arkadaslar forumdakı tum arkadaslardan rıca edıyorum recovery dvdnın bır kopyasını bana yollayabılırsenız cok sevınırım arkadaslar ben pc formatladım kutusunda drıver cıkar dıye ve dıger urunler cıkmadı cok zor durumdayım yollayabılecek arkadaslara cok dua edecem vallaha saygılarımla
hangi şehirdesin arkadaşım? ben ankaradayım. 2 dvd var göndermek zor olur elden teslim edeyim...
arkadasım adrese yollarsan daha makbule gecer bende ankaradayım fakat zamanlama olarak pek müsait değilim sürekli şehir dışına yolculuk yapıyorum kendım satış temsilcisiyim ankarada durduğumu saate vurursak 3 saati geçmez geliyorum banyo duş yemek hadı gerı sehır dısı umarım anlatabılmısımdır saygılarımla bır mail atarsanız adres verıyım ıyı gunler
quote:
Orjinalden alıntı: _oteki_
hangi şehirdesin arkadaşım? ben ankaradayım. 2 dvd var göndermek zor olur elden teslim edeyim...
hocam akıl vermek gıbı olmasında ıkısını bır zarfa koyup postayada verebılırsın aynı sekılde kargoyada verebılırsın benım ıcın ıkısıde sorun degıl ıyı gunler
slm arkadaşlar bende de 1 tane acer aspire 5720 var..T7100 1GB DDR2 160GB HDD..ben makinadan çok memnunum fakat bir sorunum var,cevaplarsanız sevinirim...makinada vista yüklü fakat vista benim kullanabileceğim netcad,delphi gibi programları çalıştırmıyor..bu yüzden xp yükletmek istiyorum...fakat vistayı değiştirirsem makinanın garanti dışı kalacağını söylediler bana..bu yüzden xp yüklediğimde vista recovery kısmının silinmesini istemiyorum,herhangi bir sorun da recovery yaparak tekrar vistaya geçmesini istiyorum...böyle bir olayın mümkünü varmıdır??bir de msn de cam'lı konuşurken karşıdan ses geliyor fakat ben konuşurken ses azalıyor,böyle bir sorunla karşılaşan varmı??
arkadaşlar ben de 5 aydır Acer Aspire 5720 kullanıyorum. cihazdan çok memunum. bir kere benim fanla ilgili hiç sorunum yok.. çalıştığını fark etmiyorum.. birkaç saatte ir hızlanio bir dakika flni sora eski haline dönüyor ve gürültü kesiliyor. ayrıca aleti btn gün açık ttutuğum oluyor ve ısınma çok çok az. arkadaşımda Asus var, aynı zmanada aldık laptopları.. onunki 1 saat bile açık kalsa acayip ısınıyo... bu açıdan, maşallah diim :), çok memnunum.. dolby benc gayet iyi ama arkadaşların dediği gibi DVD izlenmiyor. ses ço fazla çıkmıyor maalesef.. ama birkaç gün sora alacağım logitech hoparlör ile bu sorunun üstesinden gelmeyi planlıyorum :) empowering technology var bir de tabii.. ayrıca alet çok sempatik, çok şirin bi gorünümü var :) yalnız biraz kalın diğerlerine gore ve 3 kg ağırlıkta. yani bence en uygunu sırt çantası bu cihaz için :)
bir de e-recovery CD isteyen arkadaşa ben de gonderebilirim CD. alır almaz yapmıştım. ancak ben alırken empowering technology' yi ve e-rocovery CD' leri araştırdım baya. Darty' den alırken ordaki yetkililerden bilgi edindim. Gold ve Vatan' daki çalışanlara da sordum :) yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu erecovery CD' ler her bilgisayara özel emişlerdi bna sanırım. yanılıyor da olabilirim tabii.. ama şu var, her serinin empowering technology' si ayrı.. eğer CD isteyen arkadaş hala ben de gönderebilirim.
bir de bir şey sormak istiyorum. Aspire 5720' nin ses ve ekran kartları onboard mu?
ses kartı on board ama ekra kartı kesinlikle onboard değil
absolut, verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.. ATI' nin onboard olmadığnı tahmin etmiştim ama ses kartından emin değildim.. tekrar teşekkür ederim..
bu laptoptan bende aldım...vista kurulu idi. aldıktan bi süre sonra güncellemelerde problem çıktı ve aldığım yere geri götürdüm. onlar da güncelleştirmeleri kapattılar. neden böyle yaptıklarını felan sordum. neyse uzatmayayım.... sonra xp kurmalarını istedim..nasıl kurdular bilmiyorum ama şu anda sorunsuz kullanıyorum...ama vistadan daha yavaş gibi geldi sanki... ayrıca konuyu açan arkadaşın resimlerine bakınca farkettim benim laptopumun "core2 duo intel centrino" yapıştırmasının yanında vista nın ambleminin yapıştırması yoktu ve hala da yok zaten...
bu şekilde bir alışverişi nasıl yaptım şaşırıyorum ama sizce nasıl bir oyuna gelmişimdir...ya da oyuna gelmişmiyimder...yani lisanssız bir laptop mu aldım ve bunu nasıl satma cesareti gösterdiler...
slm arkadaşlar bende 5720 var empovering teknolojiyi silmiştim diriverleri onun içindeymiş onu çıkartmamıştım . bana onu 2 dvd ye atıp gönderebilirmisiniz çok zor durumdayım.
özellikleri 1.8 ghz, 1gb ddr2, intel 965 251mb ekran kartı, wlan bülutut 160gb hdd lütfen ücret önemli değil çok zor durumdayım diriverleri gönderirseniz sevinirim
XP kuran arkadaşlar war mı?
Bende de acer 5720 T7300 war. kimileri vistada kalınması gerektiğini kimileri de xp ye geçilmesi gerektiğini savunuyo. Driver sorunlarını halledipte XP kuran arkadaşlar warsa ve eğer bizi bu konuda bilgilendirirlerse seviniriz.
Arkadaşlar vista driverlerini bulabileceğim bir site veya link bulabilirmisiniz?Çok aradım ama bulamadım bi el atıverin.ÇOK ACİL!!!
googleye aspıre 5720 yaz çıkan sonuçlardan 1,2 tanesinde var
quote:
Orjinalden alıntı: aksoy93
Arkadaşlar vista driverlerini bulabileceğim bir site veya link bulabilirmisiniz?Çok aradım ama bulamadım bi el atıverin.ÇOK ACİL!!!
Aksoy ben de format çekmiştim xp yüklemek için ama geri vazgeçtim vistaya döndüm... driver ları da acer global den buldum. http://global.acer.com/support/index.htm burdan bulabilirsin
Vista driver linkini buldum.Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.Bu driver acil olduğu için konu açmıştım.Artık konu driver hakkında olacak. Yani xp veya Vista driver linklerini kolayca bulabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: aksoy93
Vista driver linkini buldum.Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.Bu driver acil olduğu için konu açmıştım.Artık konu driver hakkında olacak. Yani xp veya Vista driver linklerini kolayca bulabilirsiniz.
SLM ARKADAŞLAR BEN DE 8 AYDIR ACER 5720 Yİ KULLANIYORUM.. ALETTEN ÇOK MEMNUNUM AMA GEÇENLERDE KARDEŞİM ÇOK AZ KOLA DÖKMÜŞ KLAVYENİN SOL ÜST KÖŞESİNE VE BANA KORKTUGU İÇİN SÖYLEYEMEMİŞ BEN DAHA SONRA FARK ETTİM AMA ARTIK TUŞLAR YAPIŞ YAPIŞTI. KLAVYEYİ NASIL ÇIKARABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Klavyenin üst tarafıınfa bazı tırnaklar var onları kullanabilirsiniz klavyeyi sökmek için ancak buna gerek yok.Pislik olan tuşları 2 tarafından tırnaklarınızla tutup çekin gelecektir zaten sonra da geri oturturken yukarıdan aşağıya doğru bir kaydırma hareketi yapar gibi bastırın çıt diye ses gelir ve yerine oturur ancak dikkatli olun tuşlar biraz nazik kırmamaya çalışın...
arkadaşlar ben acer aspire 5720 kullanıyorum 1 senedir. çok memnunum. daha önc de belirtmiştim ısınma sornu hiç yok. fanı çok iyi çalışıyor. fan sesi de bana pek gelmiyor açıkçası. her ne kadar vista, açılışta ve kapanışta aleti yavaşlatsa da bu benim için çok büyük bi sorun değil. vista' ya da zaten laptopumu aldiktan çok kısabir süre sonra alıştım. :) bir de eğer herhangi bir acer ürününüze dirver vs. yüklemek istiyorsanız acer' ın sitesine girin. ben webcam programımı ordan yeniledim. en sağlıklısı acer' ın sitesini kullanmak. firmanız size bu hizmeti sağlarken başkbir yerde aramaya gerek yok bence ama yine de siz bilirsiniz :)