Şimdi Ara

ACER ASPIRE AS6935G-643G25MN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
24.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PeYLeR.

normal tempoda sıcaklık değerleri
    core 1 :22
    core2 :25
    gpu : 39
    hdd : 38

nasıl olur ya imkansız sen 1-2 saat sonra bide ölç yaz bilgisayarı açar açmaz ancak olur bu degerler ben 6930 modelini kullanıyorum beninde 7-8 saat açık halde

Core1 : 59
    core2 :59
    gpu :55-65 arası gidip geliyor genelde 60 larda
    hdd :48
  • gerçekten bu özelliklere göre fiyat o kadar iyiki acaba sorunlu bir cihaz mı diye tereddüt ediyorum :(

T6400 işlemci gayet güçlü bir işlemci
    DDR3 ram , DDR3 ram'li 8600GT , parmak izi okuyucu , 720P webcam ...
    oha yani :)
  • format atmak isteyenler için vista sürücüleri

ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_6935/vista/Drivers/
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

quote:

normal tempoda sıcaklık değerleri
    core 1 :22
    core2 :25
    gpu : 39
    hdd : 38

nasıl olur ya imkansız sen 1-2 saat sonra bide ölç yaz bilgisayarı açar açmaz ancak olur bu degerler ben 6930 modelini kullanıyorum beninde 7-8 saat açık halde

Core1 : 59
    core2 :59
    gpu :55-65 arası gidip geliyor genelde 60 larda
    hdd :48

arkadaş dalga geçmiş ya da buz gibi bi yerde yaşıyor
  • @MAS207 ekran kartı normalde hdd ve işlemci sıcak biraz günde 7-8 saat mi çalıştırıyosun benim 12-14 saat açık 40-45 core genel işlemci de 50-55 arası değişiyo hdd en fazla 42 oluyo o da çok uğraştığımda ama ekran kartının 3dmark puanı hoş işlemci biraz yüksek olsa tadından yenmez.
    not laptop asus kıyaslama amaçlı yazdım sıcaklıkları.
  • Off bende mi alsam acaba Acer güvenilir mi laptoplarda ?? Ekran kartı paylaşımlı değil mi ? 9600 GS falan yazıyor ama GS değilmiş GT imiş .Bu daha iyi sanırım
    Teknosa fiyatı 1.600 falan gibi sanırım..İndirimde 1.500 mü oluyor ? Bir de hediye çeki ??...

Şimdi bu ürün vista kurulu mu geliyor ? Yoksa kendimiz mi kuruyoruz ? 1 dvd mi 2 dvd mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 15 Mart 2009; 13:41:16 >
  • labtop sıcaklıklarına inanmayanlar için resim koyarım birazdan buz gibi bir yerede yaşadığım doğru öğrencilik zor yarım saate kalmaz koyarım resimleri
  • @peyler
    @ilhan45_16
    arkadaşlar inanmadığım falan yok farkettim durumu zaten ben ya da diğer arkadaşlar napsınlar buz gibi yerdeki sizin laptop sıcaklıklarınızı,stabil olan ölçüm yani normal sıcaklık değerlerinin ölçümleri oda sıcaklığında ölçülür,bizde öğrenci olduk,millet nasıl anlasın o makine ısınıyor mu ısınmıyor mu diye soğuk yerdeyseniz?sizde ısınmıyo diye mi gösterceniz anlamadım ki oda sıcaklığında ölçün öle konuşalım.
  • biligsatar 10 dakikadır açık 3 dakika nfs oynadım winamp açık oda buz gibi
    şimdi çıkmam gerekiyor 3 saat osnra daha gerçekçi bir sıcaklık resmi koyarım

ACER ASPIRE AS6935G-643G25MN
  • Resmi sitesinde Blu-Ray sürücü var yazıyor ? Teknosa da yazılanlarda 2 yanlış çıktı ? Başka yanlış var mı ?
  • ürün ddr3 ama vista puanı düşünüdürücü ve acer o fiyata dahi bir sansı alamadı benden . Samsung aldım bugün 600 lira fazla vererekten :D
  • arkadaşlar bende yeni aldım ama benim sorunum bambaşka,sol üst köşede arada bir parmak izi çıkıp duruyo bu arada yaptığım işlemler kesiliyo(mesela oyun oynarken altta simge şekline düşüyo)sonra tekrar açıyorum.sürücüsünü kaldırmadan bu sorundan nasıl kurtulabilirim.şimdiden teşk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skaarj

@MAS207 ekran kartı normalde hdd ve işlemci sıcak biraz günde 7-8 saat mi çalıştırıyosun benim 12-14 saat açık 40-45 core genel işlemci de 50-55 arası değişiyo hdd en fazla 42 oluyo o da çok uğraştığımda ama ekran kartının 3dmark puanı hoş işlemci biraz yüksek olsa tadından yenmez.
    not laptop asus kıyaslama amaçlı yazdım sıcaklıkları.

sevgili kardeşim daha önce Asus f3sc 220DR kullanıcısı olarak asuslarda hdd ısıları düşük sebebi ise acerda hdd işlemciye çok yakın ve anakart cipinin tam üstünde malesef yerinden dolayı çok ısınıyor 2. hdd ise (6930 modeli cift hddli) ilemciden uzak ve 30-35 derecelerde 1.hdd max. 58 derecelere kadar çıkıyor bu hiç hoş degil malesef sonuç olarak asus ısı yalıtımında işlemci olsun hdd olsun daha ii acer biraz sıcak çalışıyor malesef

• quote:

biligsatar 10 dakikadır açık 3 dakika nfs oynadım winamp açık oda buz gibi
    şimdi çıkmam gerekiyor 3 saat osnra daha gerçekçi bir sıcaklık resmi koyarım

ACER ASPIRE AS6935G-643G25MN

ısı sensörlerin bozuk oda sıcaklıgı kaç odaönemli babamların evi sobalı yan odaya geçtigimde buz gibi 10 derece ancak ama şu anda 24.9 derecede oturuyorum 15 derecelik var var büyük ihtimal sende soguk odada ölçüyorsundur yada bilgisayarın bozuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAS207 -- 15 Mart 2009; 15:06:40 >

• Ayrtırtım ürünü..Bitmek üzereymiş 4 gün sonra bitecekmiş talep fazlaymış bende ayırdım ürünü..Yani sanırım bende artık Acer sahibiyim.İnşallah pişman olmam.
  • Arkadaşlar merhaba bende az once teknosadaydım urunu ayıttırdım saat 17.30 civarı alıyorum...Bu benim ilk laptopum olacak inşallah...
    Genelde Autocad ve diğer çizim programlarını kullanıyorum...

PEYLER arkadaşım acaba 6930G derneği gibi bizde 6935g derneğimi kursak ne dersin sorun ve problemleri tartışırız...

TCEBECİ arkadaşı 6930g derneğinden tanıyorum nede olsa laptoplar klavyesi hariç aynı oda bise yardımcı olur...

önce 6930g yada 6530g almayı duşündüm ama 1.700 tl bütçem olduğu için alamadım bu laptop yardımıma yetişti.. Herkese saygılar...

• USB portları ve card slotları yan taraflarda değil mi ??
    Ayrıca ürünün oyunlardaki performansı da gayet iyiymiş sanırım
  • Şimdi bu ürünü aldık 8-12 saat olarak ilk şarjını yaptık sonra Vista yı kurduk tamam.Ama incelemede gördüm ki İlk

ÖNEMLİ NOT: Vistayı Türkçe olarak kurduktan sonra, ilk olarak sistem, program ve driver yedekleme DVD lerini oluşturmanız tavsiye olunur.(en az 3 boş DVD)
    Şimdi
    ** Driver lar zaten kurulmuş olmuyorlar mı Vista ile birlikte ? Driver ları netden oradan buradan bulmak mı zorundayız Vista kullanacaksak ?
    ** Orjinal sürüm olayı nasıl ? Yani şimdi bir de kaçak mı kullanmış oluyoruz Vista yı ? Eğer satın almaz isek ne gibi zararı olur ? Oluşturduğumuz dvd ler yetmez mi ?
    ** SP 1 olarak kuruluyor sanırım..Bunu ileride yükseltmek istediğimiz nasıl yapacağız ?

Biliyorum biraz gereksiz oldu ama kruulum falan hiçbirşey bilmediğim için endişeliyorum ?
  • yok hocam driver indirip yüklemene gerek yok herşey yükleniyor
    yedek alman iyi olmuş ben daha almadım xp ye geçmeye karar verdiğim de alırım nasıl olsa hdd de kayıtlı duruyor

vistanın pack 2 çıktı türkçe değil(beta)

vista orjinal sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeYLeR. -- 15 Mart 2009; 17:11:52 >
  • Sağol..Yok yedek almadım daha ..Hatta laptop u bile almadık..işte olası sorunlara karşı panik yapıyoruz..Ne olacak nasıl olacak diye.
    Yani 8 saat şarj et. Türkçe vista kur tamam değil mi iş ?? Demek vista orjinal oluyor kendimiz boş dvd ye yapsak bile..

Valla fiyat 1.450..Bu fiyata harika makine.. Ekran kartı da süper paylaşımsız ohh mis gibi... Tabi özelliklerine göre konusuyorum.
    Hele bir de Blu-ray varsa ?
    İşletim Sistemi Orijinal Windows Vista® Ultimate
    Orijinal Windows Vista® Home Premium
    İşlemci & Yonga Seti Intel® Centrino® 2 işlemci teknolojisi:
    Intel® Core™2 Duo işlemci 6 MB'a kadar L2 önbellek, Intel® 64 mimarisini destekler
    Mobile Intel® PM45 Express Yonga seti, veya,
    Mobile Intel® GM45 Express Yonga seti
    Intel® Wireless WiFi Link 5100/5300 (dual-band quad-mode 802.11a/b/g/Draft-N) Wi-Fi CERTIFIED® ağ bağlantısı, MIMO teknolojisi, Acer SignalUp™ ile Nplify™ kablosuz teknolojisini destekler.
    Intel® Wireless WiFi Link 5150/5350 Wi-Fi®/WiMAX™ dual-mode modülü, Acer SignalUp™ ile Nplify™ kablosuz teknolojiyi destekler
    Bellek DDR2 bellek, dual soDIMM modülleri kullanılarak 4 GB'a kadar yükseltilebilir
    Intel® Turbo Memory destekli
    (üretim opsiyonu)
    HDD Bir S-ATA sabit disk sürücü
    Depolama 2X Blu-ray Disc™*/DVD-Super Multi çift katman sürücü or
    (*paylaşımsız ekran kartı olan modellerde!)
    8X DVD-Super Multi çift katman sürücü
    6-in-1 kart okuyucu, Secure Digital™ (SD), MultiMediaCard (MMC), MultiMediaCard Plus (MMCplus™), Memory Stick® (MS), Memory Stick PRO™ (MS PRO), xD-Picture Card™ (xD) destekler
    Ekran 16" WUXGA (Full HD) 1920 x 1080 piksel çözünürlük, yüksek parlaklık(250-nit), Acer CineCrystal™ TFT LCD, iki lamba, Acer GridVista™ ile aynı anda birden fazla pencere görüntülemeyi destekler veya
    16" WXGA HD 1366 x 768 piksel çözünürlük, yüksek parlaklık(200-nit), Acer CineCrystal™ TFT LCD, iki lamba, Acer GridVista™ ile aynı anda birden fazla pencere görüntülemeyi destekler
    16.7 milyon renk
    16:9 en boy oranı
    8 ms high-def tepki süresi
    60%'a kadar renk gamı
    Grafik NVIDIA® GeForce® 9600M GT 2303 MB'a kadar TurboCache™ (512 MB'ı GDDR3 VRAM den, 1791 MB'a kadarı paylaşımlı sistem belleğinden*), NVIDIA® PureVideo™ HD teknolojisini destekler, OpenEXR High Dynamic-Range (HDR) teknolojisi, Shader Model 4.0, Microsoft® DirectX® 10
    (* sistem belleğinin boyutuna bağlı olarak)
    Mobile Intel® GM45 Express Yonga seti entegre 3D grafik , Intel® Graphics Media Accelerator X4500HD (Intel® GMA X4500HD) ile 358/384 MB'a kadar Intel® Dynamic Video Memory Teknolojisi 5.0 özelliği (8 MB sistem belleği, up to 358/384 MB'kadar paylaşımlı sistem belleği *), Microsoft® DirectX® 10'u destekler
    (* sistem belleğinin boyutuna bağlı olarak)
    DualView™ desteği
    MEPG-2/DVD acceleration, decoding
    WMV9 (VC-1) and H.264 (AVC) decoding
    HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface) ile HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) desteği
    Acer Arcade™ Deluxe ;Acer CinemaVision™ ve Acer ClearVision™ teknolojileri
    Mültimedya Optimize 2nci Nesil Dolby Home Theater® ses geliştirme, Dolby® Digital, Dolby® Digital Live, Dolby® Pro Logic® IIx, Dolby® Headphone, Dolby® Natural Bass ve Dolby® Sound Space Expander teknolojileri ile
    İki adet stereo dahili hoparlör ve bir adet düşük frekans effektleri destekleyen Acer Tuba CineBass booster ile.
    True5.1-kanal surround ses çıkışı
    Digital( DVB-T) TV-tuner; donanım MPEG-2 stream şifreleme ve DVB-T (Digital Video Broadcasting-Terrestrial) standardı(6 to 8 MHz) destekler
    (üretim opsiyonu)
    High-definition ses desteği
    Dijital hoparlörler için S/PDIF (Sony/Philips Digital Interface) desteği
    MS-Sound uyumlu
    Acer PureZone teknolojisi, iki adet stereo mikrofon. (gürültü ve eko engelleyici teknolojiler ile)
    İletişim Acer Video Conference featuring integrated Acer Crystal Eye webcam, supporting enhanced Acer PrimaLite™ technology
    Acer Video Conference Manager software featuring Video Quality Enhancement (VQE) technology with H.264 video compression, supporting 640 x 480 resolution online video calls with drag-and-drop Picture-in-Picture (PIP) interactivity
    Acer PureZone technology
    Optional Acer Xpress VoIP phone
    Intel® Wireless WiFi Link 5100/5300 (dual-band quad-mode 802.11a/b/g/Draft-N) Wi-Fi CERTIFIED® network connection, featuring MIMO technology, supporting Acer SignalUp™ with Nplify™ wireless technology, or
    Intel® Wireless WiFi Link 5150/5350 Wi-Fi®/WiMAX™ dual-mode module, featuring:
    •Wi-Fi® (dual-band quad-mode 802.11a/b/g/Draft-N) Wi-Fi CERTIFIED® network connection, featuring 1x2 or 3x3 MIMO technology, supporting Acer SignalUp™ with Nplify™ wireless technology, or
    •WiMAX™* (single-band 802.16e/2.5G ) WiMAX Forum Certified™ WAN (Wide Area Network) connection, featuring Mobile WiMAX™ and MIMO technology, supporting Acer SignalUp™ with Nplify™ wireless technology
    (* depending on network readiness)
    56K ITU V.92 modem with PTT approval; Wake-on-Ring ready
    Gigabit Ethernet; Wake-on-LAN ready
    Bluetooth® 2.0+EDR (Enhanced Data Rate)
    (manufacturing option)
    Giriş/Çıkış Arabirimi 1x ExpressCard™/54 slot
    6-in-1 card reader (SD™, MMC, MMCplus™, MS, MS PRO, xD)
    4x USB 2.0 ports
    (1x USB 2.0 port combined with eSATA port)
    1x HDMI™ port with HDCP support
    1x Consumer infrared (CIR) port
    1x external display (VGA) port
    1 x RF-in jack
    (on models with TV Tuner only!)
    1x Headphones/speaker/line-out jack with S/PDIF support
    1x Microphone-in jack
    1x Line-in jack
    1x Modem (RJ-11) port
    1x Ethernet (RJ-45) port
    1x DC-in jack for AC adapter
    Güvenlik Acer Bio-Protection fingerprint solution, featuring Windows® log on, computer protection, FingerLaunch, ProfileLaunch, MusicLaunch, password bank, MyLaunch, Acer FingerNav
    Slot for Kensington lock
    BIOS user, supervisor, HDD passwords
    Güç Kaynağı & Batarya ACPI 3.0 CPU power management standard: supports Standby and Hibernation power-saving modes
    71 W (8-cell) or 48.8 W (6-cell) Li-ion battery pack
    Up to 3.2-hour battery life with 8 cell battery and dedicated graphics
    Acer QuicCharge™ technology:
    • 80% charge in 1 hour
    • 2-hour rapid charge system-off
    • 3-hour charge-in-use
    90 W AC adapter
    Energy Star 4.0-certified
    Tuş takımı & Özel kontroller 88/89-key keyboard with inverted "T" cursor layout, 2.5 mm (minimum) key travel
    Touchpad pointing device with Acer Bio-Protection fingerprint reader, featuring Acer FingerNav 4-way control function
    12 function keys, four cursor keys, two Windows® keys, hotkey controls, embedded numeric keypad, international language support, independent US and Euro dollar sign keys
    Empowering Key
    Easy-launch buttons: WLAN, Internet, email, Bluetooth®*
    (manufacturing option)
    Acer CineDash media console capacitive human interface device, including:
    • Acer Arcade™
    • Volume meter (volume up/down)
    • Menu navigation (enter/back/left/right)
    • Media control (play/pause, stop, previous, next, fast forward, rewind)
    • Mute and hold keys
    Ağırlık & Boyut 385 (W) x 275 (D) x 43.6/39.3 (H) mm (15.13 x 10.81 x 1.71/1.55 inches)
    3.5 kg (7.28 lbs.)
    Kalite & Dayanıklılık Testleri Temperature & humidity test
    Free drop test
    Acoustics test
    Weight and Pressure tests
    Spillage test
    Shock and Vibration tests
    Electrostatic discharge immunity test
    MTBF (Mean Time Between Failure) test
    Hinge life test
    Keyboard-switch life test
    Yazılım Acer Empowering Technology (Acer ePower, eAudio, eDataSecurity, eRecovery, eSettings Management)
    Acer Arcade™ Deluxe featuring Cinema, Album, Music, Acer HomeMedia
    Acer InstantOn Arcade
    Acer Bio-Protection
    Acer Crystal Eye
    Acer GridVista™
    Acer Launch Manager
    Acer GameZone
    Acer Video Conference Manager featuring Video Quality Enhancement (VQE)
    McAfee Internet Security Suite 60-day trial version
    Adobe® Reader®
    CyberLink® PowerDirector® trial version
    NTI Media Maker™
    Microsoft® Works 8.5 with Office Home and Student 2007 Trial
    Opsiyonlar Acer Xpress VoIP phone and Acer Video Conference Manager pack
    Acer Media Center remote control
    Memory expansion modules
    Additional battery
    Additional AC adapter
    External USB floppy disk drive
    Garanti One-year International Travellers Warranty (ITW)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 15 Mart 2009; 17:22:29 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.