ben 1 gun kullandim cihazi fakat, oyle bir abarti fan sesi duymadim, zaten surekli devreye de girmedi fan, normal internet browsing, dokuman isleri vs de sorun yok, bazilari bios guncellemesi yapinca duzeliyor demisler dediginize ama zaten benim firmware son guncel surumdu. yani, bu fiyata fhd ips panel (ki gercekten guzel), 8gb ram (6 mevcut-2 tumlesik gpuya rezerve) 256 nvme m2, hayli hayli karsiliyor. kasa ve klavye kalitesi berbat |
Acer Extensa 15 3.Nesil Ryzen 3 3250U-8Gb-256Gb Ssd-15.6inc-Freedos 4999 Tl (2. sayfa)
-
-
youtube video editing e gider mi islemcisi ?
-
AMD notebook fazla sıkıştırmaya gelmiyor ya ekran kartını yakıyor ya ana kartı yakıyor. Fan çalışması ise bios ve sürücü yazılımlarının güncel olmaması nedeniyle ile alakalı genellikle tabi üretim hatalı değilse .
-
Teşekkürler. Fan sesi için BIOS güncellemesi var galiba
-
Ürün elime ulaştı, hafif güzel. Gelen cihazın bios'u 1.19 sürüm, internetten son sürümüne baktım o da 1.19 yani son sürüm bios gelmiş. Ondan güncelleme gibi bir işlem yapmadım.
Yalnız tek gözüme batan şey ram oldu. 8gb ram olmasına rağmen görev yöneticisinde kullanılabilir 5.9gb olarak gözüküyor 2gb ram nereye uçtu onu anlamadım tam olarak.
Hoparlör seviyesi ortalama, modemle arasında 2 metre varken 90mbps internetten 25mbps hız alıyorum netspeed testinde. Gerçi bu benim dandik modemimle de alakalı olabilir.
Ekranda bir tür ölü piksel vb.'ye rastlamadım, windows 10 kurdum şimdilik iyi gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 21 Haziran 2022; 22:21:15 > -
Onboard ekran kartına gidiyor olabilir hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir evet yani normali buysa sorun yok tabii. Teşekkürler bilgilendirme için
-
Sanirim athlon gold serisi bi onceki laptobum Lenovo v15 ada idi onda 3150u islemci vardi gpu vega 3 idi.Ssd vardi ve gayet seri bi laptopdu bu kurda bu ozellikde fiyat cok iyi ustelik bendeki tn paneldi ve bu ips oyunda oynatir ama biraz eski oyunlari neticede apu islemci.Gunluk isler icin kacirmayin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat 5.196 TL olmuş ama bence hala uygun, 4/128 Celeron cihazlar 4000 TL civarı. FHD İPS 8/256 bir cihaz için fiyat gayet makul.
-Bios güncellemesi ve doğru grafik sürücüyü yüklediğinizde fan biraz sakinleşiyor. Fan sürekli çalışmıyor ama yükte birden yüksek hızda çalışıyor dolayısıyla biraz ses yapıyor. Örneğin full hd bir video açtınız veya tarayıcıda bir kaç sekme açtınız, birden yüksek hızda çalışıyor sonra yavaşlıyor, özetle yaptığınız işe bağlı olarak genelde ilk başlarda böyle çalışıyor. Belki olası bir güncelleme ile bu durum değişir.
2 GB Ram ekran kartına ayrıldığından kullanılabilir Ram 5.9 GB görünüyor bir sorun yok. Acer sitesinde cihaz özelliklerine 12 GB ram desteklediği yazılmış bu doğru değil. 16 GB destekliyor ve 8 GB ram eklediğinizde 13.9 GB kullanılabilir ram görünüyor, 3200mhz CL22 ram dual channel çalışıyor.
-
ram lehimli mi? 8 lehimli tek slot boş mu?
-
Aynen 8 lehimli tek slot boş
-
Web'e Özel Bu ürün sepette % 8 indirimli! 4.907,28 TL
-
Ürünü kullanan arkadaşlara soruyorum; Hız nasıl? Chrome üzerinden sürekli tradingviewe girip grafikler arasında hızla gezinmem gerekiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben tradingview kullanıyorum ve hız olarak ortalama olduğunu düşünüyorum. Masaüstü iyi bir pc kadar ışık hızında geçişleri yok lakin bence ağır falan da değil. Masaüstümün yanında arada masaya onu koyup kullandığımdan aradaki farkı algılayabiliyorum ama bu fiyat bandında bence pek sorgulanacak bir şey değil.
İsterseniz müsait bir zamanda tradingview açıp video çekebilirim.
-
Çok sevinirim hocam.
Buyrun hocam:
Başka arkadaşlar da bakmak ister diye buradan paylaşayım dedim umarım yardımcı olabilmişimdir. Arka plandan gelen ses tam arkamda pencere açık cadde üstü oturuyorum, ondan biraz gürültü geliyor kasanın fan sesi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 9 Temmuz 2022; 0:27:39 > -
Çok teşekkürler hocam gayet hızlı geçişler
Masaüstü ve laptop arasındaki farkı şöyle anlatayım, YouTube a girip geçmişteki videoların üstünde çarpı çıkması için laptop da bekliyorum ama masaüstü beklemiyorum, acer Swift 3 aldım 4300u o da yüklenince fan sesine abanıyor, alet kendini performans modunda çalıştırıyor, win11 sağ altta güç tasarrufu modunu sürekli etkin hale getirdim kafam rahatladı, ram olayına gelince bios a girip onboard gpu ayarını bulup oto yapmak ya da el ile 256mb(0.25) seçmek lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başlıktaki cihaz için biosta öyle bir ayar var mı ?
-
Maalesef bilmiyorum cihazı henüz açıp kullanmıyoruz kutuda bekliyor olanlar yazarsa biz de bilelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X