Şimdi Ara

acer ferrari one 200 wallpaper sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yanlışlıkla ürünün açılıştaki ferrari wallpaper'ını sildim araştırmama rağmende bir türlü bulamadım. ferrarinin açılıştaki sesini nerden bulup kuarbilirim bilgisayarıma

• kimse bu konu hakkında bir şey bilmiyormu ?
  • sorunu dün gece çözdüm buda demek oluyor ki kendi işini kendin halledeceksin :) yinede bir kaç arkadastan bu sorun için öneri beklerdim neyse bu tarz sorunu olan arkadaslara yardım edebilirim
  • en azından nasıl çözdüğünüzü yazın ilgilenenler için yardımcı olacaktır saygılar.
  • işte çözüm arkadaşlar dosyamızı burdan indirip kuruyoruz hepsi bu kadar
    http://rapid-share.com/files/349796675/Ferrari_5000_Screensaver_RES_1680x1050.rar.html rapid'in arasındaki (-) işareti kaldırıyoruz
  • bende acer ferrari one var desktop backgrounda kendi wallpaperımı koyuyorum temayı da kaydediyorum ama bilgisayarı her kapatıp açtıgımda kendi wallpaperını geri koyuyo ferrari temasını silmeme ragmen bunu nasıl çözerim? bi de şu başlangıçtaki formula 1 sesini kaldırmak istiyorum nerden kaldırılıyor?
  • denetim masasından girip program kaldırdan ferrari wallpaperı kaldırman gerekiyor çözümü bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardımın için sağol kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.