Şimdi Ara

Acer ASPIRE 5755G Kullanıcılar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer ASPIRE 5755G Kullanıcılar Kulübü'nün henüz açılmadığı gördüm.(Açıldıysada ben rastlamadım.)Bir seneye yaklaşık severek kullandığım Laptobumdan başkalarında da olabileceğini düşünerek bu konuyu açma ihtiyacı duydum.Tecrübelerimizi ve sorunlarımızı buradan paylaşalım istedim.Katılmak isteyenlerin belirtmesi yeterlidir.

Kullanıcılar:
    1.#NexUs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #NexUs -- 22 Haziran 2013; 21:25:42 >

• Benden başka kullananan yok mu bu cihazı ?
  • Üstte arama bölümüne acer 5755g yazarsanız birçok konu mevcut kendi konusu dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Üstte arama bölümüne acer 5755g yazarsanız birçok konu mevcut kendi konusu dahil.

Eğer buhttp://forum.donanimhaber.com/m_55498256/key_5755g/tm.htm konudan bahsediyorsanız bu kullanıcı incelemesi altında toplanmış insanlar çeşitli sorunlarını ve görüşlerini paylaşmışlar.Konuyu açan arkadaşımızın cihazı incelemek için açtığı bir konu amacından sapmış,ben de yeni bir başlık altında toplamak istedim.Ayrıca benim kullanmakta olduğum cihaz sanırım yeni versiyonu çünkü;

O konuda bahsi geçen cihazın donanımsal özellikleri bu iken:

İşlemci:Intel Core i5-2430M
    Bellek:4 GB DDR3-1333
    Sabit Disk:500 GB
    Ekran kartı:1GB nVidia GeForce GT 540M GDDR3
    İşletim sistemi:Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

Benimki:

İşlemci:Intel Core i7-2670QM 2.20 GHz
    Bellek:8 GB DDR3-1333
    Sabit Disk:750 GB
    Ekran kartı:2GB nVidia GeForce GT 540M GDDR3
    İşletim sistemi:Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

• #NexUs # kullanıcısına yanıt
    Hayır seninki cihazın i7 modeli aynı zamanda piyasaya çıktılar 2 sene oldu.Pek bir kişi toplayamazsınız zaten pek uğramıyorlar konun sapma nedenide cihazda farklı sorunlar oluştu ve elinden çıkarmak isteyenler var arama butonuna baktığınızda 2. el bölümünde birçok bu modelden makine var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.