İşlemci Üreticisi : Intel® Ekran Boyutu : 16,4" Ağırlık : 3,60 kg Bellek : 4 GB Sabit Disk Kapasitesi : 320 GB İşlemci Modeli : Core™2 Duo İşlemci Ailesi : Centrino® 2 İşlemci Numarası : T9550 İşlemci Hızı : 2,66 GHz Ön Bellek (L2 Cache) : 2 MB Veri yolu Hızı : 1066 MHz Ekran Kartı : GEFORCE 9600 Ekran Kartı Belleği : 1 GB Ekran Kartı Türü : Harici İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium Bellek Türleri : DDR3 Sabit Disk Arabirimi : SATA Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm Geniş Ekran : Evet/Var Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px Kablosuz Ağ : 802.11n Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000 Dahili Web Kamera : Evet/Var Klavye : Türkçe Q Parlak Ekran : Evet/Var Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var Optik Sürücü : DVD±RW DL Modem : 56K Fax/Modem Pil Teknolojisi : Lityum Ion Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR
Arkadaslar tam hp dv6-1241 de karar kılmısken bu aleti gordum sımdı sanırım işlemci on bellegi yanlıs yazılmıs..ramlari ddr3 gozukuyor..fiyztıda uygun gibi..acer nasıldır? gorusleriniz nedir bu bilgisayar hakkında? acerın satıs sonrası destegi hakkında goruslerınızı de eklerseniz sevinirim..
hp'nin ki ddr 2 mi ki ? ddr 2'se,düşünmeden bunu al...ama tavsiyem samsung r522...
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
hp'nin ki ddr 2 mi ki ? ddr 2'se,düşünmeden bunu al...ama tavsiyem samsung r522...
hp ddr2...hpde 1024 ati 4650 ddr3 var..
samsung'da da ati 4650 ddr 3 var...ancak tek artı,hp'nin ses ve klavye hissi...mükemmel...
Bende bunu düşünüyordum fakat casper nirvana gördüm.1300 liraya bununla aynı sistem.Belki daha iyi..Onu incelemeni öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemliboy
Bende bunu düşünüyordum fakat casper nirvana gördüm.1300 liraya bununla aynı sistem.Belki daha iyi..Onu incelemeni öneririm
linki atarsan bakabilirim...merak ettim...gerçi casperi önermem ama...genede bakmak gerek...
bende bugün toshibalara bakmaya gitmiştim. bimekste eleman hafta içi senin söylediğin bu modelin geleceğini söyledi. kararsız kaldım. almak istediğim toshiba modeli buydu.
Model : SATELLITE A350-22Z
Teknoloji : Intel Centrino 2 Teknolojisi İşlemci : Intel Core 2 Duo P8700
linki atarsan bakabilirim...merak ettim...gerçi casperi önermem ama...genede bakmak gerek...
klavye hariç mükemmel..yeni sahiplerine hayırlı olsun..süper..
hem drr3 ram hem islemcisi cok iyi degil mi bu aletin yahu fiyatida uygun. asusun modeli var ddr2 ram var islemcisi 2.53 p8700 1570 lira acer tavsiye edermisiniz
bu aletin ramleri ve on bellegi yanlis yazilmis 6mb onbellek var ramlar ddr2 667 ghz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme