Şimdi Ara

ACER in Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. ACER Aspire AS5720G 101G16 dizüstü için ne söyleyebilirsiniz acaba???

Bugün gazetede gördüğüm bir ilanda, 1299 $ + KDV fiyatı yanında HP nin 1600 model renkli laser yazıcısını hediye veriyorlar- ki bu yazıcının piyasa fiyatı 359$+ KDV...

Bu güzel kampanya için ve ACER in bu modeli için neler söyleyebilirsiniz? Aşagıda sizlere özelliklerini de veriyorum;

İşlemci: Yeni Intel® Centrino® Duo; Intel® Core™ 2 Duo Islemci T7100 (1.8GHz, 2MB Cache, 800MHz FSB)
    Sistem Belleği: 1GB DDR-II
    Sabit Disk: 160GB 5400rpm HDD
    Grafik Kartı: 128MB shared VGA
    Ekran: 15.4'' WXGA High Brightness Aver CrystalBrite TFT LCD, 16ms
    Optik Sürücü: DVD-Super Multi
    Ethernet Kartı: Entegre 10/100
    Modem: Entegre 56K
    Ses: Onbord
    Klavye-: Q Türkçe
    Mouse: TouchPad
    İşletim Sistemi -: Microsoft Windows Vista Home Premium TR
    Pil / Pil Süresi: 8 cell battery
    Sürücü Yuvası: 5-in-1 Cardreader
    Diğer Özellikler: entegre 0.3MP Acer kamera,WLan, Bluetooth, S-video,Acer Arcade Delux,4x USB

• bu kampanyayı b i mekz yapıyor sanırım.ama fiyat indirim ve hediye ile bile pahalı eğer araştırdı iseniz.
    bir sitede 1095 yuesdalır + kdv almak mümkün.site adresini vermiyorum isteyen bulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 17 Ağustos 2007; 11:57:47 >
  • Yazıcıya ihtiyacın varmı bilmiyorum ama 1299+kdv ye asus f3jp almanı öneririm ekran kartı çok daha iyi ve işlemci farkıda biraz var
  • Ayrıca bildiğim kadarıyla bu kampanya bimekste var ve o yazıcıyı hediye vermiyorlar sadece 359$+kdv'den 99$+kdvye inmiş bu fiyat her 1000$+kdv alışveirş yapanlar için geçerli...
  • Bimeks de kampanyalara baktımda şu bilgisayar fiyatına göre çok iyi geldi bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama bunada bi bak derim

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=13231&promotionId=558&ref=007.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 17 Ağustos 2007; 12:33:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sonsuzz

Ayrıca bildiğim kadarıyla bu kampanya bimekste var ve o yazıcıyı hediye vermiyorlar sadece 359$+kdv'den 99$+kdvye inmiş bu fiyat her 1000$+kdv alışveirş yapanlar için geçerli...

bu ayri sonsuzz normaldededigin gibi 1000$+kdv alisveris yapinca yazici 99$+kdv ama buunda baya bedava veriyor yaziciyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkunsubutay

quote:

Orjinalden alıntı: Sonsuzz

Ayrıca bildiğim kadarıyla bu kampanya bimekste var ve o yazıcıyı hediye vermiyorlar sadece 359$+kdv'den 99$+kdvye inmiş bu fiyat her 1000$+kdv alışveirş yapanlar için geçerli...

bu ayri sonsuzz normaldededigin gibi 1000$+kdv alisveris yapinca yazici 99$+kdv ama buunda baya bedava veriyor yaziciyi

O zaman iyi gibi yazıcıyıda 2.elden stsak laptop 100$ civarına gelir heralde
  • Gittim gördüm bgn ACER 5720 yi pek sinmedi içime. Sanırım aklımı çelen şey HP1600 ün bedava verilmesiydi ama zaten Sonsuzz arkadasımın da dedigi gibi 1000$ ve üzeri alışverişlerde zaten HP1600 ü 99$ a veriyorlarmış orda.

Neyse, başka laptoplara bakacagım artık . . .
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.