Şimdi Ara

Acer Aspire V Nitro VN7 vs Asus GL752VW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben yaklaşık 2 ay önce kendime bir oyun bilgisayarı topladım ( i7 6700k, gtx970, Msi gaming m5 vs vs )
    Sistemden gayet memnunum fakat artık oyun oynama, rahat takılma zamanı bitti. İş peşinde koşturucam ve sürekli şehir hatta ülke bile değiştiricem.
    Şimdi bu sistemi satıp kendime hem render yapabiliceğim, hem oyun oynayabiliceğim, hemde genel anlamda rahatlıkla kullanabiliceğim bir dizüstü bilgisayar almam lazım.
    Sistemimi satıcam ve onun parasıyla laptop alıcam kendime. Yaklaşık 1 hafta içinde satılıcağını düşünüyorum çünkü tüm malzemelerim yeni. Belçikada yaşıyorum burda satıcam o yüzden ''Ben satın alırım bana sat'' demezseniz mutlu olurum.
    Neyse işte aşşa yukarı 1400 euroluk bir bütçem var. Önce asus modelini bulmuştum fakat sonradan fark ettim 50 euro daha pahalısına daha yüksek özellikli bir acer buldum ve kararsızlaştım. Aşşa modellerin özelliklerini yazıyorum

Asus GL752VW : İ7 6700HQ---GTX960m 2gb---8GB ram---İps ekran 17,3---128GB SSD ve 1TB HDD

Acer Acer Aspire V Nitro VN7 : İ7 6700HQ---GTX965m 4gb---16GB ram--İps ekran 17,3---256GB SSD ve 1TB HDD

Gördüğünüz gibi Asus ekran kartı, ram ve SSD miktarı olarak daha kötü

Şimdi şöyle bir şey var asusun bu özelliklerinin daha düşük olması çok önemli değil. Yeter ki kaliteli bir bilgisayar olsun elime aldığımda bi kalite hissediyim, donmasın uzun ömürlu olsun, ses çıkarmasın vs vs

Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MecnunReyiz -- 11 Ağustos 2016; 21:40:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.