Şimdi Ara

Acer Aspire 5 Ekran Bulanikligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Acer Aspire 5 Full HD notebook aldim. Ancak genel olarak goruntunun bulanik oldugunu dusunuyorum. Gozlerim rahatsiz. Bir turlu alisamadim. Genel olarak bulanik bir goruntu oldugunu dusunuyorum. Boyle bir sorun yasayan var mi? Windows 10 ile full hd ekranlarda bazen uyumsuzluk sonucu bulanik goruntu sorunu dogdugunu duydum. Sizce Windows 7'ye gecsem sorun duzelir mi? Ancak internette kontrol ettigimde notebook suruculerinin yalnizca windows 10 icin oldugunu gordum. Windows 7'ye donsem surucu sorunu yasar miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Nalbatoglu -- 29 Aralık 2019; 22:3:54 >

• ölçeklendirme ayarını değiştirin. Ayrıca, bazı uygulamalar için windows'un bulanıklığı düzeltmesi seçeneğini aktifleştirin.
  • bu dediklerinizi zaten yaptim. sonuc degismedi.
  • Bu normal bir durum, MSI kullanan arkadaşımda da görmüştüm. Ekran çözünürlüğünden kaynaklanıyor, bazı uygulamalar bu çözünürlüğü desteklemiyor.
  • bende yeni aldım hatta dedim acaba kargoda mı sorun var eski laptobum ips paneldi heralde bu oyüzden gözüme kötü geldi ölçeklendirme önerilen yüzde 150ydi ben onu windowsun otomatik mudahalesini kapatıp 120 ye sabitledim birazcık daha iyi gibi yada gözlerim alışmaya başladı bilmiyorum aldığınız model ryzen 3500u 8gb 540x mi
  • Ben de 2-3 haftadır A514-52G kullanıyorum otomatik %150 ile ölçekledi herhangi bir bulanıklık söz konusu değil, %100'e aldığımda da sorun çıkartmadı fazla ufak gelince %150'ye geri çektim. 4K 60Hz görüntü almak için monitöre geçince fontlarda kırılma oluyor gözlemim bu yönde oldu.
  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    1 ay sonucunda ekrana alıştım :D
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.