Şimdi Ara

Acer Aspire VN7 792G 520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Monster almak istemiyorum sürekli bir sorun çıkarıyor forumda okuduğum kadarıyla.sürekli sorun çıkardıktan sonra 15 dakikada geçici olarak çözmeleri birşey ifade etmiyor bence.
    Bu notebooka kaydı aklım? Isınma,klavye aydınlatmasının yeterliliği,ekran kalite yeterliliği ve oyun performansı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

• Alınabilir bir notebook f/p urunu.
  • Bildiğiniz kronik sorunları varmı ışık sızması felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALSancakTr

Bildiğiniz kronik sorunları varmı ışık sızması felan

Benim bildiğim bir sorun yok ama forumda ısınma sorunu yasayanlar var tabi bütün notebooklarda sorun yasayanlar var sans isi...
  • Pc tasarım ve görüntü kalitesi olarak hoşuma gitti.
    Ama acer deyince millet ağzını buruşturuyor.sorun bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALSancakTr -- 7 Mayıs 2016; 2:47:21 >
  • Up
  • Selamlar dostum,
    Ben geçen hafta aldım. Ölü piksel ve ışık sızması çıktı. Sanalmarketimden almıştım. Şans işi elektronik. Toplam iki saat kullandım ama iyi bir izlenim bıraktı bende. Değişim isteyeceğim. Laptop gerçekten güzel. Ekran kalitesi de çok iyi hem de f/p. Ancak Işık sızması kronik bir sorun olabilir gibime geliyor. Bilgin olsun.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Acer Aspire VN7 792G 520

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyprox -- 7 Mayıs 2016; 18:56:52 >

• Bu konularda çok şanssızım ve sizdeki çok fazlaymıs gözümü korkuttu açıkcası
  • Bende 2 kenarda ufak ışık sızması mevcut ama dert etmiyorum çok memnunum laptopdan
  • Peki ısınma konusu nasıl? Sık oyun oynuyormusunuz?? Uzun süre oyun oynadıktan sonra max kaç derece gördünüz
  • quote:

Peki ısınma konusu nasıl? Sık oyun oynuyormusunuz?? Uzun süre oyun oynadıktan sonra max kaç derece gördünüz

Dereceyi hiç ölçmedim bazen klavyenin usutunde ufak bir ısınma oluyor h1z1 de fanlar sesli olarak dönmeye başlıyor onun dışında cs lol fifa da pek fan sesi duymuyorum
  • Lolde full hd ve full ayarlarda kaç fps alıyorsunuz?
  • quote:

Lolde full hd ve full ayarlarda kaç fps alıyorsunuz?
    1 aydır kullanıyoruz fanlar full yükte bile diğer laptoplara göre çok az ses çıkarıyor ısınma konusunda sadece sağ üstte ısınma var
  • quote:

Lolde full hd ve full ayarlarda kaç fps alıyorsunuz?

Hocam grafik takıntım yok hiç en üst ayarlara almadım aksam 7 gibi hatırlatırsanız denerim
  • Bilgiler için teşekkür ederim.lenovo y7070 ve acer vn7 arasındayım suan
  • ALSancakTr A kullanıcısına yanıt
    Panel konusunda ayrı bir başlık bile açılabilir. Gerçekten güzel paneli var renkleri görünce bir de HD bilgisayardan buna geçince dünyalar kadar fark var. Kontrast ve siyahları da başarılı
  • Acer'in mazisinden kopmus iyi bir bilgisayar yani anladığım kadarıyla.
  • ALSancakTr A kullanıcısına yanıt
    Yaptıkları paketlemeden bile anlaşılıyor bu seriye verilen önem. Güzel malzemesi falan
  • Hayırlısı bakalım.monster yerine bunu almak daha mantıklı bence.
  • İade gerçekleşti. Arena bilgisayar mağdur etmedi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.