ARKADAŞLAR BİLGİSAYARDAN PEK ANLAMIYORUM O YÜZDEN SİZE SORUYORUM BİLGİSAYARIM ALDIKTAN SONRA KULLANDIĞIMDA İLK 1 YIL LAPTOP ATEŞ GİBİ OLDUĞU HALDE KAPANMIYORDU BEN YİNEDE SOĞUTUCU ALMIŞTIM. NEYSE SOĞUTUCUNUN FAYDASI OLDU LAPTOP GEÇ ISINIYORDU FAKAT Bİ SÜRE SONRA BİLGİSAYAR ISININCA KAPANMAYA BAŞLADI,SOĞUTUCU BİLE FAYDA ETMEMİŞTİ İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM ELEKTRİK SÜPÜRGESİ İLE İÇİNİ ÇEK DÜZELİR YAZIYODU İÇİNİ ÇEKDİM SÜPÜRGEYLE DÜZELDİ.ISINIP KAPANINCA SÜPÜRGEYLE İÇİNİ ÇEKİYODUM.SORUN ORTADAN KALKIYORDU SONRA LAPTOP ÖNCEKİ KADAR ISINMADIĞI HALDE KAPANMAYA BAŞLADI.GENELDE OYUN AÇTIĞIMDA ÇOK ÇABUK KAPANIYORDU.BU SEFER İÇİNİ SÜPÜRGEYLE ÇEKTİM SORUN ORTADAN KALKMADI DAHA SONRA NETTEN ARAŞTIRDIM VE LAPTOPU TEMİZLETTİRDİM İÇİNİ KOMPLE TEMİZLEDİLER.FAKAT AYNI SORUN DEVAM ETTİ.FİFA 13/12/11 GİBİ OYUNLARDA 1 MAÇ YAPAMADAN KAPANIYOR PC .AYNI ŞEKİLDE ONLİNE OYUNDA OYNAYAMIYORUM.VİDEO İZLERKEN BİLE ÇOK ISINIYOR.BAZEN BİLGİSAYAR ISINMADIĞI HALDE FİFA 13 DE MAÇA GİRİNCE LAPTOP SOĞUK OLMASINA RAĞMEN KAPANIYOR.LAPTOPUN GARANTİSİ BİTMEMİŞ OLSA GARANTİYE VERİCEKTİM. SİZCE SORUN NEYDEN DOLAYI ? NE YAPABİLİRİM ? HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER !
Süpürge v.s geçici çözümler.Sizde tozlanma mevcut temizlik şart soğutucu tozdan gözleri görmeyen bir fana etki etmez ne kadar iyi olursa olsun.Bir leptop tamircisine görütün ayrıca işlemciye termal macunda sürdürün
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
Süpürge v.s geçici çözümler.Sizde tozlanma mevcut temizlik şart soğutucu tozdan gözleri görmeyen bir fana etki etmez ne kadar iyi olursa olsun.Bir leptop tamircisine görütün ayrıca işlemciye termal macunda sürdürün
ekran kartıyla ilgili bi sorundan korkuyorum sence ekran kartından olabilirmi çünkü laptop oyunlarda daha çabuk ısınıyor ve kapanıyor ve bazen ısınmasa dahi oyun açınca kapanabiliyor :D
Size net konuştum bakım yaptırmanız gerekir tozlanma varsa çok çabuk ısınıp kapanabilir bu 5dk içinde bile olur.
Tamam teşekkür ederim 1-2 gün içinde teknik servise vericem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme