Şimdi Ara

Acer Aspire 5536G AS5536G-644G32Mn Laptop Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,ben birkaç gün içinde laptop almayı planlıyorum.Açıkçası bahsedilen özelliklerden pek birşey anlamam,ancak oyun oynarken kasılmayacak ve bolca müzik ve film indirebileceğim bir bilgisayar olmasını istiyorum.Çevremden Acer Aspire 5536G AS5536G-644G32Mn 'un iyi olduğuna dair duyumlar aldım ama gene de varsa kullanıcılarına danışmak istedim.Bu bilgisayarı alsam sorun yaşar mıyım?Oyun ve film pc si olmaya uygun mu? özellikleri ise burada:

Marka Acer
    Fiyatı 699 $+KDV
    İşlemci Tipi AMD Athlon X2
    İşlemci Hızı 2.1 Ghz
    İşlemci Veri yolu hızı 3600 Mhz
    İşlemci ön belleği 1 MB
    İşlemci Modeli QL-64
    Bellek Hızı DDR2 800 Mhz
    Bellek miktarı 4 GB
    Ekran boyutu 15.6 inç
    Ekran Tipi WXGA (HD)
    Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 px
    Grafik Kartı ATI Mobility Radeon HD 4570
    Grafik Bellek 512 MB
    Grafik Kartı tipi Harici Ati
    İşletim sistemi Windows Vista Home Premium
    Hdd Kapasitesi 320 GB
    Hdd Rpm 5400 rpm
    Hdd tipi SATA
    Optik sürücü tipi DVD Yazıcı (Super Multi)
    Modem 56 K
    Ethernet 10/100/1000 Mbps
    Kablosuz Ağ 802.11 A/B/G
    Bluetooth -
    3G -
    Diğer Bağlantılar -
    DVI Çıkışı -
    Kızılötesi -
    HDMI Çıkışı 1
    IEEE 1394 -
    Kart girişi 1 x Express Card
    Monitör Çıkışı 1 x VGA
    Ses Bağlantıları 1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi
    Tv-Out -
    USB 4
    E-SATA -
    Ses Kartı Dahili ses kartı
    Hoparlör Dahili hoparlör
    Touchpad Var
    Klavye Türkçe Q Klavye + Nümerik Tuş Takımı
    Kart okuyucu 5-in-1 card reader
    Kamera 0.3 Megapiksel Web Kamerası
    Parmak izi Okuyucu Var
    Pil lityum-iyon
    Genişlik 383 mm
    Derinlik 250 mm
    Yükseklik 31 mm
    Ağırlık 2.800 Kg
    Garanti süresi 2 yıl
    Hediyeler Çanta

Ya da fiyat aralığı buna yakın olan başka hang,i marka ve modelleri tavsiye edeblrsniz? Ayrıca acer teknik servis bakımından iyi midir,marka olarak tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crevassie -- 20 Temmuz 2009; 20:12:10 >

• slm ben aldım kullanıyorum. gayet güzel bir makina. bu fiyata da bu özellikleri başka makinalarda bulabilecegini sanmıyorum... vista hariç herşey çok güzel:))..
    vista yerine xp yüklemek daha mantıklı bana göre.. çünkü vista kıla tüye hata veriyo, ben tasarım programı yüklemek istedim olmadı, nero bile çalışmıyo.. yani vista ile paranla rezil oluyosun.. ben xp kurdum , sürücüleri kurmamama rağmen vistada kuramadığım programları xp de kurdum.. şu an tek sorunum xp driver ler...
    eger vista kullancam dersen sorun yok. makina çok güzel
  • slm bişey daha.. ben teknosa dan aldım.. dün işim düştü teknosa ya gittim bu makinanın.. amd turion işlemcili, bluetooth lu ve ekranı 16" olanı aynı fiyata düşmüş .. benim aldıgım zaman 150 tl pahalıydı.. şimdi 1200 tl
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030935&CS_Category=_SBA_63_2801_727_2628&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

• be3n tekno0sa daan aldım acer 5536'yı. hiç kullanamadan servise göndermek zorunda kaldım. makine acayip ya. fişe takınca en basit dosyaları dahi açamıyo. bakalım servis ne halt edecek.
  • ben de yarın evkurdan almayı düşünüyodum ama sen böyle deyince kararsız kaldım mars02.bluetooth u olmaması çok mu büyük dezavantaj;?ben pek anlamam da size sorayım dedim,arıyor musunuz bu özellği
  • ben de aldım bu makineden ve iki ay sonra benimki de servis yolunu tuttu...özelliklerine aldanıp almıştım ama performans olarak tatmin etmedi iki ay sonunda da bozulunca lanet ettim acer aldığım güne. ve dediklerine göre harddisk bozulmuş bir harddisk değişimi için de 3 haftadan beri bekliyorum servisleri ilgisiz beceriksiz.kesinlikle tavsiye etmiyorum.zaten forumları okursan acer in çok sık arıza çıkaran ve de servisinin rezalet olduğunu görürsün.ben aceleye getirmiştim almadan çok araştırmamıştım sen aynı hataya düşme kimse düşmesin.
    bu arada bu modelde de bluetooth var.
  • X61SL CORE2 DUO T6400 2.0GHZ-3072MB-250GB-16"512MB 4570 bi bu var 1100 civarı
    bide samsungun 4650 ekran kartlı modeli var oda 1200 civarı

laptopta amd tercih etmiyorum film indirecen demişşin cok ısınır.
    film için 1.yi tercih et derim 16inç .ekran kartıda 4650 kadar olmasada iyi bi kart açmayağı oyun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    ACER ASPIRE AS6935G-643G25MN
    16 yıl önce açıldı
    ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün aldım bu modeli arkadaşlar.Umarım bir sorun yaşamam.
  • hayırlı olsun umarım sana hatalı bir acer gelmiştir ancak hatalı bir acer ile sorun yaşanmaz gibime geliyor çünkü
  • hayırlı olsun allah pişman etmesin.amd de fazla ısınmasın.
  • hayır bu modelde yani 5536 da bletooth yok. sadece o tuş var anma işlevsel değil. yani aktif değil.
  • beyler oyun performansı nasıldır acaba bu modelin ? 512 mb nvidia iş görür mü ? fifa 09-10'u kaldırır mı ???
  • hiç 4gb ram'a çift çekirdeğe falan aldanmayın makine çok yavaş bir süre sonra yumruklayasınız gelir demedi demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

beyler oyun performansı nasıldır acaba bu modelin ? 512 mb nvidia iş görür mü ? fifa 09-10'u kaldırır mı ???

fifayı bilmem ama nfs serisininden carbon'u bile kasa kasa oynuyorum. ilk günlerde iyiydide şimdi kağnı gibi
  • grafik kartının harici olması değiştirilebileceği anlamına geliyor mu benim kartım ati nvdia takabilirmiyim
  • yav kardeş bende aldım ama hiç araştırmadım maalesef neyse diyeceğim işe yarar ama benim takıntımda virus proğramı yükledim ama bi türlü windows güvenlik duvarı uyummlu değil diyor ne yapabilirim????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.