Şimdi Ara

Acer Aspire One D250 Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bı yakınımından ödünç aldığım eski bi netbook sorun şu ki video izlerken hatta muzik dinlerken bile kasyor işletim sistemi xp sp3 yardım edebılecek varmı ?

• İçini açıp fanı sök ve temizle. Fanı takmadan önce yumuşak selpak mendille (bulabilirsen izopropil alkol veya %99 saf alkol damlatarak) termal macunu çıkar ve yeni termal macun uygula.

Son olarak "recovery" den sistemi baştan yükle (formatla)

Yapabileceklerin bunlar.

Her program netbooklarda verimli çalışmıyor, VLC, BSplayer, Gomplayer, Mediaplayer classic hepsini dene. Bazısı çok rahat çalışırken bazısı kastırır.
  • web için firefox öneririm chrome youtube videolarda çok kasıyor
  • Ne Zamandan Beri Kullanıyorsunuz?İçini Temizlemenizi Öneririm. =)
  • ayni netbook ve ayni sorun bendede var su anda win 7 ultimate yuklu ama starter da denedim starterda bile yavas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi, 1. iş fan temizliği. 2.si formatlama/recovery vb temiz windows kurulumu.

Bu arada home professional starter'e göre biraz daha hızlı çalışabiliyor. antivirüs'ü ve arka planda çalışan programları devre dışı bırakın. Ccleaner > Araçlar > Başlangıç
  • Inanılmaz kasıyordu, artık kullanmak bıle işkenceye donusmustu, recovery yaptım ilk işletim sıstemını yukledı, herseyı sıldı tekrar yukledı, ben hıcbırsey yapmadım, ne sürücü yukledım, ne program yukledım.
    Recovery yapmanızı onerırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.