyi bişey alabilirdin.celeron işlemciler gerçekten zayıf kalıyor...üstelik pili dediğine göre 45 dk gitmesde üzücü bence...en azından 2-2.5 saat gitmesi gerekir bir laptopun şarjı..bugünlerde buna bile az denilirken daha iyi bir araştırma ile biraz daha iyisinin alabilirdinn......
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvcom

herkese slm,
    ayni notebook(3005) bende aldim, ekran cyberbrite ama hiçbir esprisi yok, keskinlik iyi, parlaklık normal, görüş açısı çok kötü, gün ışıgında ekranı görmek çok zor, kısaca normal bir ekrandan çok farklı değil, dvd-rw çok seçici dvd yazdırmak problem ve cd yazdığı zamanlarda yazdığı cd yi kendisi bile okuyamadığı zamanlar oluyor, ilk defa acer marka bir ürün aldım bundan sonra da alacağımı sanmıyorum, kimseyede tavsiye etmiyorum, wriless ise berbat, çok sorun yaşıyorum, ....

yaw bu nasıl iştir :) bu forumun laptop bölümü walla bitmiş.insanların aklını çelmekten başla yapılan iş yok.adam 5gün arayla farklı laptopları alıyo (çok zengin heralde ) hepside kötü çıkıyo.
    biri bi siteden alınanın süper olduğunu söylerken ancak bi mağzadaki aynı laptopu yerlere wuruyor :)
    insanların aklını karıştırmaktan başka bir iş yapmıyorsunuz!

• acer satışları patlayınca diger markaların adamları böyle şerefsizliklere başvuruyorlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle16 -- 21 Mart 2006; 20:22:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    ACER ASPIRE AS6935G-643G25MN
    16 yıl önce açıldı
    Acer Travelmate P6
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.