Şimdi Ara

Acer Aspire E1-572G Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
10.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 20 Kasım 2017; 22:33:10 >

• arkadaşlar bu makinanın i5 li vede r7 m265 lisini düşünüyorum fakat bu makinaya 65w lık güç kaynağı koymuşlar o adaptör o makinanın güç isteğini karşılıyormu gerçekten neden böyle bir tercih yapılmışsa artık o konuda tereddütleriim var çünkü güç ihtiyacı yeterince karşılanmayan makinalarda ısınma kararsızlık durup dururken kapanma gibi sinir bozucu bir çok sorun oluşuyor
  • övrenci Ö kullanıcısına yanıt
    Bunu hiç düşünme Acerlerin bilgisayarlarında ısınma gibi proplemleri yoktur ve bu 4.nesil bir bilgisayar. Ben 4 saat boyunca oyun oynarım fişe takılı bir şey olduğu yok biraz ısınır tabi o her bilgisayarda olur toshibada da gördüm o kadar ısındığını yani standart ısınıyor gerektiğinden fazla ısınma yapmıyor. Isınıp kapanma durumuna gelirsek sen aceri hp mi sandın kardeş hp kullandım senin dediğin oluyordu ısınıp kapanmalar falan o da oyun oynamadığım halde internette dolaşırken.Bu bilgisayarı alalı 1 yıl oldu şşuana kadar ısınıp da kapandığını hiç görmedim. Çalışırken kapandığını da hiç görmedim bataryası gerçekten karşılıyor bu bilgisayarın gücünü fazlasıyla bunu endişe etmene gerek yok. Eğer sen internet yada ödev programları yada ders çalışacaksan bilgisayardan bunları yaptığın zaman gram ısınma olmuyor kardeş sadece oyun açtığında biraz oluyor 6 saat internnette takıl hiç bir ısınma göremessin vallahi. Kesinlikle alınacak bir bilgisayar hem ucuz hemde kullanışlı.

• Eger asus x550ln indirimi biterse bu modeli tercih edecegim insallah pisman olmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Eger asus x550ln indirimi biterse bu modeli tercih edecegim insallah pisman olmam

Ben pişman olmadım kardeş zira ben bir de öğrenciyim öğrenciler bilirsin photoshop oyun Program falan filan sürekli kurcalarız yükleriz sileriz yani bilgisayarın bunları yapması için bilgisayarın iyi bir bilgisayar olması lazım ve benim de bunları hayliyle iyi yaptığıma göre bilgisayar iyi bir bilgisayar ama tabi asus da iyi.

• Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.

bende acer aspire e1-572g laptop cihazim var

Özellikleri 8 GB RAM
    İNTEL İ7 İSLEMCİ 1.8 GHz VE TURBOYLA 3.0 OLUYOR
    EKRAN KARTİ AMD RADEPN 8750M 2 GB RAM

AMA EKRAN OZELLİKLERİNDE İNTEL HD GRAPHİCS FAMİLY yazıyor

The amazing spiderman 2 yi yukledim oyunun sistem gereksinimleri benim bilgisayar özelliklerinin yarisindan da düşük olmasına rağmen en düşük ayarlarda bile kasiyor

Ne yapmam gerekiyor bi yardimci olabilir misiniz

Ekran kartı AMD yı gormuyor galiba anlamadım birşey 1883 TL ye aldım bide daha 1hafta önce

• fr0sr201394 F kullanıcısına yanıt
    sorununun neyden kaynaklandığını pek anlamadım ama amdyi görmüyor falan onla alakası yok beninkinde de intel hd graphics family yazıyor ama amd var onla alakası yok fakat ne acaba seninki bu arada şunu da söyleyeyim belki o oyundan dolayıdır mesela Euro truck simulator oyunu özellik gereksinimleri düşük ama çoğu iyi bilgisayar bile bu oyunda anlık kasmalar yapar oyunun sorunu bu yazılımı iyi değil oyunun belki o da öyledir bir başka oyun dene o özellik gereksinimleriyle aynı olan yine kasarsa bir göster.
    Acer Aspire E1-572G Ana Konu

• Peki teşekkür ederim daha farklı bi oyun deniyim o zaman

• Bende i5-4200U işlemcili , AMD Radeon 8750 HD ekran kartlı 4GB rami olan modeli var bunun . Güç düğmesine basarak sadece ekranı kapamak , bir kez daha basarak ekranı açıp şifre girerek işime devam etmek istiyorum fakat güç düğmesine bir kez basınca ekran kapanıyor , bilgisayarı dinliyorum ve çalıştığını duyuyorum ancak bir kez daha güç düğmesine basınca ekran açılmıyor ,bilgisayarı tamamen kapatıp tekrar açmam gerekiyor . Ekran kartı güncelleştirmesini yaptım , Windows 8.1 kurulu şu anda . Fast Boot ' u da kapadım ama nafile . Önerileriniz nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGirit

Bende i5-4200U işlemcili , AMD Radeon 8750 HD ekran kartlı 4GB rami olan modeli var bunun . Güç düğmesine basarak sadece ekranı kapamak , bir kez daha basarak ekranı açıp şifre girerek işime devam etmek istiyorum fakat güç düğmesine bir kez basınca ekran kapanıyor , bilgisayarı dinliyorum ve çalıştığını duyuyorum ancak bir kez daha güç düğmesine basınca ekran açılmıyor ,bilgisayarı tamamen kapatıp tekrar açmam gerekiyor . Ekran kartı güncelleştirmesini yaptım , Windows 8.1 kurulu şu anda . Fast Boot ' u da kapadım ama nafile . Önerileriniz nelerdir ?

Kardeş bu ne bilgisayardan ne de ekran kartından bu windows 8.1 den kaynaklanıyor bende de var bu sorun 8.1 e geçtikten sonra böyle oldu windows 8 e geçiş yap hic bişey kalmayacak.

• Nasıl geri dönülüyor ?
  • XGirit X kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı aldığında windows 8 miydi eğer öyleyse format at döner ama aldığında 8.1 yüklü olarak gelmişse biraz uğraşman gerek. Anladigima göre bilgisayar hakkında donanımın yok 8.1 yüklü olarak gelmişse bilgisayarciya ver yapsın.

• Eyvallah hallettim 8 e dönmeyi ama şimdi de başka bir sorun var . Amd nin son sürüm ekran kartı driver ını kurdum ekran siyah olarak kalıyor bilgisayarı açtıktan sonra . Napmam lazım ?

• XGirit X kullanıcısına yanıt
    Ekranı görebiliyormusun birazda olsa ya da ekran parlaklığını açabiliyormusun?
    Eğer ekranı görebilirsen bilgisayar-c-amd-sonra gelen dosyalara ard arda gir sonra 30 tane falan dosya önene çıkacak orda setup var ona tıkla gerisi kolay zaten ileri ileri yap kur.
    Yada bilgisarın açıldıktan sonra hiç bir şey yapamıyorsan göremiyorsan bilgisayar açılırken shifte basılı tut ardında f8'e ard arda bas bir menü gelecek orda güvenli modda aç seçeneğini bul ve güvenli modda aç bilgisayarını sonra yukarda dediklerimi yap yada o da olmuyorsa yine bilgisayar açılırken shıfte basılı tut f8'e ard arda bas yine sonra onarıma tıkla kendini onarsın belki işe yarar yada oda olmuyorsa sistem geri yükleme seçeniğine tıkla 2 gün öncesine ayarla de tabi 2 gün önce bilgisayarın normal haldeyse yoksa daha fazla yap 15 varsa 15 yap sonrası driverin son sürümünü falan yükleme önceden hangi sürümü varsa onu yükle.
    Hocam birde bilgisayarınızda 32 bit programlar yüklüyse o da yapar onları silin varsa 64 bit olsun genelde.
    http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers burdaki sürücüyü kurun hocam bu bilgisayara uyumlu. Dediğim gibi 2 gün öncesine ayarla seçeneğini kullan tekrardan 8.1e geçiş yapacaktır sonra aynı 8'e dönme işlemlerinizi yapın 8'e dönün sonrasında yanda verdiiğim linkteki sürümleri kurun sorunuz kesin gidecektir gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 11 Ekim 2014; 12:13:56 >

• Merhabalar bende 3gün önce kipadan aldım kampanyalı 1299tl ye cihaz beklediğimdende iyi çıktı acerin kasa tasarımlarını beğenmyorum ama bu cihaz oldukça ince ve oldukça hafif.Bütçesi kısıtlı olanlara göre alınabilecek en iyi cihazlardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.o.s58

Merhabalar bende 3gün önce kipadan aldım kampanyalı 1299tl ye cihaz beklediğimdende iyi çıktı acerin kasa tasarımlarını beğenmyorum ama bu cihaz oldukça ince ve oldukça hafif.Bütçesi kısıtlı olanlara göre alınabilecek en iyi cihazlardan biri.

Bu bilgisar enteresan bir bilgisayar bakıyorum mağazada aspire e1-572g benim kiyle modeli de aynı tipi de aynı ama özellikler farklı mesela 4 gb ram oluyor benimki 8 gb ram mesela i3 ü var i5i var i7si var bunlara dikkat edin.
    Asıl soruma geleyim elinizdeki bilgisayarın klavyesinin yanındaki bilgileri buraya koyarmisiniz çünkü bu kadar ucuz olamaz özellik düşüktür ayriyeten bu bilgisayar iyi bir bilgisayar öyle bir anlatmisiniz ki fazla para vermek istemeyenler için idare eder gibi bir şey. Kaldırmadığı oyun yok hocam, en azından beninki her oyunu kaldırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bberatt

quote:

Merhabalar bende 3gün önce kipadan aldım kampanyalı 1299tl ye cihaz beklediğimdende iyi çıktı acerin kasa tasarımlarını beğenmyorum ama bu cihaz oldukça ince ve oldukça hafif.Bütçesi kısıtlı olanlara göre alınabilecek en iyi cihazlardan biri.

Bu bilgisar enteresan bir bilgisayar bakıyorum mağazada aspire e1-572g benim kiyle modeli de aynı tipi de aynı ama özellikler farklı mesela 4 gb ram oluyor benimki 8 gb ram mesela i3 ü var i5i var i7si var bunlara dikkat edin.
    Asıl soruma geleyim elinizdeki bilgisayarın klavyesinin yanındaki bilgileri buraya koyarmisiniz çünkü bu kadar ucuz olamaz özellik düşüktür ayriyeten bu bilgisayar iyi bir bilgisayar öyle bir anlatmisiniz ki fazla para vermek istemeyenler için idare eder gibi bir şey. Kaldırmadığı oyun yok hocam, en azından beninki her oyunu kaldırıyor.

Evet bende baktım aynı model in birkaç farklı özelliklerde çeşidi var benimki altta yazdığım özellikerde.Cihaz hakkında ben bütçesi kısıtlı olupta oyun oynayabilecekleri bir bilgisayar anlamında söyledim ürün yetersiz demedim.Fiyat konusundada kipa elektronik ürünlerde sürekli olarak kampanya yapar iyi takip etmeklazım bir kaçgüne fiyatı 1600 lere çıkar.

http://www.kipadirekt.com/acer-aspire-e1-572g-54204g50mnkk-intel-core-i5-4200-notebook.html

core i5 4200u
    hd 8750 2gb + intel hd 4000 serisi var çift ekran kartlı.
    4gb ddr3 ram
    500gb hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.o.s58 -- 15 Ekim 2014; 3:57:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bberatt

quote:

Evet bende baktım aynı model in birkaç farklı özelliklerde çeşidi var benimki altta yazdığım özellikerde.Cihaz hakkında ben bütçesi kısıtlı olupta oyun oynayabilecekleri bir bilgisayar anlamında söyledim ürün yetersiz demedim.Fiyat konusundada kipa elektronik ürünlerde sürekli olarak kampanya yapar iyi takip etmeklazım bir kaçgüne fiyatı 1600 lere çıkar.

http://www.kipadirekt.com/acer-aspire-e1-572g-54204g50mnkk-intel-core-i5-4200-notebook.html

core i5 4200u
    hd 8750 2gb + intel hd 4000 serisi var çift ekran kartlı.
    4gb ddr3 ram
    500gb hdd

Evet senin bellek 4 müş benimki 8 çünkü ben 1800 liraya aldiydim bir an kazık yedim zannettim

• Üstat kazıkla alakası yok bu olay kampanya 4gb ram 70tl ye bulabiliyorum ama 4 yeterli ayrıca aynı özelliklerde lenovo g510 vardı 1tb hdd 6gb ram 1299tl 1 gün geç gitmem yüzünden alamadım stokları tükenmiş kampanyada bitmiş yeni stoklar gelmiş 1499tl yapmışlar.Gerçi ekran kartı biraz düşük g510 un 572g ondan daha iyi.

http://www.kipadirekt.com/lenovo-nb-g510-59413784-i5-4200m-dizustu-bilgisayar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.o.s58 -- 15 Ekim 2014; 23:16:03 >
  • quote:

Üstat kazıkla alakası yok bu olay kampanya 4gb ram 70tl ye bulabiliyorum ama 4 yeterli ayrıca aynı özelliklerde lenovo g510 vardı 1tb hdd 6gb ram 1299tl 1 gün geç gitmem yüzünden alamadım stokları tükenmiş kampanyada bitmiş yeni stoklar gelmiş 1499tl yapmışlar.Gerçi ekran kartı biraz düşük g510 un 572g ondan daha iyi.

http://www.kipadirekt.com/lenovo-nb-g510-59413784-i5-4200m-dizustu-bilgisayar.html

Dell yada asus Çok istiyordum olmadi bundan da memnunum da yok içim isinmadi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.