Bildirim
acer aspire e 15 e5 571g-51ds wireless win 7 yardm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba bendedr aynı sorun var. Konuya cevap gelmemiş. Siz bi cözüm bulabildinizmi? Benimknde wifi hiç yok ag bagdaştırıcı yükleyemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MekanSIzZ_IM
Merhaba bendedr aynı sorun var. Konuya cevap gelmemiş. Siz bi cözüm bulabildinizmi? Benimknde wifi hiç yok ag bagdaştırıcı yükleyemiyorum
buldum ama nerden buldugumu unuttum ve ayrıca şuan o dizüstü bende değil olsaydı yuklerdim
yabancı sitelerden bulmuştum -
Bugun yetkili servisle takıştım. Hep arıyorum bayan çıkıyor teknik serviste. Bişeyden anlamıyorlar laptopu gondericekmişim kendilerine bi donanım yuklemek için. Seri numarasını verdim cihazın bana uyumlu olan driveri söyle dedim bi tane driver ismi söyleyemedi. Kendim hallettim eski yeni ne varsa yukledim driveleri biri tuttu şükür. Yinede saolasın. İyi günler
quote:
Orijinalden alıntı: MekanSIzZ_IM
Bugun yetkili servisle takıştım. Hep arıyorum bayan çıkıyor teknik serviste. Bişeyden anlamıyorlar laptopu gondericekmişim kendilerine bi donanım yuklemek için. Seri numarasını verdim cihazın bana uyumlu olan driveri söyle dedim bi tane driver ismi söyleyemedi. Kendim hallettim eski yeni ne varsa yukledim driveleri biri tuttu şükür. Yinede saolasın. İyi günler
-
Hortlatiyorum ama. Suanda windows 7 ye donduruyorum ve wireless driverini nerden buldugunuzu hatirliyorsaniz yazmanizi istiyorum hocam
quote:
Orijinalden alıntı: erotero_134
Hortlatiyorum ama. Suanda windows 7 ye donduruyorum ve wireless driverini nerden buldugunuzu hatirliyorsaniz yazmanizi istiyorum hocam
malesef hatırlamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67
quote:
malesef hatırlamıyorum
Öncelikle hızlı cevaplaman için çok teşekkür ederim hocam. Eğer olur da hatırlarsan ve bende bulamazsam buraya yazmanı rica ediyorum. He bu arada her hangi bi sıkıntı çıktı mı win7 ye geçtikten sonra? Teşekkürler tekrar. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67
quote:
malesef hatırlamıyorum
Öncelikle hızlı cevaplaman için çok teşekkür ederim hocam. Eğer olur da hatırlarsan ve bende bulamazsam buraya yazmanı rica ediyorum. He bu arada her hangi bi sıkıntı çıktı mı win7 ye geçtikten sonra? Teşekkürler tekrar.
hiç sorun çıkmadı
hatırlarsam dönerim
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X