Arkadaşlar bana doğum günümde hediye ettilerde makinayı assassin's creed 2 yi en düşük ayarlarda oynayamıyorum çok kasıyor bir çözümü yokmu bunun sistem gereksinimleride yetiyor? :S :S
İşte böyle Windows XP (32-64 bits) /Windows Vista (32-64 bits)/Windows 7 (32-64 bits) Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ veya AMD Athlon X2 64 2.4GHZ 1.5 GB Ram Windows XP / 2 GB Ram Windows Vista – Windows 7 256 MB DirectX 9.0 ve Shader Model 3.0 destekli ekran kartı 8 GB boş alan
Acaba şöyle düşündüm bu windows 7 yerine windows xp yükletsem rahatlarmı pc oynatırmı rahat oyunları biraz daha yani çok kasıyor.Prototype ta okadar yok mediumda rahat oynuyorum ama bu öyle çözünürlüğü düşürdüm ayarlar lowda ama nafile :S Laptop kötü biliyorum ama çözüm önerin laptopu kötülemeyin :D
arkadaşım,İntel hd GRAPHİCS tümleşik grafik işlemcisinin gücü ancak bu kadarına izin veriyor,call of duty 2 ayarında oyunlarda problem yaşamazsınız ama yeni oyunlarda hiç şansınız yok,o düşük ayarlarda oynamayın daha iyi.
H:A:W:K oyununu yükledim ve kasmadan oynadım,yanlız ilk yüklediğimde açmadı oyunu sonrasında bir güncelleme yaptı ve ondan sonra açtı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme