Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5101ANWLMI AMD 64 MK36 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
0
Favori
50.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atheros wireless utility nerden buluruz? bilgisi olan varmı? ben arastırdım hp için olanını buldum olmadı o.
  • 5101 eskişehir acer bayin de 1250 ytl.peşin fiyatına 10 taksit yapıyorlar.ben oradan aldım.
    ekran kartı performansı fena değil.
    desktopumda bulunan ati 9550 GE ekran kartı atitooldan 65 fps alıyor.5101 40 fps alıyor.
    halflife 2'yi ara ara takılarak oynatıyor.ram 512 olduğundan galiba.
  • hangi ozelliklerde oynamaya calisiyorsun hl 2 yi, kisiver bakalim azcik daha ayarlari
    quote:

Orjinalden alıntı: nowanda

5101 eskişehir acer bayin de 1250 ytl.peşin fiyatına 10 taksit yapıyorlar.ben oradan aldım.
    ekran kartı performansı fena değil.
    desktopumda bulunan ati 9550 GE ekran kartı atitooldan 65 fps alıyor.5101 40 fps alıyor.
    halflife 2'yi ara ara takılarak oynatıyor.ram 512 olduğundan galiba.
  • Arkadaşlar super pi testi yaptım 1M testini 47 saniyede bitirdi. 5102 2 dakika 22 saniyede bitiriyormuş.
  • 47 güzelll
  • Ben de bu modeli almayı düşünüyorum. Sayenizde Acer 5101'i yakından tanıma fırsatı buldum. Lakin bir şeyi merak ediyorum. Bu alet projeksiyona bağlanıyo mu. Projeksiyonun tam olarak hangi çıkışa bağlandığını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, zira bu modeli almam buna bağlı...
  • arkadasım esk. deki acer bayii nerde tam olarak.benim orda arkadas var ona aldıracam.teli falan varmı.
    hayırlı olsun
  • acaba normal crt monitore bagliyabilirmuyuz bu aleti , o zaman evdeki monitorum ve usb klavyemle desktop pc olarak da kullanirim , yeni aldigim monitor heba olmaz
  • vga cıkısı var.. olur herhalde. ama parlak ekranı görünce baglamazsın belkide
  • alla alla nasil oluyor bu is ya , e hani cift cekirdek avantaji ?
    quote:

Orjinalden alıntı: melihtash

Arkadaşlar super pi testi yaptım 1M testini 47 saniyede bitirdi. 5102 2 dakika 22 saniyede bitiriyormuş.
  • 5102 nin bitirdiği test 1M değildir bence 2M olabilir
  • çift çekirdek demek 1.6+1.6=3,2 demek değilki bu çekirdekler seri bağlı değil paralel bağlı iş bölmesi yapıorlar aynı anda 2 uygulamayı kastırmadan çalıştırmak gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: attillat

arkadasım esk. deki acer bayii nerde tam olarak.benim orda arkadas var ona aldıracam.teli falan varmı.
    hayırlı olsun

Eskisehir Kiraç Bilgi ve Iletisim 0090 222 233 16 85 Burayı arayıp DonanımHaber'den olduğunuzu söylerseniz 749$+KDV yerine 719$+KDV den TL olarak 1250 YTL ye çanta hediyesiyle alabileceksiniz. Ben özel olarak konuşmuştum.

PC Depo dan çanta hediyeli olarakda ordaki fiyattan XPli versionunu alabilirsiniz. Pc Depo yu arayın, Sinan beye bağlanın. O çantanızı pakete ekletecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihtash
    Arkadaşlar super pi testi yaptım 1M testini 47 saniyede bitirdi. 5102 2 dakika 22 saniyede bitiriyormuş.

2 dakika 22 saniye 1M testi değildir. sanırım 50 kusur saniye olacak 5102 nin skoru ki dogal.super pi cift cekirdek kullanmıyor demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jtomato

Atheros wireless utility nerden buluruz? bilgisi olan varmı? ben arastırdım hp için olanını buldum olmadı o.

• arkadaşlar pazar günü altunizde golda baktım makine 1,345 ytl. çanta fiyatı belkin marka 36 ytl.peşin fiyatına 15 taksit yapıyor.istanbul içi daha ucu bulabilceğim bir yer varmı biliyormusunuz ? vatan bilgisayar card finansa 19 taksit yapıyor.vatanda acer satılıyormu broşüründe göremedim ben.
  • Bu modelin pil süresi centrino'lara göre neredeyse yarı yarıya diyorlar, doğru mu arkadaşlar?
  • underground oynarken makine kasıldımı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mertccc

underground oynarken makine kasıldımı ?

quote:

az önce nfs underground2'yi full detay 1024x768 herşeyi açık şekilde oynadım okadar kaliteliki görüntü hiç beklemezdim bukadarını. kasma yok.. ekran kartı aklımdaki soru işaretlerini sildi. 512ram takılı bu arada.

demek ki kasilmamiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 25 Eylül 2006; 13:53:09 >
  • dostum açar oynu ok oynarda.ama kasılma yaparmı onu bilmiyorum.birde bu sistem amd eski sistemlere göre ısınma yapıyormu nasıl.bir kullanıcı yardım etsin bana
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.