Şimdi Ara

Acer Aspire 5 A515-57-59VS 1235U 9599 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
10
Favori
22.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar kutunun içinde KDV li faturası çıkan oldumu.yoksa online mı alacağız faturayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aprendimos A kullanıcısına yanıt
    Faturaları amazonun sitesine girip indirebilirsiniz. Masaüstü sitesinden siparişlere girin fatura indire tıklayınca çıkacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biraz coil whine var.

Şarjı acer swift 3 ryzen 4300u modeline göre biraz hızlı bitiyor.

Driver kurulumları deneyimli olmayan kullanıcılar için biraz problematik.

Wifi adaptörü MTK, intel değil.

Yukarıdakiler sizin için problem teşkil etmiyorsa fiyatına göre gayet iyi bir cihaz.

• Laptop'un kurulumunu yaptım. Lakin ekranı diğer kullandığım acer 4300U işlemcili laptop'tan bariz farklı. Daha sarı bir rengi var. Sizde de durum böylemi ?

• Windows 11 kurdunuz mu makinaya. Bende ssd gormuyor kurulumda, Vmd driver da yuklemedi. Var mi benzer sorun yasayan?

• bfi kullanıcısına yanıt

Dediğin şekilde biraz daha sarımtırak. Cihazı kendim için almadım ama kendim kullanacak da olsaydım bu sarılık beni çok rahatsız etmezdi.

Swift 3 modelinden daha kaliteli bulsaydım bir tane de kendime alacaktım ama işlemci performansı haricinde swift 3 modeli hem taşınabilirlik hem de diğer özellikler bakımından daha ağır bastı. Onu kullanmaya devam edeceğim.

• cereyanci kullanıcısına yanıt

Youtube'da "Windows Kurarken Hiçbir Sürücü Bulunamadı Hatası" şeklinde aratın ve 3:50'den sonraki işlemleri takip edin.

IRST_Intel_19.2.0.1003_W11x64_A

• Graphist G kullanıcısına yanıt
    Evet rahatsız edici değil ama yan yana koyunca insanın gözü bir tuhaf oluyor. Renkler çok farklı görünüyor. Swift 3 metal kasa olunca tamamen verdiği his çok daha kaliteli. Lakin monitör 2k olunca yazıların okunabilirliği açısından bu model çok çok önde.

• cereyanci kullanıcısına yanıt

Aşağıda HP notebooklar için, Intel Rapid Storage Technology sürücüsünü nasıl kuracağınızı anlatılmış.

Graphist' in paylaşmış olduğu linkteki sürücüyü indirdikten sonra, arşiv dosyasındaki dosyaları Windows 11 ISO' sunu yazdığınız flaş belleğin içinde bir klasöre kopyalayın. Linkteki kılavuzun 9ncu adımında Gözat diyerek, IRST sürücüsünü kopyaladığınız klasörü gösterin. 3 tane seçenek çıkacak. En üsttekini seçerek devam edin. Sonrasında diski görecektir. Kuruluma devam edebilirsiniz.

Linke tıkladıktan sonra "No drives can be found during Windows 11 installation (Intel 11th Generation processors)" seçimiyle kılavuza ulaşabilirsiniz.

support.hp.com
    HP PCs - No drives can be found during Windows 11 or Windows 10 installation (Intel 11th Generation processors) | HP® Customer Support
    https://support.hp.com/us-en/document/ish_4859717-4859823-16

• Acele ilk alırken iyi hoşta yıllar sonra ani bios çökmesi anakart arızası ekran kartı çipset arızası ile malesef tercih edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 21 Mayıs 2023; 0:59:45 >
  • onti kullanıcısına yanıt

Benimkinde de ölü piksel yok çok şükür.

• sadbul S kullanıcısına yanıt
    Aynen, 2019 da aldığım acer aspire i3 lu cihazın 2022 de ana karti arıza yaptı.

Şuan çok iyi indirimleri denk gelsede elim almaya gitmiyor.

• selimefe S kullanıcısına yanıt

5 yılda hem kendime hemde kardeşime 2 acer laptop aldık , ikiside anakart arızası verdi, bendekinin garantisi bittiği için çöp oldu, kardeşiminkide tam garanti bitmeye yakın arızalında ve anakartı garantide değişti ama şuan cihazda çok aşırı ısınma var, fan olup olmadık yerde aşırı sesli çalışıyor, harici ekran kartı devreye girmiyor vs. gibi sorunlar devam ediyor !

Sanırım bazılarının dediği gibi bu Acer cihazlarda kronik sorunlar var, bu sebeptendirki fiyatları uygunda olsa bir daha Acer loptap almaya cesaret edemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 21 Mayıs 2023; 8:43:47 >
  • weblessed kullanıcısına yanıt

Hocam Arazide oluyorum genelde gerçek anlamda bilgisayarı sırtımda taşıyorum. 14'' ekran olacak şekilde ve sarjı uzun giden laptop arıyorum.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

bir kaç sene evvel yakın bir arkadaşa acer oyun laptopu almıştık, garantisi dolunca anakart birden gitti, çöp oldu. Böyle bir tecrübe varken cesaret edip aldım 2k ekran sevdasına. inşallah tarih tekerrür etmez:)

• Ghosting yok hocam. 60 Hz'den ötürü bir bulanıklık mevcut ama ghosting veya inverse ghosting mevcut değil. Kullanılan ekran paneli çok kaliteli zaten cihazın en büyük avantajı da bu. Aynı fiyata aynı donanım elli tane cihaz var ama aynı ekran kalitesinde cihaz yok.

• dejavu58 kullanıcısına yanıt

Hocam size Thinkpad serisi daha uygun sanki. 2.el temiz olanlar 10 bin TL civarına satılıyor.

• Cihazdan aldım bende; Konuya Win 11 indirilebilecek bi url paylaşılırsa çok iyi olur

• Ts_Cihan kullanıcısına yanıt

Microsoft'un kendi sitesinden indirebilirsiniz.

"Download Windows 11 Disk Image (ISO) for x64 devices" adımından ISO seçimi yaparak indirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.