Şimdi Ara

ACER E3 CELERON N2840

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Okul ödevleri için,araştırmalar için,youtube da video seyretmek için bir dizüstü bilgisayar arıyorum.Ayrıca canım sıkıldıkça televizyona HDMI kablo ile bağlayıp filmde izlemek istiyorum.Linkteki bilgisayar da HDMI özelliği de var.Bilgisayar 1080p,720p filmleri donmadan oynatır mı ? Sizin de bu fiyatlarda dizüstü bilgisayar tavsiyeniz var mı ? Ekranın küçük olması önceliğim.
    Teşekkür ederim.

www.vatanbilgisayar.com
    Acer E3 Celeron N2840 2.16ghz-2gb-500gb-11.6-Intel-W8.1 Tasınabilir Bilgisayar fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-e3-celeron-n2840-216ghz-2gb-500gb-116-intel-w81-tasinabilir-bilgisayar.html#genel-bakis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odesza -- 14 Mayıs 2016; 11:44:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Odesza

İyi Günler
    Okul ödevleri için,araştırmalar için,youtube da video seyretmek için bir dizüstü bilgisayar arıyorum.Ayrıca canım sıkıldıkça televizyona HDMI kablo ile bağlayıp filmde izlemek istiyorum.Linkteki bilgisayar da HDMI özelliği de var.Bilgisayar 1080p,720p filmleri donmadan oynatır mı ? Sizin de bu fiyatlarda dizüstü bilgisayar tavsiyeniz var mı ? Ekranın küçük olması önceliğim.
    Teşekkür ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-e3-celeron-n2840-216ghz-2gb-500gb-116-intel-w81-tasinabilir-bilgisayar.html#genel-bakis

1080 desteklemiyor hocam. 720 p oynatırsınız. celeron işlemciden bişey beklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Compaq nx7300 Intel Celeron
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.