arkadaşlar acer 9420 notebook sahibiyim recorvery cd hiç yapmamıştım en son yapmaya çalışırkende bilgisayar göçtü TPM teknolojiden recovery cd aldım cd takıyorum biraz bekletiyor birşeyler doluyor Ram disk felan yazıyor fazla sürmüyor mavi ekran geliyor ve bilgisayar öylece kala kalıyor bir türlü çözemedim acaba yapmam gereken başka birşey mi var. bilgisayar bir türlü recovery e geçmiyor.
Ne yapmalıyım çaresiz kaldım
yardım lütfen
arkadaşlar lütfen yardım edin bu sorunla karşılaşan yok mu hiç acaba uzman arkadaşlar yardım lütfen
yokmu bir bilen
biliyorsun notebook dvd ramları okumak konusunda uzman değiller. genelde cd yi zor okurlar muhtelemen bir data iletim sorunu var.. ya da cd bozuk. Birde şu var biostan boot failure dvd rom olarak tanımlı mı? biosa girip buna bakman gerekir. Yakındaysak bana getir yardımcı olurum
dostum bul bir tane korsan vista dvd tak onu başlat kurulumu,serial istediğinde makinanın altındaki seriali yaz cillop gibi vistanı kur...ondan sonra ara microsoft 0 800 lü numarayı aktifleştir vistanı oldu bitti
zaten o şekilde yaptım korsan vista ile orjinal şifremi girdim vistayı da etkinleştirdim şimdilik prob. yok ama ilerde satınca prob.olacak he bi de bazı şeyler eksik kaldı acer in sitesinden driverleri indirdim ama yine de bazı şeyler eksik notebook un bazı özelliklerini kullanamıyorum
koca site de aslıda basit olan bir sorunu çözemedim halbuki birileri okusa yazılanları çoktan sorunu çözmüş olacaktık,,,