Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5741G ELEKTRİK GİTMESİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR AKŞAM KARDEŞİM PC DE OYUN OYNARKEN ELEKTRİKLER KESİLMİŞ BEN EVDE DEĞİLDİM VE BATARYA BOZUK BENİM FİŞE TAKILI OLMADIĞI ZAMAN 3-4 DK SONRA KAPANIYOR ELEKTRİKLER KESİLDİKTEN SONRA KAPANANA KADAR OYNAMIŞ SONRA ELEKTRİKLER GELDİĞİNDE PC YE AÇMIŞ PC AÇILIŞ EKRANINDA KALIYO VE PC NİN ALTINDAN DEĞİŞİK BİR SES GELİYOR VE TUŞLARA BASINCA DURMADAN ÖTÜYOR F2 DEN MENÜYÜ AÇAMIYORUM SORUN NEYDEN DOLAYI OLABİLİR BU ARADA GARANTİSİDE BİTTİ NE YAPMAM GEREKİR ÇOK MASRAF ÇIKARIRMI

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasd159 -- 14 Ağustos 2013; 17:31:29 >

• CEVAP BEKLİYORUM ACİLLLL YARDIMM !!!!
  • klavyen arızalanmış olabilir durmadan ötüyosa tuş sesi. onun dışında bataryasını çıkarıp elektriksiz bir şekilde 30dk falan bi beklet belki kendine gelebilir.içindeki elektriği boşaltmak işe yarayabiliyor bazen
  • bilgisayarda herhangi bir tuşa bastığımda ses çıkarıyor.bataryayı çıkarıp 10 dk açık bırakmıştım düzelmemişti1 saat açık bırakıyım inş. düzelir laptopun tam altından ses geliyor sanki fan sesi gibi zorlanıyo gibi o neyden olabilir.
  • selam öncelikle gecmiş olsun öncelikle batarya cıkarım birsureline bekleyin daha sonra takıp kontorol edin arzaşekliniz devam ediyorsa cihazınızın ekran kartı arzalanmışdır buda size ortala 150 gibi maleyeti olur.kolay gelsin
  • İyi günler ;

Belirttiğiniz sorun için buraya bakın : http://forum.donanimhaber.com/m_79531913/tm.htm
  • yolcu_3438 kullanıcısına yanıt
    kardeşim bataryayı çıkarıp 2 saat açık bıraktım ve bekledim hiç bir değişiklik olmadı 2 saat boyunca açılış ekranında kaldı ve alt tarafdan (sanırım ekran kartının olduğu bölge)o tarafatan ses geldi ve hiç kesilmedi 2 saat boyunca.
  • Bilgisayara format atmak sorunu giderirmi acill. Gidermesse daha önce yaptırdığım tamirciye vericem cevap bekliyorum :)
  • Selamlar,

Formatlamak sorunu gıdermez muhtemel cıhazınızın besleme koprusu dogru uoltajı çekemedıgı ıcın sıkıntı uerıyor.
    dılersenız getırın bır bakalım.
  • Arda A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim manisada önceden yaptırdığım tamirciye verdim inş. fazla tutmaz. format atmadım.
  • Ankara Notebook Acer servis 0312 466 6001
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.