Bildirim
Acer Aspire 5551 XP driver
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım buldum bir yabancı sitede senin gibi driver arıyan birini eğer ingilizcen iyiyise orda baya bi yardımcı olmuşlar olmazsa ben yine yardımcı olurum
Kolay gelsin LİNK : T I K L A -
ya kardeş ordada acerin sitesine yönlendirmişler.sitesinde sadece win 7 uyumlu driverlar var.ordaki son mesajdan anladğm kadarıyla o arkadaşta çözüm bulamamış.varsa bildiğin başka bi yol lufen yardmcı ol.tesekkurler -
Olurmu ya orda bütün donanımlar için vermişler linkleri neyse. Sen hangi driverlar gerek bi yazıversene -
belkı haklısın ben bulamadım.. ekran kartı,ses,ethernet driverlerı lazım(windows XP için).... laptop modeli acer aspire 5551... -
Evet verdiğim linkteki çözüm var ama pek sağlıklı gözükmüyor yani sistem hatalarına neden olabilir yeni farkettim şimdi inceledim iyice.
Sana tavsiyem boşver windows 7 süper bi işletim sistemi artık bırakın xp yi dicem ama sende haklısın neyse.
Son olarak Acerla iletişime geçmeni öneririm bence ara sor veya aldığın yere git. Kolay gelsin.
Pek yardımım olmadı galiba k. bakma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X