Şimdi Ara

acer GN245HQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tr'de satışı bir sitede yapılmaya başlamış , reklam olmaması için siteyi belirtmiyorum..Acer HS244hq faciasından sonra çok temkinli yaklaşıyorum..En azından bu ekranda 3dvision gözlükle geliyor..27 in modeli ile ilgili olarak yurtdışı siteler cok iç acıcı yorumlar yapmamışlar..bilgisi kullanan görüşü olan varsa paylaşmasını rica ederim.Sayg,

• Merhaba. Siz sanırım HS244HQ monitörü vatana geri iade etmiştiniz. O yüzden mi HS244HQ faciasından sonra diyorsunuz? Ben de monitörü aldıktan sonraki 3-4 gün çok sıkıntılar yaşadım. Ben de neredeyse iade edecektim. Ama şimdi 3d olarak film seyredip oyun oynayabiliyorum.
  • Arkadaşlar acer GN245HQBMID ürünü aldım ve dün elime geçti. İçinden nvidia 3d gözlükte çıktı.Bilgisayarım bu akşam kurulucağı için, Denemelerimi ps3e bağlayarak yaptım. 1.4a hdmi kablo ile bağladım ve görüntü aldım. Renklerini,parlaklığını,netliğini çok beğendim :) Bu akşamda 3d ile ilgili denemeler yapıp burdan yazmaya devam edeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: malihede

Arkadaşlar acer GN245HQBMID ürünü aldım ve dün elime geçti. İçinden nvidia 3d gözlükte çıktı.Bilgisayarım bu akşam kurulucağı için, Denemelerimi ps3e bağlayarak yaptım. 1.4a hdmi kablo ile bağladım ve görüntü aldım. Renklerini,parlaklığını,netliğini çok beğendim :) Bu akşamda 3d ile ilgili denemeler yapıp burdan yazmaya devam edeceğim...

Merhaba, monitör hakkında yorumlarınız nedir, memnun musunuz monitörden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER AOD250
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.