Şimdi Ara

ACER ASPIRE AS6935G-643G25MN (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
2
Favori
24.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl yaa ?? Öyle bir şart yazmıyordu ama
  • yanlış anlaşılma var
    500ytl altındaki alışverişlerde hediye çeki kazanılamıyor diyor orda
    kazanılan hediye çeki en az 500 ytl lik bir alışverişte kullanılabilir demiyor
  • haftaya alirim inş allah nasip ederse stoklarda olursa inş 5930 kacirdim fiyati iyi iken sora stokta bitti o
    simdi bunuda kacırmaylm bunun goruntusude hos tek eksi 2.0islemci bide hdd daha dusuk olması cok fark etmez bana suan ram ve ek. guzel
  • ogguzko hocam aynen bende fıyatı iiyken 5930 kacırdım oda guzel makıneydı ama kısmet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: neckreaper

teknosa hediye çekini en az 500 ytl lik başka bir alışverişte kullanabiliyosunuz arkadaşlar yani 500 liraya başka bi mal aldığınızda 400 ytl ye giliyor.. öyle mouse laptop çantası boş dvd ıvır zıvır filan bedava gelsin olmadı :(

dostuum böyle birşey yok ben kendim hediye çekimi kullandım bir çanta ve mouse aldım ikisinin toplamı 116 lira tuttu 100 lirasını hediye çeki ile ödedim geri kalan 16 lirayıda 5 ay taksit ile karttan geçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

haftaya alirim inş allah nasip ederse stoklarda olursa inş 5930 kacirdim fiyati iyi iken sora stokta bitti o
    simdi bunuda kacırmaylm bunun goruntusude hos tek eksi 2.0islemci bide hdd daha dusuk olması cok fark etmez bana suan ram ve ek. guzel

işlemci kesinlikle güçsüz değil ( 800mhz penry(45nm) işlemci) şimdi diyeceksiniz centrino 2 çıktı 1066 mhz ama araştırın hiç o kadar performans farkı yok saat hızı diyeceksiniz biraz daha yüksek ama bunada şükür

bu arada 6935 derneği disasterx tarafından kurulmuştur paylaşımlarımızı ordan devam edebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeYLeR. -- 16 Mart 2009; 23:29:59 >

• arkadaşlar merhaba. acer 6935g hakkında yazılanları okudum ve içim biraz rahatladı.fakat kafamı karıştıran bir konu var. centrino 2 olmaması biraz canımı sıkıyor.bunun dışında cashe bellek 2 mb. bu özelliklerin performans açısından olumsuz yanları olabilir mi???aklımda asus almak vardı ama kilitlenme ve çatlama sorunları oluyormuş.acer kullanan bir arkadaşım oldukça memnundu.2 saat önce teknosadaydım ve stoklarında neredeyse tükenmiş.oldukça talep görmüş bi makine.laptop konusunda pek bilgili değilimdir.
    sizce 1600 liraya daha iyi bir makine bulunabilir mi??ya da bikaç ay içinde bulunma olasılığı nedir????
    şimdiden teşekküürler.....
  • ben centrino 2 olmadıgına dikkat etmemistim
    ama yine suan fiyat olrk gzl bi laptop puan performans cok fark yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeYLeR.

quote:

Orjinalden alıntı: neckreaper

teknosa hediye çekini en az 500 ytl lik başka bir alışverişte kullanabiliyosunuz arkadaşlar yani 500 liraya başka bi mal aldığınızda 400 ytl ye giliyor.. öyle mouse laptop çantası boş dvd ıvır zıvır filan bedava gelsin olmadı :(

dostuum böyle birşey yok ben kendim hediye çekimi kullandım bir çanta ve mouse aldım ikisinin toplamı 116 lira tuttu 100 lirasını hediye çeki ile ödedim geri kalan 16 lirayıda 5 ay taksit ile karttan geçtim

valla arkadaşlar ben de gittim teknosaya sordum böyle söylediler.. bilmiyorum valla onların yalancısıyım.. yanlışsa özür.. 16 lira 5 taksit he

• ayrıca işlemci t6400.bu da biraz düşük gibi geldi bana.sonuçta alıp da 4-5 sene sorunsuz kullanma isteği var bende:D beklesem mi yoksa yarın alsam mı diye düşünüp duruyorum bu saate kadar.beklesem acaba bundan daha iyisini bu fiyata bulabilir miyim???
    ayrıca 100 ytl hediye çeki sadece online satışta mı veriliyor yoksa bayiden de alsam verirler mi???
    sanırım vermezler:D
    çok soru sordum ama şu derneğe nerden ulaşabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canocan_07

arkadaşlar merhaba. acer 6935g hakkında yazılanları okudum ve içim biraz rahatladı.fakat kafamı karıştıran bir konu var. centrino 2 olmaması biraz canımı sıkıyor.bunun dışında cashe bellek 2 mb. bu özelliklerin performans açısından olumsuz yanları olabilir mi???aklımda asus almak vardı ama kilitlenme ve çatlama sorunları oluyormuş.acer kullanan bir arkadaşım oldukça memnundu.2 saat önce teknosadaydım ve stoklarında neredeyse tükenmiş.oldukça talep görmüş bi makine.laptop konusunda pek bilgili değilimdir.
    sizce 1600 liraya daha iyi bir makine bulunabilir mi??ya da bikaç ay içinde bulunma olasılığı nedir????
    şimdiden teşekküürler.....

performans olarak gözle görülür bir şekilde anlayamazsın.oyunlar ve karmaşık 3d uygulamalar hariç.
    yerinde olsam bir saniye beklemem bulur bulmaz teknosadan 6935 alırdım. zaten gayet ucuz. sonra da p8600 işlemciyi servise taktırırsan maliyeti 1850 1900 e gelir fakat inanılmaz olur.

bence 1600 e başka herhangi markanın bu ekran kartına sahip modelini bulman imkansıza yakın.türkiyede imkansız.

bekleyeceğim dersen acer 5935 modeli geforce 130m ekran kartlısı gelecek fakat o da en az 2.5 3 milyar olur.durum şu ki geforce 130m 9600m gt den çok fazla iyi değil. saa hızları tamamen aynı. 3d mark puanlarında 200 300 oynama var. yani bence beklemeye de değmez.

• t6400 kesinlikle düşük bir işlemci değil. notebookcheck in sitesinden cpu benchmark larına bakarsanız 6930 daki p7350 ile aralarında gözle görülür fark olmadığını anlayacaksınız.

zaten çok çok beğenmedin 300 lira verip t9400 taktırırsın olur biter olay.bu fiyata böyle bilgisayar bulmak imkansız.
  • CPU değiştirtilebiliyor mu ?
  • cpu da ekran kartı da(tüm labtopları kastetmiyorum) değişir ama masraflıdır astarından pahalı olur hiç gerek yok boşuna işlemcisi düşük diye yadırgamayın kullanımda performans farkını göremezsiniz oyunlarda da bir kaç fps için dökeceğiniz paraya yazık hem saat hızı yükselmesi pilin daha çabuk bitmesine neden olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: canocan_07

ayrıca işlemci t6400.bu da biraz düşük gibi geldi bana.sonuçta alıp da 4-5 sene sorunsuz kullanma isteği var bende:D beklesem mi yoksa yarın alsam mı diye düşünüp duruyorum bu saate kadar.beklesem acaba bundan daha iyisini bu fiyata bulabilir miyim???
    ayrıca 100 ytl hediye çeki sadece online satışta mı veriliyor yoksa bayiden de alsam verirler mi???
    sanırım vermezler:D
    çok soru sordum ama şu derneğe nerden ulaşabilirim?

Bundan iyisini bu fiyata bulamazsın bence. (Tecrübe; diğer marka incelemelerim.)
    Ayrıca 100 tl hediye çeki sadece Teknosa.com ve Telefonla siparişte geçerli. Ben telefonla sipariş verdim. Bugün banka benden teyit aldı. Muhtemelen ürün yarın elimde olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ice2blue

Bundan iyisini bu fiyata bulamazsın bence. (Tecrübe; diğer marka incelemelerim.)
    Ayrıca 100 tl hediye çeki sadece Teknosa.com ve Telefonla siparişte geçerli. Ben telefonla sipariş verdim. Bugün banka benden teyit aldı. Muhtemelen ürün yarın elimde olur.

hocam şimdiden hayırlı olsun bu kampanyadan yaralanmak lazım
    bende bir kaç arkadaşıma aldırdım hepsi bana dua ediyor inşallah duaları kabul olur
  • acerim aldım yalnız benim emektardan hala vazgeçemedik butün fotograf videolarım filimlerimi bir türlü acer gönderemiyorum bunu bluetooth deniyorum başka bir yol varmıdır yardım
  • ACER » Acer Aspire AS5930G-582G25MN 2.0GHz 250GB 2GB 15,4" Vista bu model mi yoksa as 6935g mi daha iyi oyun açısından ve ısınma problemleri vb acısından?
  • Arkadaşlar aynı cihazı teknosadan bende aldım fakat xp cd sini takıyorum ve tam kuruluma geçecekken mavi ekran geliyor acaba rammi bozuk
  • 6935 derneğine yazınız arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.