Şimdi Ara

acer ''diiit'' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 5920g başlıgının altında sorunu bıkackez dile getirdim yanlız cok hızlı bısekılde ılerlıyo sayfalar ve bı cvp alamadım..

5920g T7300 8600gsli model makinem.

yaklaşık 3ay oldu alalı,aldıgım gece xp yukledim..

makine cok sık olmamakla birlikte durup dururken diiit diye bi ses cıkarıyo nedenini anlayamadım kesinlikle bi duzen dahilinde değil bu ses.

bazen ilk actıgımda bazende 5-6 saat çalıstıktan sonra cıkarıyo bu sesi.

başına gelen varsa ve nedenini bilen arkadaslardan yardım bekliyorum..

teşekkurler..

• 3kısının daha basına boyle bı durum gelmıs benım bıldıgım hala bi cozum bulamadık..
  • Bende de cok nadir olsada boyle ses geliyor. Boyle cevrimeli modemlerde cikan sese benzer. Tam oalrak neden kaynaklandigini bende cozemedim. Ses harddisk yada 56k modemden geliyor gibime geldi.
  • Evet aynı sorun benim 5720G de de var.Xp kullandığım zamanda vardı.Şu an vista kullanıyorum şu anda da var.Ayda 4-5 kez anca oluyor.ya dvd sürücüden ya harddiskten yada işlemciden geliyor bence(işlemci fanı olabilir diye okudum bazı yerlerde).

Arkadaşımda Toshiba A200-1AH var onunkinde de oluyor arasıra.onun işlemcide t7300 benimkide.sercibenim arkadaşında t7300.
    Bu da sesin işlemci fanından gelebilme olasılığını destekliyor değil mi?
  • t 7300 işlemcide baya bi yogunluk var işlemciyle ilgili olma ihtimalini artırıyo bu durum..

SBTECH arkadasım katılıyorum sana bu durumu vıstada da yasayan arkadaslar var xpde de..

sureklı ve rahatsız edici olmaması sevindirici fakat nedenini bilemememiz dusundurucu..
  • bendeki islemci AMD TL-58 1,9Ghz
  • ben dvd romdan da suphelenıyorum makinenin sag taraından cıkıyomus gıbı gelıo bana o ses..

acaba sorunu yasayan herkesın dvd romları aynı marka mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercibenim

ben dvd romdan da suphelenıyorum makinenin sag taraından cıkıyomus gıbı gelıo bana o ses..

evet sag taraftan geliyor, sizin makinenizde sag tarafta dvdnin yanida 56K modem girisi varmi, bana o neden oluyor gibime geliyor.

Bu arada DVDnin markasi Optiarc AD-7560A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 15 Nisan 2008; 1:14:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

quote:

Orjinalden alıntı: sercibenim

ben dvd romdan da suphelenıyorum makinenin sag taraından cıkıyomus gıbı gelıo bana o ses..

evet sag taraftan geliyor, sizin makinenizde sag tarafta dvdnin yanida 56K modem girisi varmi, bana o neden oluyor gibime geliyor.

Bu arada DVDnin markasi Optiarc AD-7560A

bızım ethernet ve modem gırısı tam ters tarafta sol kosede arkadasım..

benim makınede dvd TSST corp CD/DWDW TS-L632D..
  • Slm beyler sercibenim arkadaşımın dediği gibi evet ses geliyor .benim başıma 3 kere geldi.(1.5 ay içinde)Tabi ben umursamadım .Ayrıca ses subwofer dan geliyo arkadaşlar. Bilmiyorum ama o tonda bi ses bence dvd sürücüsü gibi yerden geldiğini zannetmiyorum..Şimdilik geldiği yer değil neden geldiği önemli.....
  • arkadaşlar merhabalar bendede aynı sorun mevcut 5920G-302G16MI modelini kullanıyorum dvd sürücünün marka ve modeli TOSHIBA MK1637GSX bende yalnız ben bu sesin dvd sürücüsünden geldiğini sanmıyorum harddisk veya içindeki 56K modemden geliyor gibi gerçekten çoğu kişinin bu sesi duyması tuhaf bir olay inşallah sadece ara sıra çıkan ses olarak kalırda bir soruna dönüşmez ilerde

saygılar...
  • inşallah
    quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

arkadaşlar merhabalar bendede aynı sorun mevcut 5920G-302G16MI modelini kullanıyorum dvd sürücünün marka ve modeli TOSHIBA MK1637GSX bende yalnız ben bu sesin dvd sürücüsünden geldiğini sanmıyorum harddisk veya içindeki 56K modemden geliyor gibi gerçekten çoğu kişinin bu sesi duyması tuhaf bir olay inşallah sadece ara sıra çıkan ses olarak kalırda bir soruna dönüşmez ilerde

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: flighttk87

Slm beyler sercibenim arkadaşımın dediği gibi evet ses geliyor .benim başıma 3 kere geldi.(1.5 ay içinde)Tabi ben umursamadım .Ayrıca ses subwofer dan geliyo arkadaşlar. Bilmiyorum ama o tonda bi ses bence dvd sürücüsü gibi yerden geldiğini zannetmiyorum..Şimdilik geldiği yer değil neden geldiği önemli.....

yanı olus sıklıgıda hepımızın hemen hemen aynı benımde ayda asagı yukaru bukadar oluyo tabı duymadıgım zamanlarda oluyor olabılır..

umarım BL@DE arkadasın dedıgı gıbı olur ve baska bı sorun cıkarmaz..

ama ben bı omur bu sesın neden cıktıgını merak ederım nedenını mutlaka bulmalıyız...
  • Görüldüğü üzere yeni başlık açınca da çözüm bulamadınız. Gelen mesajları okursanız fiziki özelliklerden bahsetmekten başka bir şey olmadığını görürsünüz. Genel başlıktan devam edin lütfen...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.