Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
21
Favori
427.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: -Antonio-

Arkadaşlar selamlar. Pc yi alalı 3-4 yıl oldu. Aldığımda vista yüklüydü onun yerine Windows 7 kurdum ancak ses sistemi gitti. vistayı silerken yedekte almamıştım. Ses sistemini tekrar nasıl kurabilirim? Teknosadan aldığımda hiçbir cd filanda vermemişlerdi. Yardımcı olabilecek biri varmı?

aslında ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmadan ses kartını tanıması gerekir win 7 nin ama?

buradan High Definition Audio Codecs (Software) yazanı indirip kurun

http://www.realtek.com.tw/downloads/

Öncelikle cevapladığınız için teşekkürler. Uzun süredir alında W7 yüklü bir bilgisayarcıya sorduğumda parayla alınıp yükelenebileceğini söyleyince hayal kırıklığına uğrayıp üstüne düşmemiştim dh de konusuna denk gelince sormak istedim. Şuan arasıra cızırtı yapıyor ve ilk aldığımda vista yüklü iken ki 5-1 ses sitemi özelliklerini kullanamıyorum .Dediğinizi indirip yükleyeceğim umarım hallolur. Cevap yazarım denedikten sonra.

DÜZELTME: w7 yi bir arkadaş yüklemişti sistem dosyalarından pek anlamam bahsettiğiniz driverin bilgisayarımd yüklü olup olmadığına nereden bakablirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Antonio- -- 10 Nisan 2013; 22:37:12 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar selamlar. Pc yi alalı 3-4 yıl oldu. Aldığımda vista yüklüydü onun yerine Windows 7 kurdum ancak ses sistemi gitti. vistayı silerken yedekte almamıştım. Ses sistemini tekrar nasıl kurabilirim? Teknosadan aldığımda hiçbir cd filanda vermemişlerdi. Yardımcı olabilecek biri varmı?

aslında ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmadan ses kartını tanıması gerekir win 7 nin ama?

Öncelikle cevapladığınız için teşekkürler. Uzun süredir alında W7 yüklü bir bilgisayarcıya sorduğumda parayla alınıp yükelenebileceğini söyleyince hayal kırıklığına uğrayıp üstüne düşmemiştim dh de konusuna denk gelince sormak istedim. Şuan arasıra cızırtı yapıyor ve ilk aldığımda vista yüklü iken ki 5-1 ses sitemi özelliklerini kullanamıyorum .Dediğinizi indirip yükleyeceğim umarım hallolur. Cevap yazarım denedikten sonra.

DÜZELTME: w7 yi bir arkadaş yüklemişti sistem dosyalarından pek anlamam bahsettiğiniz driverin bilgisayarımd yüklü olup olmadığına nereden bakablirim?

hocam win/ nin kendi bünyesinde bir çok driver var o yüzden tanır genelde, ya da otomatik olarak driverı kurar win 7.

herhalükarda o verdiğim dosyayı indirip kurun, hem güncel driverı kurmuş olursunuz hem de ses kartının kontrol arayüzü yüklenmiş olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam win/ nin kendi bünyesinde bir çok driver var o yüzden tanır genelde, ya da otomatik olarak driverı kurar win 7.

herhalükarda o verdiğim dosyayı indirip kurun, hem güncel driverı kurmuş olursunuz hem de ses kartının kontrol arayüzü yüklenmiş olur.

Arkadaş çok yardımcı sağolsun özelden yazdığım tüm mesajlarıma içtenlikle sıkılmadan usanmadan cevap verdi. Özelden teşekkür etmiştim ancak birde burdan yazmak istedim. Benim gibi vistayı silip farklı windows sürümü kurupta 5+1 sesi alamayanlara cevap olsun aynı zamanda.

Tekrar çok ama çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Antonio- -- 11 Nisan 2013; 13:29:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS.

quote:

Orijinalden alıntı: Tuncay-TT

quote:

Orijinalden alıntı: jkomando

Merhaba arkadaşlar, dün geceden beri 10 larca realtek driver denedim, şu subwoofer i bir türlü aktif edemedim.
    5+1 testinde subwoofer ne çalışmıyor sadece..

Windows 7 32 bit kullanıyorum, bilen gören duyan bi tüyo versin, nerdeyse tüm realtekleri denedim, sadece subwooferi çalıştırmıyor

Arkadaşım İlk Baş Empowering Sekmesinden eaudio yu seçiyoruz ondan sonra 5+1 diyoruz orayı kapatıyoruz daha sonra denetim masasından acer hd audio manager'ı açıyoruz Ana Ekranda isteğe bağlı hoparlör,tam aralıklı hoparlör ve swap merkezi bas yönetimi etkinleştir varve bunların yanlarındaki kutuları işaretle bu hoparlör yapılandırmasıydı.Daha Sonra 2. Kısım ses efektine geçelim çevre olan kısma oda (veya isteğine göre bir şeçim ) yapabilirsin ekolayzer ayarıda sana kalmış ben pop kullanıyorum ve istersen gürültü dengeleme kutucuğunuda işaretleyebilir ses farkına göre kullanabilirsin burasıda tamam.Şimdi Oda Doğrulamasına Geçelim alta oda doğrulamasını etkinleştir kutucuğunu işaretleyelim hoparlörleri ayarlayalım bende 15'10 hepsi bukadar sonra inlet ortalığı :D

Çok teşekkür ederim, bu ayarlarla seste bariz bir artış oldu

Kafama takılan tek şu, testte işaretlediğim subwofera tıklayınca ses gelmiyor diğer kolonlara tıklayınca ses geliyor, bu normal mi acaba ?

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ

Bir sorum daha olacak kusuruma bakmazsanız. Arkadaşın yukarıda yazdığı gibi 5+1 testi yaparken subwofer'dan ses gelmiyor bende de bu durum normal mi yoksa ses gelmesi gerekiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Antonio- -- 11 Nisan 2013; 16:12:17 >

• arkadaşlar laptıopumuza overclock işlemi yapan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: raylaz

arkadaşlar laptıopumuza overclock işlemi yapan varmı

evet ekran kartına oc yapıyorum yaklaşık % 25 kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

quote:

nasıl yapıyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz?
  • windows de dokunmatik panel düzgün çalışmıyor window 7 driver ları olmuyor malesef windows 8 kullanıp sorunu çözenler yardımcı olursanız sevinirim.  ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeNeRisT! -- 11 Mayıs 2013; 14:13:09 >
  • 4 yıldır evde wireless dan bağlanıyorum internete modemin olduğu odada bir sıkıntı yok ama yan odaya gittiğimde bilgisayar interneti görmüyor görsede bağlantı hatası var diyor bağlanmıyor bunun nedeni ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

quote:

nvidia system tools yardımı ile yapılıyor, bu başlık altındaki eski mesajları kontrol edersen nasıl yapacağını öğrenebilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nvidia system tools yardımı ile yapılıyor, bu başlık altındaki eski mesajları kontrol edersen nasıl yapacağını öğrenebilirsin.

teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

Hocam öğrenince paylaşabilir misin buradan ?

• daha bakamadım pek zaman olmuyor bakalım bişeler yapabilirsem paylaşırım
  • Arkadaslar acil cvp pc nin ekrani karardi hanim bugun acmis ekran gelmemis, baktim hersey stabil calisiyor gibi hatta hdmi la tv ye bagladim sikinti yoktu, neden olmus olabilir acaba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Arkadaslar acil cvp pc nin ekrani karardi hanim bugun acmis ekran gelmemis, baktim hersey stabil calisiyor gibi hatta hdmi la tv ye bagladim sikinti yoktu, neden olmus olabilir acaba...

güç düğmesinin ordaki sol köşeden ekranın aydınlatılmasını sağlayan gri bi kablo geçiyor, ordaki kabloda temassızlık olabilir. aynı durum benim başıma da geldi
  • arkadaşlar ram olarak 1333mhz yada 1600mhz alsam 1066mhz olarak mı çalışacak ve aynı performansı mı verecek bilgilendirirseniz sevinirim.2. el temiz buldum ve aldımda 6935g :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfat

arkadaşlar ram olarak 1333mhz yada 1600mhz alsam 1066mhz olarak mı çalışacak ve aynı performansı mı verecek bilgilendirirseniz sevinirim.2. el temiz buldum ve aldımda 6935g :)

evet 1066 olarak çalışıcak (en azından bende öyle çalışıyor)
  • 6935g parçalarını ayrı ayrı satan bi arkadaş var mı acaba?
  • Arkadaşlar merhaba

Evdeki bıcırık laptopu oynarken nasıl olduğunu daha anlayamadığım bir şekilde aşağıdaki kırmızı daire içerisine aldığım metal parçayı kırmış.

Yedek parça kataloğununda bu parçayı bulamadım. Bu parçanın adının ve varsa parça kodunu bilen varmı?

Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanakintr

Arkadaşlar merhaba

Evdeki bıcırık laptopu oynarken nasıl olduğunu daha anlayamadığım bir şekilde aşağıdaki kırmızı daire içerisine aldığım metal parçayı kırmış.

Yedek parça kataloğununda bu parçayı bulamadım. Bu parçanın adının ve varsa parça kodunu bilen varmı?

Yardımcı olursanız sevinirim.

"metal parça kırılmış" kısmını tam anlayamadım, resimde gösterdiğin metal parça kasanın vidayla tutunmasını sağlayan bir parça ayrıca menteşeye de bağlı sanırım, gösterdiğin parça sallanıyor mu? sabit ise sıkıntı yok siyah bi elektrik bandı ile kapatabilirsin . silindir kapak da kırıldıysa elemanın biri satıyor burda
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-acer-aspire-6935g-power-kapak-124835806/detay

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.