Şimdi Ara

Acer E-Rocovery ile ilgili ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar beş ay önce bimexten Acer Aspire 5920G aldım bilgisayarı eve getirdiğimde otomotik sistem kurulumu çıktı sistemi kurmaya başlarken (orijinal vista) ben yanlışlıkla laptopun fişini çektim bu esnada pilde takılı değildi. Tekrar laptopu açtığımda kurulum falan yoktu alt f10 bastığımda da herhangi bir ekran çıkmıyordu. Bende bunun üzerine Kendi elimde olan Windows Ultimate kurdum 5 ay boyunca böyle gitti fakat tabi orijinal değil bu da canımı sıkıyor ben kendi vistama dönmek istiyorum.. PQ SERVICE diye bir HDD var 9 GB civarında ben bu klasöre hiç dokunmadım ancak o partisyonu boşaltmak istediğim için extarnal usb hdd me aynen kopyaladım ve sonra PQSERVICE yi sildim. Forumu detaylı araştırdım HDD de Ölü vistayı canlandırma diye bir topicteki bilgileri uygulamak için PQSERVICE yi gene yerine aynen kopyaladım iligi iki dosyası c ye attım sonra cmd den (komut isteminden) install ettim bir şeyler kuruldu.
    ALT F10 yaptığımda ise e - rocovery ekranı çıktı tam kuracağı zaman restore failed hata mesajı vererek bilgisayarı restart etmemi istedi.

Bu sorun sanırım hiç vistayı kuramadığım için kurulan bir vista olmadığı içinde tekrar geri gelende bir sistem olmadı diye düşünüyorum. Ben sıfırdan bu şekilde nasıl vista kurarım PQSERVICE yi kullanarak..

Bana dvd den kur demeyin çünkü elimde ultimate var ve ultimate di aktif etmiyor... Home Premium lazım. Şimdi diyeceksiniz ki HOME PREMIUM DVD si edin eğer tek çözüm buysa yapıcaz elbette ama benim sizden asıl istediğim yardım bu şekilde vistayı kurup kuramayacağım..

Eğer kuracaksam ne yapmam lazım..

ALT F10 çıkıyor ve bu işlemi yaptıktan sonrada PQSERVICE yok oldu

• http://forum.donanimhaber.com/m_15561480/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.