Şimdi Ara

Acer hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bugüne dek sadece x1600 e sahip bir toshiba laptop kullandım. O da 45 dakika bile dayanmıyordu ve sürekli aşırı ısınıyordu. Şimdi yeni bir laptop alacağım. Açıkçası hiç acer kullanmadım. Şu modeli düşünüyorum:

http://vatanbilgisayar.com/acer-as3820tg-373g32n-as3820tg-core-i3-370m-2.4ghz-3gb-320gb-13.1-1024mb-hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48213

8 saat şarj süresi deniyor. Ama bana bu donanımla hiç inandırıcı gelmedi. Ayrıca acerlarda yüksek donanım olduğunda ısınma problemi oluyor mu ?

Genel olarak bu makine gibi sağlam grafik kartına sahip Acer makineler nasıl performans veriyor , şarj süreleri nasıl oluyor , bunlar hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

• Ayrıca şu laptopda ilgimi çekiyor. Acer daha güçlü olsa da hp de dvd sürücü olması ilgimi çekiyor. Siz hangisini tercih edersiniz ?

http://www.pcdepo.com/asp/product/76639/HP-NOTEBOOK-PAVILION-VL249EA-DV3-2225-P7450-3GB-320GB-13-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozumsafa -- 4 Ekim 2010; 16:41:09 >
  • http://www.pcdepo.com/asp/product/76891/ACER-AS4820TG-433G32MN-CI5-430M-3G-320G-14-W7P

DVD sürücüsü sorun ise şu modele bakabilirsin senin verdiğin linkteki ACER ile farkları; ekranı 14", DVD sürücüsü var ve işlemcisi bir üst seri fakat 400 gram ağırlık farkı var ama yine de oldukça hafif 2.2 kg ile.
  • Önerdiğiniz ürün gerçekten çok güzel. Çok teşekkür ederim. Muhtemelen onu alacağım. Yalnız tek sorum kaldı. Dvd sürücü olmamasının sağladığı bir avantaj var mı? Yani belli ki alan sağlıyor. Ama acaba diğer modelde sürücü olmaması onun daha randımanlı çalışmasını sağlıyor olabilir mi?
  • An itibariyle önerdiğiniz modeli aldım. Elime geçtiğinde tekrar yazarım. Çok teşekkürler.. : )
  • pişman olmayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozumsafa

Önerdiğiniz ürün gerçekten çok güzel. Çok teşekkür ederim. Muhtemelen onu alacağım. Yalnız tek sorum kaldı. Dvd sürücü olmamasının sağladığı bir avantaj var mı? Yani belli ki alan sağlıyor. Ama acaba diğer modelde sürücü olmaması onun daha randımanlı çalışmasını sağlıyor olabilir mi?

Yok sadece optik sürücüye ihtiyaç duymayan kullanıcılar için hafiflik avantajı yaratıyor, güle güle kullanın
  • İlk linkteki aletin i5+ HD5650 modelini kullanıyorum. Ekran parlaklığını sonuna kadar kıstığımda (Wlan açık, ses kapalı) 6sa 50dk yazdığını gördüm. %92 civarındaydı sanırım.
  • Evet , sanırım 2 ekran kartı kullanarak böyle bir şey yapmışlar. Çok iyi bir bilgisayara benziyor. Bir de hızlıal yollasa artık biz de görücez : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozumsafa

Evet , sanırım 2 ekran kartı kullanarak böyle bir şey yapmışlar. Çok iyi bir bilgisayara benziyor. Bir de hızlıal yollasa artık biz de görücez : )

Şimdiden hayırlı olsun kısmetse bende pazartesi siparişi verecem malum ekstre gününü bekliyorum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.