Arkadaşlar benim notebook u alalı 1gün oldu.İnternete bağlanmak için masaüstü pcde kullandığım modemden gelen eternet kablosunu buna taktım herşey normal gözüküyo modemde 4 ışıkta yanıyo(eternet falan) ağ bağlantılarındada sinyal gözüküyo yüksek hızlı internet yazıyo ama orda kırmızı bir çarpı işareti var sinyal tam ama internete girmiyo herşey normal eternet çalışıyo modem çalışıyo sinyal pcye tam geliyo ama internet üstünde bir çarpı var büyük ihtimal bir ayarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum bunun için neyi ayarlamam veya kontrol etmem lazım
yok mu acer kullananlardan yardım edebilecek biri
herşey çalışıyo ama ayarlarıyla ilgili sanırım birşey interneti engelliyor bilen biri yokmu
arkadaşlar bide aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar bölümünde sarı ünlemli bilinmeyen aygıt yazıyor bilen yokmu
bu kadar acer kullanıcısı içinde kimse yokmu bilen
o sarı ünleme sağ tıkla sürücü güncelleştirme tıkla yada c sürücüsüne gir DRV KLASÖRÜ Lan orda drvınst e gir setup tıkla ethernet sürücüsünü tekrar yükle
diğer aygıtlarında altında yazıyo bilinmeyen aygıt diye eternet gözüküyo
aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarında ethernet sürücüsü gözüküyormu?sarı ünleme sağ tıkla sürücü yazılımını güncelleştirme tıkla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme