Şimdi Ara

acer gd245hq full hd 23,6 '' 120 hz 3d kullanıcı incelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
12.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir heycanla okurken 3d 2.000 tl altında tv buldum derken ps3 le çalışmıyo yazısını okurken başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü.Bu konuda eminmisin hiç bi yolu yokmu yani ps3 de 3d desteklerken nasıl çalışmaz deliricem
  • bu 120 hz normal 2d oyunlarda çalışıyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

bu 120 hz normal 2d oyunlarda çalışıyomu

evet calısıyor.bir sınırlama yok 120 hz de calıstırmak icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

bu 120 hz normal 2d oyunlarda çalışıyomu

evet calısıyor.bir sınırlama yok 120 hz de calıstırmak icin

kararsız kaldım lg m227wd ile devammı etsem ki düşünmüyorum çünkü görüntü cok buşanık gösteriyo filmlerde yoksa bu monitördenmi alıyım sende dostum sen bu monitörü kullanıyosun sonuçta bana bi akılver
  • bu monitoru ve 3d nvidia gozlugu bugun aldim yarin elime gecmesini bekliyorum. iyi bir secim yaptigimi biliyorum ama 2-3 ay kendimi toparlayamiycam onuda biliyorum.
    anasini satim kac kere gelecez dunyaya
  • çok doğru bi seçim. Bende yaklaşık 6-7 ay önce aldım çok memnunum. Fakat bazen 120hz gibi gelmiyor film izlerken çok hızlı aksiyon sahnelerinde... anlamadım. Birde monitör çok açık kaldığında (24 saatten sonra) kapattığım zaman çok çıtt çıtt baya ses çıkarıyor diğer monitörlere göre...
  • Yahu 120hz de monitorden cikan cizirti sesine nasi dayaniyorsunuz sizinkilerde varmi kafayi yicem
  • cızırtı değil de çıtlama sesi çok ender arada geliyor. ona alışamadım pek rahatsı etmiyor ama noluyo la moduna giriyorsunuz
  • DVI ilemi baglisin yoksa VGA ilemi?
  • hdmi ile ps3 baglı dvi ile de pc monitöre.bende ne bir cızıtı ne de bir ses var.gerci ben hic 24 saat acık bırakmadım monitörü ama gene en azındn 20 saate yakın acık tuttugum zamanlar olmuyorda değil.3dvision icin nvdia web üzerinden izlenebilen bir sayfada actı belki bilmiyorsunuzdur diye yazıyorum.gerci web üzerinden olduğu icin görüntü kalitesi cok iyi olmuyor ama genede bir fikir edinmek acısından hos olmus.sadece video degil fotoğraflarda var sitede.bakmanızı tavsiye ederim

http://www.3dvisionlive.com/

benim su an en büyük merakım 8800 gt den sonra almıs oldugum gtx460 ekran kartı ile göstereceği performans olacak.8800 gt ile ağlıyordu resmen gtx460 ile daha akıcı ve sağlıklı görüntü alırım herhalde.p.tesi elime gectikten sonra gtx460 perforansı ile bir iki bilgi ekleyeceğim konu başlığına

• DVI ile bağlı. HDMI bağlamak için kablo aldım fakat 1920x1080 120 Hz çalıştırmadı. Sonra baktığımda works with PS3 DVD RECEIVER SATELLITE TV yazıyor. Bu zamana kadar bütün kablolar hepsinde kullanılır sanıyodum. Şaşırdım.
  • @NiKIL

hocam monitörü kapattığınız zaman belli bi süre geçince (artık soğumaya başladığı için midir bilmiyorum) çıt çıt ses çıkartıyor. Fakat bu sesler ardı ardına değilde arada sırada tek tük çıtlıyor. Sizde böyle bişey olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestZ

@NiKIL

hocam monitörü kapattığınız zaman belli bi süre geçince (artık soğumaya başladığı için midir bilmiyorum) çıt çıt ses çıkartıyor. Fakat bu sesler ardı ardına değilde arada sırada tek tük çıtlıyor. Sizde böyle bişey olmuyor mu?

bende böyle bi durum yok.gayet sessiz
  • 120hz de koyu renklerde surekli bir cizirdama sesi hatta koyulugun oranina gore cizirtinin siddetinin degismesi olayi yok yani sizde?
    Monitoru acer a geri gondermem gerekcek madem.
    Bu arada bende msi
    460gtx cyclone var ve yuksek cozunurlukte yuksek yarlarda durum
    İcler acisi. Zaten en az 480gtx kaldirir diyolar 3D yi. Bende SLI yada 560gtx e gecicem su monitorun taksitleri bitince.
  • Samsung'da ve Acer'da kullandığın görüntü ayarlarını postlarmısın zahmet olmazsa? Ben yeni B2430H aldım. Genel olarak memnunum ama hem eski hem de yeni monitörümde farkettim, eğer Digital Vibrance ya da Magic Color açık olmazsa çok soluk oluyor renkler. Ancak yeni monitörde Mgaic Color açınca gamma çok artıyor iyi tutturamadımç eskisinde öyle değildi. Gayet güzel oluyordu. Şimdi Digital Vibrance'la bir ayar yaptım iyi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem84

120hz de koyu renklerde surekli bir cizirdama sesi hatta koyulugun oranina gore cizirtinin siddetinin degismesi olayi yok yani sizde?
    Monitoru acer a geri gondermem gerekcek madem.
    Bu arada bende msi
    460gtx cyclone var ve yuksek cozunurlukte yuksek yarlarda durum
    İcler acisi. Zaten en az 480gtx kaldirir diyolar 3D yi. Bende SLI yada 560gtx e gecicem su monitorun taksitleri bitince.

evet sizdeki bi sorun olarak duruyor. Devamlı koyu renklerde cızırtı yapması normal bi durum değil. Peki sizde monitörü kapattığınızda zaman zaman çıt çıt sesleri geliyor mu?
  • yok hayır cıt cıt sesi gelmedi daha hic. gerci uzun sure acik birakmadim daha
  • Benim kartlarda amd hd3d desteği var, bu teknolojiyi bu monitörle kullanabilir miyim?

http://www.amd.com/tr/products/technologies/amd-hd3d/Pages/hd3d.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 7 Mayıs 2011; 23:11:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Benim kartlarda amd hd3d desteği var, bu teknolojiyi bu monitörle kullanabilir miyim?

http://www.amd.com/tr/products/technologies/amd-hd3d/Pages/hd3d.aspx

bu monitor direk olarak 3d destegi sunmuyor yani cihaz ustunde kendisine ait dahili bir 3d ir verici yok.bu monitor nvdia 3dvision destekli bir monitor ve 3d destegini aktif edebilmek icin 3d vision kitinide temin etmis olmanız sart.bu iki parca bir araya gelince 3d nimetlerinden yararlanıyorsunuz.3dvisionda nvdia chipsetli ekran kartları ile calısan bir yazılıma sahip.ati chipsetli bir ekran kartı ile kullanmaznı mumkun degil.ama soyle bir sey olabilir ati bu monitor icin nvdia nın yaptıgı gibi bir 3d ir verici gozluk ve yazılım cıkartırsa olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

quote:

Orijinalden alıntı: coksakinol

Hocam benim en çok merak ettiğim de 120 Hz'lik bu monitörder filmlerin akıcılığı nasıl.Özellikle MKV seyrederken soldan sağa veya yukarıdan aşağıya doğru kayan ekranlarda akıcılık nasıl?

gayet tatminkar kusur bulmak amacı ile bakarsan illaki bir seyler bulursun o da ayrı bir mesele tabii ben gayet memnunum ve de pisman degilim aldıgım icin.ozellikle ps3 sahibi olduktan sonra bu fikrim dahada pekisti

Sevgili nıkıl bugün itibari ile senin bütün yazışmalarını okuyup gözlük dahil acerime kavuştum yalnız bu 120 hz nasıl aktif oluyor yada otamatikmi yapıyor hocam menüde bulamadımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps4 -- 14 Mayıs 2011; 18:05:15 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.