Şimdi Ara

Acer Aspire 5551 XP driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim acer aspire marka laptopda kurulu olan win 7 yi xp ye çevirdim.fakat xp driverlarını ürünün sitesi dahil hiçbiyerde bulamadım.lütfen yardımcı olurmusunuz kaldım bu şekilde,hiçbirşey yapamıyorum...

• Arkadaşım buldum bir yabancı sitede senin gibi driver arıyan birini eğer ingilizcen iyiyise orda baya bi yardımcı olmuşlar olmazsa ben yine yardımcı olurum
    Kolay gelsin LİNK : T I K L A
  • ya kardeş ordada acerin sitesine yönlendirmişler.sitesinde sadece win 7 uyumlu driverlar var.ordaki son mesajdan anladğm kadarıyla o arkadaşta çözüm bulamamış.varsa bildiğin başka bi yol lufen yardmcı ol.tesekkurler
  • Olurmu ya orda bütün donanımlar için vermişler linkleri neyse. Sen hangi driverlar gerek bi yazıversene
  • belkı haklısın ben bulamadım.. ekran kartı,ses,ethernet driverlerı lazım(windows XP için).... laptop modeli acer aspire 5551...
  • Evet verdiğim linkteki çözüm var ama pek sağlıklı gözükmüyor yani sistem hatalarına neden olabilir yeni farkettim şimdi inceledim iyice.
    Sana tavsiyem boşver windows 7 süper bi işletim sistemi artık bırakın xp yi dicem ama sende haklısın neyse.
    Son olarak Acerla iletişime geçmeni öneririm bence ara sor veya aldığın yere git. Kolay gelsin.
    Pek yardımım olmadı galiba k. bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.